Оновлення, в яких згадується Тайка Вайтіті

20 листопада 2017,  11:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі в захваті від Корга (Тайка Вайтіті) в новому ТБ-ролику супергеройського екшену «Тор: Рагнарок».

Камнеподібний іншопланетянин Корг, якого Тор (Кріс Гемсворт) зустрічає серед гладіаторів на планеті Сакаар, так припав до душі глядачам, що Marvel Studios вирішила присвятити йому цілий ТБ-ролик. Поки невідомо, чи з'явиться Корг в наступних картинах MCU, але після такого теплого прийому все можливо. Як вам цей герой? Який момент з ним запам'ятався найбільше?

«Тор: Рагнарок» вже став найуспішнішим фільмом про Тора. Ви можете побачити фільм Вайтіті в українських кінотеатрах.

12 листопада 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Трейлер показує багато нових моментів, але не містить спойлерів, якщо ви раптом ще не бачили цей витвір Тайки Вайтіті. Тор (Кріс Гемсворт) і Халк (Марк Руффало) тут борються з Суртуром (Кленсі Браун) та один з одним; Гела (Кейт Бланшетт) розбиває Мйольнір як «шматочок скла», за словами Локі (Том Гіддлстон); Хеймдалль (Ідріс Ельба) веде асгардійців по Райдужному мосту; Валькірія (Тесса Томпсон) хоче приєднатися до команди бога грому; а також Тор і Халк з'ясовують, хто з них є найсильнішим Месником і у кого більше мізків.

Щоб дізнатися, чому «Тор: Рагнарок» називають одним з кращих фільмів MCU, читаємо нашу рецензію.

9 листопада 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт поділився зворушливим промо-роликом свого супергеройського екшену «Тор: Рагнарок», який присвячений легендарному молоту Мйольніру.

Тор втрачає Мйольнір при першій зустрічі з богинею смерті Гелою (Кейт Бланшетт), і це стає справжньою трагедією для воїна, якому молот вірно служив сотні років. Мйольнір був створений з унікального металу з серця вмираючої зірки, завжди повертався до свого господаря і, якщо його сильно розкрутити, давав богу грому здатність літати. Також тут присутній фрагмент сцени з Тором, де він розповідає гладіатору Коргу (Тайка Вайтіті) про свій улюблений молот.

Читаємо нашу рецензію на «Тор: Рагнарок». Ви вже можете подивитися новий блокбастер від Marvel Studios в українських кінотеатрах.

3 листопада 2017,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося рідкісне закулісне відео супергеройське екшену «Тор: Рагнарок» з войовничою Валькірією (Тесса Томпсон), яка танцює зі своїми кинджалами.

Ми знайшли дане відео в Instagram актриси, яким вона поділилася у квітні, назвавши його «Рідкісний запис Твердих цицьок і Твердих черевиків в дії», натякаючи на тверді обладунки своєї супергероїні Валькірії. У фільмі «Тор: Рагнарок» вона буде допомагати Тору (Кріс Гемсворт) повернутися в Асгард і відвоювати його у богині смерті Гели (Кейт Бланшетт).

«Тор: Рагнарок» вийшов в український прокат вчора, 2 листопада, так що ви вже можете побачити фільм Тайки Вайтіті в найближчому кінотеатрі.

23 жовтня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо не боїтеся спойлерів, дивіться новий фрагмент супергеройського фільму «Тор: Рагнарок», який показує знищення Мйольніра. У даній сцені Тор (Кріс Гемсворт) та Локі (Том Гіддлстон) стикаються з богинею смерті Гелою (Кейт Бланшетт), яка називає себе їх королевою і вимагає, щоб брати схилили перед нею коліно. Тор кидає в неї свій молот, і Гела, на його превеликий подив, з легкістю його зупиняє та перетворює на уламки.

У свіжому інтерв'ю режисер Тайка Вайтіті пояснив, чому вирішив переробити даний епізод, перенісши його з Нью-Йорка в поле. У кіно «Тор: Рагнарок» виходить 2 листопада.

14 жовтня 2017,  02:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні Кріс Гемсворт відвідав шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі», де представив ексклюзивний фрагмент фільму «Тор: Рагнарок».

У цій сцені Тор, у якого все ще довге волосся, вибирає собі зброю, згадуючи свій молот в розмові з персонажем Коргом, якого озвучує режисер Тайка Вайтіті. Поки бог грому захоплено розповідає про втрачений Мйольнір, Корг відпускає непристойний жарт на цю тему і каже, що Тор ніби переживає за свою кохану, а не за молот. Після відео повертає нас в студію і показує фрагмент інтерв'ю Гемсворта та Джиммі Кіммела.

Дивимося також ТБ-ролик «Тор: Рагнарок», який розкриває, хто є найсильнішим Месником. У кіно з 2 листопада.

2 жовтня 2017,  20:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт представив новий міжнародний трейлер своєї скромної кінокартини «Тор: Рагнарок» для китайської аудиторії. У ньому з'являється Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), а також відео показує нові моменти битви Тора з богинею смерті Гель (Кейт Бланшетт), яку бог грому буде виганяти з Асгарду разом з Халком (Марк Руффало), Локі (Том Хіддлстон) і Валькірією (Тесса Томпсон).

До прем'єри супергеройського фільму Тайки Вайтіті залишився рівно 1 місяць! У кіно «Тор: Рагнарок» прибуде 2 листопада.

29 вересня 2017,  15:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До виходу супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» на великі екрани залишився всього місяць (плюс три дні), тому Marvel Studios активізують свою промо-кампанію, в рамках якої учора було представлено перше офіційне відео про зйомки. Воно показує забавні закулісні моменти, а також тут з'являються Кріс Гемсворт, Том Хіддлстон, Марк Руффало і режисер Тайка Вайтіті, які розповідають, що цей фільм буде приправлений веселощами, новим зовнішнім виглядом, новою зброєю і новим кастом та, в цілому, почне новий цикл в житті Тора.

7 анімованих постерів «Тор: Рагнарок» ви знайдете тут. У кіно з 2 листопада.

11 вересня 2017,  02:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений ТБ-ролик супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» показує кілька нових моментів, включаючи пару секунд битви все ще довговолосого Тора (Кріс Гемсворт) з вогненним демоном Суртуром. Також тут з'являється величезна голограма Грандмастера (Джефф Голдблюм), який називає поєдинок Тора з Халком (Марк Руффало) «головною подією»; а Тор розкриває, що збирається назвати свою команду, куди разом з Халком увійдуть Локі (Том Гіддлстон) й Валькірія (Тесса Томпсон), дуже оригінально... Відмесники (Revengers).

Детальніше про Суртура й про те, хто його зіграв, читайте тут. Українська прем'єра фільму Тайки Вайтіті відбудеться 2 листопада.

8 вересня 2017,  23:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб вигнати саму богиню смерті Гель (Кейт Бланшетт) з Асгарду, Тору (Кріс Гемсворт) в його супергеройському екшені «Тор: Рагнарок» знадобиться потужна команда. І його новий ТБ-ролик представляє, хто в неї увійде: Халк (Марк Руффало), Локі (Том Гіддлстон) та Валькірія (Тесса Томпсон). Разом вони дадуть Гель гарту.

Попередній ТБ-ролик фільму Тайки Вайтіті, який показує нові моменти бійки Тора і Халка, дивіться тут. У кіно з 2 листопада.

24 липня 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий трейлер супергеройського екшену від Marvel «Тор: Рагнарок» в українському дубляжі! Він показує, як Хела (Кейт Бланшетт) влаштовує в Асгарді апокаліпсис, а Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало) та Локі (Том Гіддлстон) опиняються на іншому кінці всесвіту, пробиваючись додому через бої гладіаторів. Допомагати їм відвойовувати Асгард буде нова героїня Валькірія (Тесса Томпсон).

В українські кінотеатри кінокартина Тайки Вайтіті прибуде 2 листопада.

6 липня 2017,  20:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Entertainment поділилася у Твіттері анімованим постером свого майбутнього супергеройського екшену «Тор: Рагнарок», де в головній ролі повертається Кріс Гемсворт, оголосивши при цьому, що четвер відтепер буде днем Тора. Так що сподіваємося, що наступного четверга нас порадують ще чимось, пов'язаним з фільмом Тайки Вайтіті.

Український трейлер «Тора: Рагнарок», де Тор зійдеться в гладіаторському поєдинку з Халком (Марк Руффало), дивимося і переглядаємо тут.

10 квітня 2017,  17:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прямо з жару дивимося перший український трейлер «Тора: Рагнарок» від режисера Тайки Вайтіті. У своєму третьому сольнику Тор (Кріс Хемсворт) втратить свою силу, буде поголений, розмальований та відправлений на гладіаторську арену, де його противником виявиться неймовірний Халк (Марк Руффало). А в цей час в його рідному Асгарді задумає влаштувати апокаліпсис підступна Хела (Кейт Бланшетт).

Побачити цей грандіозний поєдинок двох Месників у кіно буде можливо з 2 листопада.

15 лютого 2017,  18:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярна короткометражка про повсякденне життя Тора (Кріс Хемсворт), який під час подій «Першого месника: Протистояння» оселився разом з простим хлопцем на ім'я Дерріл (Дейлі Пірсон), отримала продовження. Цього разу супергерой, який перебуває в досить капризному настрої, намагається довести своєму сусідові-людині, що асгардське золото коштує купи земних доларів.

Кумедне закулісне фото зі зйомок цього відео, знятого режисером «Тора: Рагнарек» Тайкою Вайтіті, ви знайдете тут.

28 жовтня 2016,  12:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній день зйомок «Тора: Рагнарек» режисер Тайка Вайтіті взяв на знімальний майданчик весь Інтернет, щоб показати справжнє космічне звалище та хлопців в інопланетних костюмах, розповісти, що зйомки проходили в тісному сусідстві з австралійськими мухами та зміями, а також зустріти там задоволеного Кріса Хемсворта і розмальовану Тессу Томпсон.

Акторам не можна було розкривати ніякі деталі про фільм, але вони не пропустили нагоди пожартувати, що «Тор: Рагнарек» вийде відразу на VHS в 2025 році. Насправді, чекати його залишилося всього рік.