Новини фільмів, в яких згадується Ізабель Юппер

21 серпня 2020,  21:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Ізабель Юппер стає наркобаронесою в українському трейлері кримінальної комедії з промовистою назвою «НаркоМАМА», екранізації роману французької письменниці Аннелор Кайєр.

Читати далі...
25 лютого 2020,  17:15 | Новини фільмів

Режисер Жан-Поль Саломе представляє адаптацію популярного роману французької письменниці Ханнелор Кер «La daronne» («Хрещена мати») з номінанткою на премію «Оскар» Ізабель Юппер у головній ролі.

Кримінальна комедія «La daronne» розповідає про перекладачку Патіенс Потерфе (Юппер), яка працює з поліцією і допомагає ловити злочинців, що займаються постачанням наркотиків з арабських країн до Франції. Одного разу вона відправляється допомогти проблемному сину однієї жінки, випадково опиняється втягнутою в невдалу операцію з наркотиками і отримує в своє розпорядження цілу вантажівку канабісу. Зберігаючи свою роботу в відділі по боротьбі з наркотиками, Патіенс переходить на іншу сторону і стає відомою в кримінальних колах наркобаронесою.

Нещодавно Юппер можна було побачити на великому екрані в трилері «В обіймах брехні» і драмі «Золота молодь». Світова прем'єра фільму «La daronne» відбулася у січні. Поки невідомо, чи вийде він в український прокат.

21 березня 2019,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить психологічний трилер «В обіймах брехні» з Ізабель Юппер і Хлоєю Грейс Морец в головних ролях, на честь чого ми підготували цікаві факти про його створення, про які ви напевно не знали.

Читати далі...
24 грудня 2018,  23:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найгарячішими трейлерами минулого тижня виявилися перші трейлери науково-фантастичского екшену «Люди в чорному: Інтернешнл», фентезійного бойовика «Хеллбой» та української комедії «Свінгери 2», а також з'явилися нові трейлери супергеройських екшенів «Аквамен» і «Темний фенікс».

Читати далі...
21 грудня 2018,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Focus Features опублікувала офіційний трейлер драматичного трилера «В обіймах брехні», також відомого як «Грета», який зняв володар премії «Оскар» Ніл Джордан.

Мила, наївна молода жінка на ім'я Френсіс (Хлоя Грейс Морец) сама намагається досягти чогось в Нью-Йорку, тому коли вона знаходить в метро сумку, то вирішує повернути її власниці. Нею виявляється француженка Грета (Ізабель Юппер), ексцентрична вчителька гри на піаніно, яка любить класичну музику і є дуже самотньою. Френсіс недавно втратила свою матір, тому тягнеться до овдовілої Грети. Вони швидко стають подругами, але материнська чарівність Грети починає руйнуватися і перетворюватися на щось тривожне, поки Френсіс відкриває, що життя Грети є зовсім не таким, яким здається на перший погляд.

В український прокат «В обіймах брехні» вийде 21 лютого 2019 року.

17 лютого 2018,  01:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер французького психологічного трилеру «Єва», чия світова прем'єра відбудеться в суботу на Берлінському кінофестивалі.

Гаспар Ульєль втілює багатого і перспективного письменника Бертрана, чиє життя перевертається після зустрічі із загадковою спокусницею Євою, яку грає Ізабель Юппер. Бертран починає писати про неї роман, намагаючись пізнати серце Єви та завоювати її кохання, але в міру того як його одержимість цією жінкою стає все сильнішою, головний герой наважується на відчайдушний і небезпечний крок.

Українська прем'єра нового фільму Бенуа ЖакоПрощай, моя королева», «Щоденник покоївки») переїхала з лютого на 15 березня.

14 січня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшли нові трейлери до фільмів «Чорна пантера», «Червоний горобець» і «Небезпечний бізнес», а також тизер-трейлер до мультфільму «Юні титани, вперед!» і екранізації «451 градус за Фаренгейтом».

Читати далі...
23 вересня 2016,  14:22 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

29 вересня на екрани українських кінотеатрів виходить «Вона» – еротичний трилер від творця «Основного інстинкту» Пола Верховена. Головну роль виконала зірка європейського кіно, дворазова володарка Срібного призу Каннського кінофестивалю за найкращу роль Ізабель Юппер.

Мішель – заможна парижанка і співвласниця великої компанії з розробки відеоігор. Вона розлучена, син живе своїм дорослим життям. Тим часом у Мішель необтяжливий роман із чоловіком подруги. Одного разу до будинку героїні вривається чоловік у масці, б'є і гвалтує її. Коли злодій зникає, Мішель не заявляє у поліцію. Жахлива історія пробуджує у ній потаємні інстинкти й психологічні травми, що йдуть з дитинства і пов'язані з батьком. У кожному з чоловіків зі свого оточення вона починає бачити гвалтівника. Мішель хоче знайти кривдника, але зовсім не для того, аби здати його поліції...

Читати далі...
22 травня 2016,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследние дни 69-го Каннского кинофестиваля были представлены долгожданный «Неоновый демон» Николаса Виндинга Рефна и «Последнее лицо» Шона Пенна.

Читати далі...
23 травня 2015,  11:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пятница выдалась в Каннах довольно любопытной, ведь на кинофестиваль прибыли всемирно известные Тим Рот и Жерар Депардье со своими новыми фильмами, представленными в рамках Конкурса.

Молодой мексиканский режиссер Мишель Франко представил вчера на Каннском кинофестивале свою драматическую историю «Chronic» («Хронический»). В ней Тиму Роту приходится справляться со смертью и грустью, поскольку он работает медбратом, заботясь о неизлечимых больных, и слишком многое отдает работе и пациентам.

Режиссер рассказал, что его новый фильм пропитан реализмом:

Как и в моих прошлых фильмах, тон повествования реалистичен, насколько это возможно. Медсестры и медбратья – аутентичные медработники, именно так они и могут выразить привязанность и преданность к своей работе.

Читати далі...
19 травня 2015,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 18 мая, в Каннах была солнечная погода, а кроме нее сердца гостей кинофестиваля согревал новый пиксаровский мультфильм «Мыслями наизнанку» («Головоломка»).

Представляли «Мыслями наизнанку», позволяющую заглянуть в голову человека и познакомиться с его основными эмоциями, в Каннах создатель мультфильма Пит Доктер и продюсер, один из основателей студии PixarДжон Лассетер.

С собой они взяли целую компанию актеров, участвовавших в озвучке персонажей-эмоций. Это были Эми ПолерМинди КейлингФиллис Смит и Льюис Блэк, подарившие свои голоса Радости, Отвращению, Грусти и Злости. Также на пресс-конференции присутствовали актеры Шарлотта Ле Бон (Радость), Жиль Леллуш (Злость), Пьер Нинэ (Страх) и Марилу Берри (Грусть), которые дублировали мультфильм на французский язык.

На вопрос о том, что же сподвигло Доктера создать «Мыслями наизнанку», мультипликатор ответил:

После «Вверх» я искал новые идеи. В то время моей дочери исполнилось 11, и ей в голову ударила юность. Она превратилась из маленькой девочки с кучей энергии в тинейджера, порой грубого, когда она пыталась высказаться. Мне было интересно, то же происходит в ее голове. Это и послужило толчком к созданию персонажей, основанных на эмоциях.

Читати далі...