Новини, в яких згадується Емінем

11 лютого 2020,  00:59 | Нагороди та премії

Несподіваним, але точно одним з найбільш пам'ятних епізодів 92-ї церемонії нагородження премії «Оскар» став виступ короля репу Емінема, який здивував і зірок Голлівуду, і глядачів, виконавши свою легендарну пісню «Lose Yourself».

У 2003 році пісня «Lose Yourself», яка увійшла до саундтреку фільму «8 миля», отримала премію «Оскар», але тоді Емінема не було в залі, щоб її заспівати. А 17 років по тому він нарешті добрався до «Оскара» і буквально порвав зал з цією піснею. ЗМІ жартують, що Мартін Скорсезе проспав цей виступ, зате зірка блокбастера «Диво-жінка» Галь Гадот, Зазі Бітц з оскароносного фільму «Джокер» та Келлі Марі Трен із «Зоряних воєн» активно підтанцьовували та підспівували Емінему.

Цього разу «Оскар» за Найкращу пісню взяли Елтон Джон і Берні Топін, які написали «(I'm Gonna) Love Me Again» до фільму «Рокетмен».

2 листопада 2019,  13:43 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн поділилася в соцмережах чорно-білим відео зі зйомок свого нового фільму «355», де компанію їй складає зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

Читати далі...
23 вересня 2018,  19:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едді Брок відвідує таємничу організацію Life Foundation у першому фрагменті науково-фантастичного бойовика «Веном», яким в п'ятницю поділилася компанія Sony Pictures.

Персонаж коміксів Marvel Едді Брок (Том Гарді) завжди шукав те, що не помічає уряд, і його нове розслідування приводить в лабораторію Life Foundation, де він бере інтерв'ю у її керівника Карлтона Дрейка (Різ Ахмед). Едді вирішує поговорити з Карлтоном не тільки про космічні дослідження, а і про експерименти над людьми, і його швидко випроваджують геть. Але це не зупинить Едді, він продовжить копати і дізнається, що Карлтон експериментує з небезпечним іншопланетним симбіотом; Едді вступить в контакт з ним і перетворитися на антигероя Венома.

Дивіться також новий український ТБ-ролик фільму «Веном», де звучить пісня Емінема. У кіно з 4 жовтня.

20 вересня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому українському ТБ-ролику антигеройського екшену «Веном» грає фрагмент нової пісні репера Емінема «Venom», яка увійде в офіційний саундтрек фільму.

У «Веномі» номінант на премію «Оскар» Том Гарді втілює хороброго репортера Едді Брока, який завжди береться за найскладніші розслідування. Нова зачіпка приводить його до корпорації Life Foundation, і Едді дізнається, що в її лабораторії проводяться експерименти з іншопланетною формою життя. Випадково вступивши в контакт з симбіотом Веномом, Едді перетворюється на могутню і кровожерливу істоту, якій судилося стати одним з найвідоміших антигероїв всесвіту Marvel.

Дивіться також третій український трейлер фільму «Веном». У кіно з 4 жовтня.

7 вересня 2018,  02:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Гарді обіцяє, що він нарив дещо реально жорстке, в першому українському ТБ-ролику антигеройського екшену Рубена Фляйшера «Веном».

У новій екранізації коміксів Marvel, чиї події відбуваються в одному всесвіті з Людиною-павуком, Гарді втілює журналіста Едді Брока, який береться за нове розслідування, що змінить його життя назавжди. Він входить у контакт з іншопланетним симбіотом Веномом, який поселяється в його тілі і дає йому неймовірні сили. Таким чином Брок стає одним з найбільш знаменитих і небезпечних антигероїв зі світу коміксів.

В саундтрек «Венома» увійде нова пісня репера Емінема, про що той повідомив днями за допомогою невеликого тизера. У кіно з 4 жовтня.

14 жовтня 2017,  21:47 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Прикрасивши обкладинку листопадового випуску Vogue, зірка фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Дейзі Рідлі взяла участь в бліц-опитуванні журналу, що складається з традиційних 73 питань.

Під час нього актриса повідомила, що її улюблений колір — сірий, улюблена їжа — суші, улюблені квіти — маки і троянди, шкідлива звичка — кусати нігті; з тварин вона асоціює себе з дельфіном; на її лівій щиколотці є татуювання у вигляді декількох зірок; вона може підняти в спортзалі 80 кг; її прихованим талантом є вміння голосно свистіти. А також зірка «Зоряних воєн» знає слова до пісні Емінема «Lose Yourself», що демонструє тут, читаючи реп.

У повноцінному інтерв'ю для Vogue актриса розповіла про те, як їй непросто справлятися зі славою.

24 травня 2017,  23:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У третьому трейлері продовження пригод колишнього суперлиходія Грю (Стів Каррелл) під назвою «Нікчемний я 3» давно втрачений брат-близнюк головного героя Дрю (теж Стів Каррелл) намагається переманити його назад на злочинний шлях крутими штуками, серед яких — золотий зломобіль, напханий під зав'язку різними ракетами. І все це відбувається під пісню Емінема. Чи зможе Грю встояти перед такою спокусою?

Фрагмент з виступаючими на талант-шоу посіпаками, які мило співають незрозумілу пісеньку, дивіться тут.

18 червня 2016,  11:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На днях в сети появился возможный саундтрек «Отряда самоубийц», но в этот раз была представлена его официальная версия, которая оказалась, в основном, иной.

Читати далі...