Новини, в яких згадується Любомир Левицький

30 травня 2022,  17:26 | Новини фільмів

Режисер Любомир Левицький представив робочий постер свого багатообіцяючого кінопроєкту під назвою «Капітан Україна», що вийде на екрани у 2023 році. Фільм буде створено за підтримки платформи SWEET.TV.

Читати далі...
12 березня 2021,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У заключній частині хітової комедійної трилогії «Скажене весілля» в життя отця Євлампія, якого знову зіграє репер Потап, повернеться його давнє кохання в особі сестри Капіталіни, яку втілює екс-учасниця гурту «ВІА Гра» Надія Мейхер.

Читати далі...
1 березня 2021,  19:48 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня в кінотеатрах відбулася прем'єра української комедії «Скажене весілля 3», яка, незважаючи на пандемію COVID-19, стала справжнім хітом прокату, підкоривши бокс-офіс значною сумою.

Читати далі...
23 лютого 2021,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звичайно, яке ж скажене весілля без Олега Винника! Відомий український співак нагадує нам в новому промо-ролику, що вже в цей четвер, 25 лютого, на великі екрани виходить вибухова комедія «Скажене весілля 3».

Читати далі...
26 січня 2021,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто сумував за скаженими весіллям сімейки Середюків! Українська комедія «Скажене весілля 3», яку зняв Любомир Левицький, увірветься в кінотеатри рівно за місяць 25 лютого.

Читати далі...
18 жовтня 2020,  13:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній день зйомок очікуваної комедії «Скажене весілля 3» було розкрито, що в ній з'явиться відома українська співачка і актриса Надія Мейхер. І у нас вже є перший погляд на її несподівану героїню.

Читати далі...
12 вересня 2020,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скажене весілля без Олега Винника не весілля! Зірка української естради повернеться в комедії «Скажене весілля 3», як підтверджують нові фото.

Читати далі...
6 серпня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові пережити ще одне скажене весілля з сім'єю Середюків? Тоді у нас чудова новина! Режисер Любомир Левицький приступив вчора до зйомок української комедії «Скажене весілля 3».

Читати далі...
11 травня 2017,  20:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисером української комедії «DZIDZIO Контрабас» в результаті став Олег Борщевський.

Читати далі...
31 жовтня 2016,  19:41 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Студія DZIDZIOFILM і телеканал «Сонце» представляють велику кінопрем'єру від режисера Любомира Левицького — таємничу комедію «DZIDZIO "Контрабас"», де головну роль виконає український музикант Михайло Хома відомий як Дзідзьо.

У всіх кінотеатрах України з березня 2017 року.

Рецензія на фільм «#SELFIEPARTY»
Типова американська комедія
31 березня 2016,  16:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Нову кінокартину Любомира Левицького «#SELFIEPARTY» представляють як українське кіно, але продукт, отриманий в результаті, назвати українським можна насилу. Перед нами типова американська комедія, і ось чому...

«Оригінальне українське кіно» «#SELFIEPARTY» з самого початку виглядає як рімейк молодіжної комедії «Проект X: Дорвалися», знятої у США в 2012 році. На наступний рік, до речі Голівуд випустив ще один схожий фільм «21 і більше», тому творіння Левицького може здатися свіжим і незаяложеним тільки тим, хто не бачив вищевказані кіновечірки.

Все починається з того, що четверо випускників, які зуміли закінчити університет, прокидаються з жахливим похміллям в поліцейській дільниці, якою заправляє бравий коп, стандартний герой зарубіжних серіалів. Він намагається з'ясувати, хто вбив на тій вечірці карлика, але те, що починають розповідати ці хлопці, більше схоже на марення божевільних, тому вони збирають всі відео з вечірки і доводять таким чином, що на ній дійсно відбувалися ненормальні речі...

Головні герої історії є стандартними представниками «золотої молоді», чиї характери і вчинки наділені всіма стереотипами та упередженнями, які тільки існують у суспільства дотичні цієї групи молодих людей. Нарцисизм, речизм, невміння цінувати те, що в тебе є, і повна впевненість, що золота кредитна картка може вирішити будь-яку проблему, – таких поверхневих людей ще потрібно пошукати. Тому не дивно, що все у них йде шкереберть.

Єдиний, хто дійсно тут припав до душі своїми безпардонними витівками, так це Бу у виконанні актора Сергія Зоренко. Якщо б у нього екранного часу було більше, а у решти – поменше, то виглядало б набагато краще.

До речі, дуже сумно, що у фільмі немає хоч однієї толком прописаної героїні. Є Ліза, в яку закоханий Роберт, але основну частину історії вона проводить у відключці під дією алкоголю. І є Марія, яку зіграла телеведуча Світлана Вальнова, така собі фатальна жінка, від якої у фільмі течуть слинки у більшості представників чоловічої статі. В іншому жіноча стать тут представлена суто трясущими своїми принадами, що виглядає досить сумно.

Але поки фільм не претендує на серйозність і показує танці, випивку і постійно присутні в кадрі жіночі дупи (від виду яких до середини фільму починає нудити), його ще можна дивитися. Але коли під кінець один з героїв починає псевдофілософствувати, щоб наділити історію хоч якимось сенсом, то вже починаєш сміятися не від дурних жартів, а від абсурдності. Хоча, втім, і протягом усього фільму сміх переважно викликають саме безглуздя, що трапляються в кадрі, і підносяться як щось дотепне.

Незважаючи на недоліки оповідання і його схожість з голлівудськими побратимами, технічна сторона втілення «#SELFIEPARTY» виглядає ідеально. Картинка, звук – при перегляді дійсно виникає враження, що це знімали не у нас, причому в хорошому сенсі. Так що знімати ми навчилися, що все-таки великий плюс.

Тільки у новій українській комедії «#SELFIEPARTY» немає української самобутності, у своєму наслідуванні американському кіно вона доходить до абсурду, але що ж поробиш. Комерційне кіно нам теж потрібно. Треба ж якось заробляти на цікаві історії.

Дуже американська комедія. Зроблена в Україні.

29 грудня 2015,  22:22 | Статті | Автор: SpaceMonkey

І вишенькою на сьогоднішньому торті нових трейлерів став трейлер української комедії «#SELFIEPARTY» Любомира Левицького, що вже встигла нашуміти.

«#Selfieparty» - четверо друзів організовують круту вечірку, а на ранок вже опиняються у в'язниці, при цьому - нічого не пам'ятають. Їх звинувачують у вбивстві карлика... Щоб довести свою непричетність до скоєного, друзі замислили хитрий план...

Читати далі...
5 листопада 2013,  20:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Група The HARDKISS представляє відео на пісню «Shadows Of Time» - музичний трейлер фільму Любомира Левицького «Тіні незабутих предків».

На написання пісні нас надихнув сам фільм. Вона була написана на наступний день після того, як Любомир Левицький розповів нам історію «Тіней» і показав головні сцени свого фільму. Ці кадри можна побачити в кліпі на «Shadows». Відео вийшло містичним і «темним» - в атмосфері самого фільму. Зйомки синхронів за участю групи проходили вночі в Голосіївському парку Києва. Ніколи б не подумали, що вночі там може бути так страшно і в той же час красиво.

фронтвумен групи, Юлія Саніна

До роботи над образами учасників The HARDKISS для відео «Shadows Of Time» стилісти групи Слава Чайка та Віталій Дацюк залучили дизайнерів українських брендів Kanevski, Bobkova і Burenina. Також у відео можна побачити елементи етнічних костюмів, які в сучасному Києві відшукати виявилося не так просто.

В український прокат фільм «Тіні незабутих предків» виходить 14 листопада.

5 вересня 2013,  19:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі трейлер кримінальної комедії українського режисера Любомира Левицького «Ломбард».

Головні герої - два брати, Марк і Яша, добре знають вулицю і вміють отримувати від неї все, що потрібно для життя. Марка називають благородним бандитом, а Яша, навпаки, все вирішує за допомогою інтелекту.

Пройшовши складні перипетії в юності, брати починають шукати стабільність. Саме в один з таких днів вони отримують звістку про спадщину. Ним виявляється відомий у місті ломбард, а його власником на даний момент є їх рідний дядько Фелікс. Прийшовши в ломбард за своїм, хлопці отримують різку відсіч. Марк і Яша приймають рішення: будь-яким шляхом забрати спадок.

Їх погляди і шляхи розходяться, але вони готові на все...

У кінотеатрах України з 19 вересня.