Оновлення, в яких згадується Джон Малкович

27 червня 2019,  17:00 | Оновлення

«Звабливий, Поганий, Злий»: фільм про одного з найжахливіших маніяків в історії США – з Заком Ефроном у головній ролі. У картині також знімалися Джим Парсонс (прокурор), лідер групи Metallica Джеймс Хетфілд (поліцейський, який заарештував Банді), Джон Малкович (суддя), Джеффрі Донован, Лілі Коллінз, Кая Скоделаріо. Права на дистрибуцію картини нещодавно викупив Netflix.

Картина розповідає про Теда Банді – маніяка, який зізнався у вбивстві 30 молодих дівчат (реальне число жертв так і не встановлено). Фільм показує арешт і судовий процес над Банді з точки зору його другого життя – сім'янина та люблячого батька.

Прем'єра фільму «Звабливий, Поганий, Злий» запланована на 25 липня.

13 липня 2018,  14:39 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму «22 милі» з Лорен Коен, Марком Волбергом та Джоном Малковичем.

Примарами називають таємний загін розвідки, який складається з елітних бійців. На паперах він не існує. Спецагенти зайняті вирішенням завдань, які неможливо вирішити стандартними способами, та завжди домагаються хорошого результату. Один з привидів під прикриттям ЦРУ повинен в таємниці вивести з Індонезії поліцейського, у якого є докази корупції політиків вищого рівня влади своєї країни. До евакуаційного літака їм потрібно подолати 22 милі...

Українська прем'єра фільму «22 милі» відбудеться 23 серпня.

22 листопада 2017,  16:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер бойовика «Ланцюговий пес», в якому знялися Антоніо Бандерас, Едріан Броуді і Джон Малкович.

Трійця злочинців опиняється у пастці на занедбаному складі. Оточені поліцією, вони стикаються з більш нагальною проблемою – ланцюговим псом Де Ніро, що охороняє склад від чужинців.

В кінотеатрах України фільм стартує з 7 грудня.

20 жовтня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер драматичної комедії «Я люблю тебе, татусю», яку написав, зняв і в якій головну роль зіграв Луїс С.К. Він втілює успішного телевізійного сценариста Глена, чия юна дочка Чайна (Хлоя Грейс Морец) починає зустрічатися зі старим режисером (Джон Малкович), якому завжди подобалися молоді дівчата. Зрозуміло, турботливого батька це дуже непокоїть, і він намагається якось справитися з цією непростою ситуацією.

У фільмі також знялися Роуз БірнЛюди Ікс: Перший клас»), Хелен ХантЧого хочуть жінки»), Чарлі ДейУ Філадельфії завжди сонячно») та Еді ФалькоСестра Джекі»).

7 березня 2017,  14:56 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший трейлер екшна «Секретний агент» з Нумі Рапас, Тоні Коллетт, Орландо Блумом, Майклом Дугласом і Джоном Малковічем, який вийде в кінотеатрах України з 27 квітня.

Терористична група планує масштабну біологічну атаку на Лондон. Їм вдається захопити агента ЦРУ і отримати доступ до секретної інформації, яка ставить під загрозу життя всіх жителів мегаполісу. Щоб запобігти трагедії, команда досвідчених агентів продумує план звільнення колеги та порятунку Лондона.

12 лютого 2017,  13:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нумі Рапас і Орландо Блум знялися в шпигунському екшені «Таємний агент», де зіграли двох агентів, які повинні розкрити змову і врятувати Лондон від біологічної атаки терористів, поки на них полюють наймані вбивці. Разом з ними у фільмі з'являться Тоні Коллетт, Джон Малкович та Майкл Дуглас.

В український прокат «Таємний агент» вийде 20 квітня.