Новини, в яких згадується Алісія Вікандер

22 травня 2023,  19:24 | Новини фільмів

В рамках 76-го Каннського кінофестивалю відбулася прем'єра нової історичної драми «Firebrand», головні ролі в якій виконують номінант на премію «Оскар» Джуд Лоу та лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер.

Читати далі...
23 травня 2022,  14:41 | Новини серіалів

Прекрасна новина для всіх, хто скучив за акторкою Алісією Вікандер! Незабаром її можна буде побачити в головній ролі в міні-серіалі «Ірма Веп» від каналу HBO, який став одним із небагатьох серіалів, представлених у рамках 75-го Каннського кінофестивалю.

Читати далі...
4 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премій «Оскар» і «Золотий глобус» Джуліанна Мур перевтілилася у відому американську активістку руху за рівні права Глорію Стайнем на першому кадрі біографічного фільму «The Glorias».

Читати далі...
5 березня 2020,  21:15 | Новини фільмів

Це був час, коли честь була понад усе і коли мужність творила королів. Номінант на премію «Оскар» Дев Патель відправляється в доленосний квест в фентезійній драмі «Легенда про Зеленого лицаря».

Нова кінострічка від режисера фільмів «Дракон Піта» та «Історія примари» Девіда Лоурі представить незвичайний погляд на легенду з артурівського циклу про сера Гавейна і його подорож крізь спокуси тіла та духу, примари та інтриги до бою з гігантським смарагдовим незнайомцем — Зеленим лицарем. Гавейну доведеться визначити власний характер та довести свою цінність в очах родини і королівства перед обличчям невимовної загрози.

Компанію Пателю у фільмі Лоурі складуть лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер та номінант на премію «Золотий глобус» Джоел Едгертон. Разом з релізом трейлера стало відомо, що українська прем'єра «Легенди про Зеленого лицаря» відбудеться влітку, 11 червня.

13 лютого 2020,  17:38 | Новини фільмів

Щойно компанія американського незалежного кіно A24 поділилася тизер-трейлером фентезійної драми «Зелений лицар», головну роль в якій виконує номінант на премію «Оскар» Дев Патель.

Режисер фільмів «В бігах» та «Історія привида» Девід Лоурі представляє свій незвичайний погляд на легенду про сера Гавейна та Зеленого лицаря. На Новий рік до Камелоту прибуває загадковий Зелений лицар (Ралф Айнесон) і пропонує лицарям короля Артура дивну гру: один з них може вдарити його сокирою по шиї, але потім через рік Зелений лицар поверне йому цей удар. Сер Гавейн (Патель) приймає виклик. Він обезголовлює Зеленого лицаря, який тут же повертає голову собі на плечі і їде з Камелота геть. Після цього Гавейн відправляється в небезпечну подорож, щоб дізнатися правду про Зеленого лицаря.

Також в драмі Лоурі зіграють лауреатка премії «Оскар» Алісія Вікандер та номінант на премію «Золотий глобус» Джоел Едгертон. Світова прем'єра фільму «Зелений лицар» відбудеться у травні.

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
11 жовтня 2019,  20:09 | Новини фільмів

Лауретка премії «Оскар» Алісія Вікандер тікає від свого минулого до Японії в офіційному трейлері драматичного трилера «Провісник землетрусу».

Події нового фільму режисера Воша Вестмоленда, який продюсує Рідлі Скотт, розгортаються в Токіо в 1989 році і слідують за дівчиною Люсі Флай (Вікандер), загадковою емігранткою, яку переслідує болюче минуле. Вона зав'язує роман з Тейдзі (Наокі Кобаясі), красивим, але таким же проблемним місцевим фотографом. Незворушний зовнішній екстер'єр Люсі починає давати тріщину, коли в їхні життя втручається наївний новачок Лілі Бріджес (Райлі Кіо), яка в кінцевому підсумку пропадає безвісти, і поліція вважає, що її було вбито.

Прем'єра «Провісника землетрусу» на Netflix відбудеться 15 листопада.

1 червня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подорож починається зі сходження темряви. Компанія Netflix представила перший тизер-трейлер свого фентезійного мультсеріалу «Темний кристал: Епоха опору», чия прем'єра відбудеться 30 серпня.

Лялькове фентезі «Темний кристал: Епоха опору» буде приквелом фільму Джима Генсона «Темний кристал», який вийшов у 1982 році. Мультсеріал буде слідувати за трьома гелфлінгами Раяном (Терон Еджертон), Бреєю (Аня Тейлор-Джой) та Діт (Наталі Еммануель), які дізнаються секрет, що стоїть за силою злісних скексисів, і відправляються в епічну подорож, щоб врятувати свій світ.

Також в озвучуванні персонажів візьмуть участь відомі актори Марк Гемілл, Хелена Бонем Картер, Джейсон Айзекс, Алісія Вікандер, Марк Стронг, Саймон Пегг, Наталі Домер, Гарріс Дікінсон, Гугу Ембата-Ро, Катріна Балф і Тео Джеймс.

4 квітня 2018,  16:02 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастическая картина Стивена Спилберга «Первому игроку приготовиться» дебютировала на 1-м месте в украинском прокате.

Читати далі...
24 березня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючі фрагменти пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головну героїню втілює Алісія Вікандер.

Читати далі...
18 березня 2018,  19:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Крофт вирішує продовжити справу свого батька в українському ТБ-ролику пригодницького бойовика «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Володарка «Оскара» Алісія Вікандер втілює Лару Крофт — безстрашну дочку ексцентричного шукача пригод Річарда Крофта (Домінік Вест), який зник, коли Лара була підлітком. Зараз їй 21. Вона не має цілі в житті, грошей та заробляє на хліб кур’єром у Східному Лондоні. Налаштована самостійно торувати свій шлях, Лара навідріз відмовляється успадкувати батькові статки та прийняти його смерть. Але коли дівчина врешті наважується рухатись далі, то несподівано долучається до розслідування його таємничої смерті. Ця місія буде не з легких.

Читайте нашу рецензію на «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт».

Ви вже можете побачити картину Роара Утхауга в українських кінотеатрах. Купуйте квитки на сеанси «Розкрадачка гробниць» на нашому сайті.

18 березня 2018,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент пригодницького фільму «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», де головна героїня вирішує складний пазл і відкриває вхід в таємничу гробницю.

Читати далі...
16 березня 2018,  16:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Екранізації комп'ютерних ігор останнім часом все більше розчаровували, тому не зумівши створити нових франшиз з цікавими персонажами, Голлівуд вирішив повернути на екрани Лару Крофт, героїню, яку ви всі добре знаєте, навіть якщо жодного разу не грали в її гру. Але оскільки Анджеліна Джолі вирішила тепер більше часу проводити за камерою, ніж перед нею, франшизу очолила Алісія Вікандер, і в новій «Розкрадачці гробниць: Лара Крофт» її Лара відправляється в свою першу пригоду, з якої вийде тією самою знаменитою героїнею.

Читати далі...
14 березня 2018,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент пригодницького екшену «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт» показує бійку Лари Крофт з головним лиходієм фільму Матіасом Фогелем.

В перезапуску популярної франшизи відома героїня Лара Крофт (Алісія Вікандер) є розумною та незалежною дівчиною, яка працює кур'єром в Лондоні й не має особливої мети в житті. Проте коли вона дізнається, що її батько Річард Крофт (Домінік Вест) пропав в небезпечних водах недалеко від Японії, Лара вирушає на його пошуки, опиняється на таємничому острові й зустрічає там підступного бандита Фогеля (Волтон Гоггінс). Він бере Лару в полон, бажаючи скористатися її талантом вирішувати різні головоломки, але в даному фрагменті вона отримує свій реванш, коли наздоганяє Фогеля над прірвою всередині давної гробниці.

Купуйте квитки на сеанси «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт» на нашому сайті. Фільм демонструватиметься в форматах 2D, 3D та IMAX 3D. У кіно з 15 березня.