Новини, в яких згадується Келлі Есбері

30 березня 2019,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Браковані іграшки борються за своє право дарувати людям радість у фінальному трейлері музично-комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», який зняв режисер відомих анімаційних картин «Спірит: Душа прерій» і «Шрек 2» Келлі Есбері.

Анімація «UglyDolls. Ляльки з характером», продюсером якої є творець франшизи «Діти шпигунів» Роберт Родрігес, відправляє глядача в місто Аглівілль, де живуть безжурна Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуваті друзі. Вони є бракованими іграшками і одного разу вирішують дізнатися, що лежить за межами їхнього містечка. Різнокольорові герої потрапляють до містечка Досконалість, де всі іграшки є ідеальними, і намагаються довести їм, що вони теж можуть робити людей щасливими, адже важливіше те, що знаходиться всередині, а не те, як вони виглядають.

Дивіться також офіційний український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером». У кіно з 22 серпня.

6 лютого 2019,  14:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома американська співачка Келлі Кларксон озвучує головну героїню в новому трейлері мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

Читати далі...
22 січня 2019,  12:30 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером» режисера Келлі Есбері.

У чарівному містечку Аглівілль живуть незвичайні істоти, комусь на перший погляд вони можуть здатися страшними, але їх краса не на поверхні, а глибоко всередині. Головна героїня Моксі (Келлі Кларксон) обожнює своє миле місто, але при цьому їй дуже хочеться дізнатися, що ж знаходиться на іншій стороні гори, за межами Аглівілля.

Прем'єра мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером »в Україні запланована на 22 серпня.

13 лютого 2016,  01:01 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Пропонуємо вашій увазі перший кадр до нового анімаційного фільму про пригоди cмурфиків. Стрічка вийде у міжнародний прокат 31 березня 2017 року.

Читати далі...