Новини, в яких згадується Паркер Поузі

22 березня 2023,  17:46 | Новини фільмів

Цієї весни режисер хітових фільмів жахів «Спадковість» та «Сонцестояння» Арі Астер представить свою нову дивну кінороботу під назвою «Усі страхи Бо», куди на головну роль він запросив лауреата премії «Оскар» Хоакіна Фенікса.

Читати далі...
16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
10 квітня 2018,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася новим промо-роликом фантастичного серіалу «Загублені в космосі», який присвячений загадковій героїні Паркер Поузі.

Поузі втілює в серіалі доктора Сміт, «частиною роботи якої є збереження секретів». Вона дивним чином опиняється на кораблі астронавтів Робинсонів, у яких є місія заснувати в космосі нову колонію. Але корабель збивається з курсу, і Робінсони змушені приземлитися на незвіданій планеті, де на них чекають небезпечні і захоплюючі пригоди.

Дивіться другий український трейлер «Загублені в космосі».

Весь 1 сезон серіалу, який складається з 10 серій, стане доступний для перегляду на сервісі Netflix з 13 квітня.

6 березня 2018,  19:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новая удивительная планета ожидает вас в свежем трейлере фантастического сериала «Затерянные в космосе» от Netflix.

Читати далі...
24 лютого 2018,  19:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила трейлер рімейка фантастичного серіалу «Загублені в космосі», який виходив в 1960-х.

Нові «Загублені в космосі» повідають про пригоди сімейки Робінсонів, які є частиною висококваліфікованої місії. Їх мета — заснування нової колонії в космосі, але збій в курсі змушує Робінсонів приземлитися на невідомій планеті, де їм доведеться боротися за виживання. Цих героїв втілюють Паркер Поузі, Моллі Паркер, Тобі Стівенс, Міна СандволТейлор Расселл та Макс Дженкінс.

Прем'єра 1 сезону фантастичного рімейка від Netflix відбудеться 13 квітня.

25 серпня 2015,  13:39 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Неудержимых 2» Брюс Уиллис не будет сниматься в новом и пока безымянном проекте Вуди Аллена.

Актер выбыл из новой комедии Аллена в связи с участием в бродвейской постановке «Мизери» по Стивену Кингу. В фильме, чьи съемки начались на прошлой неделе, он должен был сыграть некоего Аарона. Больше ни о его персонаже, ни о сюжете в целом не известно. 

Вчера на съемках данной комедии были замечены Кристен Стюарт и Джесси Айзенберг, снимавшиеся в сценах с поцелуями. Среди каста фильма также значатся Блейк ЛайвлиКори СтоллАнна КэмпПаркер ПоузиПол Шнайдер и Кен Стотт.

Но те, кто очень хочет увидеть Уиллиса в комедийном амплуа, могут не переживать: в октябре выходит в прокат музыкальная комедия с ним и Биллом Мюрреем «Рок на Востоке». В следующем году он сыграет главную роль в триллере «Спасение». Также на стадии пост-продакшна находится экшен «Precious Cargo», а потом Уиллис вернется к комедийному жанру в фильме «Going Under» и сыграет вдовца в мелодраме «Labor of Love».

Выход таинственной комедии Вуди Аллена запланирован на 2016 год.

16 травня 2015,  22:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во второй день Каннский кинофестиваль накрыло сущее безумие. К ним приехал экшен «Безумный Макс: Дорога ярости» со своей командой. А в третий день там появился сам Вуди Аллен со своим «Иррациональным человеком».

«Безумный Макс: Дорога ярости» был показан вне конкурса, но это не помешало фильму и его создателям получить в Каннах теплый прием. Представить его приехали режиссер Джордж МиллерТом ХардиШарлиз ТеронНиколас ХолтЗои Кравиц, продюсер Даг Митчелл и монтажер Маргарет Сиксел.

На пресс-конференции Миллер рассказал, что не ожидал, что производство фильма от появления идеи до его непосредственного создания займет целых 12 лет. Также он говорил о самих съемках:

Мы поехали на настоящих машинах, с настоящими людьми, в настоящую пустыню на 7 месяцев. И не было ни дня, когда бы я не подумал: «Мы сумасшедшие, раз решились это сделать.»

Читати далі...