Новини, в яких згадується Гаррі Ллойд

28 червня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо до Нового Лондону. Тут усі щасливі. Дивимося офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу «Прекрасний новий світ», який є екранізацією культового роману письменника Олдоса Хакслі.

Читати далі...
18 квітня 2020,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стримінговий сервіс Peacock поділився тизер-трейлером серіалу-антиутопії «Прекрасний новий світ», головну роль в якому виконує зірка фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» Олден Еренрайк.

Читати далі...
7 серпня 2019,  15:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Девід Галлер і Амаль Фарук сходяться у фінальній битві в останній серії супергеройського серіалу «Легіон», знятого за коміксами Marvel.

В минулій серії Девід (Ден Стівенс) відправився у минуле, щоб битися з Амалем Фаруком (Навід Негабан) в Марокко, до того як той заразить його батька Чарльза Ксав'єра (Гаррі Ллойд). Чарльз дізнається, що Девід є його сином, і головному герою вдається об'єднати всі інші версії себе, тобто стати Kегіоном, щоб виступити проти Фарука і врятувати світ, який, як повідомляє новий промо-ролик, добігає кінця.

Фінальна серія серіалу «Легіон», яка традиційно отримала назву «Chapter 27» («Глава 27»), прибуде на екрани 13 серпня за українським часом.

30 липня 2019,  15:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 7 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон» нагадує нам, що від фіналу не лише сезону, а й всього серіалу нас відділяє лише одна серія.

Як завжди лаконічний синопсис серії обіцяє нам «початок кінця». Промо показує, як Девід (Ден Стівенс) відправляється в минуле до свого батька Чарльза Ксав'єра (Гаррі Ллойд), щоб йому допомогти, але в результаті потрапляє в пастку Амаля Фарука (Навід Негабан).

Прем'єра серії «Chapter 26» («Глава 26»), режисером якої є Дана Гонсалес, відбудеться 6 серпня за українським часом.

5 липня 2019,  00:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув промо-ролик 3 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон», який відправляє нас у далеке минуле Девіда Галлера.

Синопсис серії обіцяє розповісти «сімейну історію» Девіда Галлера (Ден Стівенс), який є сином могутнього мутанта Чарльза Ксав'єра (Гаррі Ллойд) і успадкував від нього свої суперздібності. Відео показує молодих батьків Девіда після його народження, і Чарльз дуже переживає за те, що син буде таким же, як і він.

Прем'єра серії «Chapter 22» («Глава 22»), яку зняв режисер Джон Камерон, відбудеться 9 липня за українським часом.

27 червня 2019,  22:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільний супергеройський серіал «Легіон» повернувся на екрани. Дивимося промо-ролик його 2 серії 3 сезону, який розкриває прибуття важливого персонажа.

Могутній мутант Девід Галлер (Ден Стівенс) заснував свій культ, і в 2 серії, згідно з її синопсисом, «він готується до складної подорожі», яка, як розкриває промо, буде подорожжю у часі. І в рамках цієї мандрівки в минуле Девід зіткнеться віч-на-віч зі своїм батьком Чарльзом Ксавьером (Гаррі Ллойд), також відомим як Професор Ікс.

Серія «Chapter 21» («Глава 21»), яку зняв режисер Карлос Лопес ЕстрадаСліпі плями»), прибуде 2 липня за українським часом.

16 червня 2019,  02:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Починається фінальна глава. Канал FX представив новий розширений трейлер 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон», який присвячений божевільній героїні Ленні.

Ленні Баскер (Обрі Плаза) довгий час була найкращою подругою могутнього мутанта Девіда Галлера (Ден Стівенс), перш ніж він дізнався, що вона галюцинація в його голові. Король тіней (Навід Негабан) використовував її як важіль тиску на Девіда; вона помирала і воскресала, влаштовувала хаос і танцювала до упаду... Як тут не зійти з розуму. А в кінці трейлера Девід звільняє Ленні від важких кайданів і на питання подруги про те, а як же блондинка Сід (Рейчел Келлер), він відповідає, що її більше немає в його житті.

В 3 сезоні також з'явиться Професор Ікс (Гаррі Ллойд), батько Девіда, як розкрив новий промо-ролик «Легіону». Прем'єра фінального сезону відбудеться 24 червня.

10 червня 2019,  12:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський актор Гаррі Ллойд, відомий завдяки ролі Візеріса Таргарієна в хітовому фентезі «Гра престолів», дебютує в образі Чарльза Ксав'єра у новому промо-ролику 3 сезону супергеройського серіалу «Легіон».

В нових серіях серіалу «Легіон», заснованого на коміксах Marvel, могутній мутант Девід Галлер (Ден Стівенс) зіткнеться з минулим і майбутнім, і нам нарешті покажуть його батька Чарльза Ксав'єра, також відомого як Професор Ікс. У промо-ролику Чарльз намагається знайти інших мутантів за допомогою Церебро, але в результаті знаходить монстра Короля тіней (Навід Негабан), і той стає прокляттям його сина Девіда.

Прем'єра 3 сезону «Легіону», який завершить історію Девіда Галлера, відбудеться на американському телебаченні 24 червня.

24 лютого 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер 1 сезону фантастичного трилера «По той бік» від режисера «Гри в імітацію» і «Пробудження» Мортена Тільдума.

Володар премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс втілює співробітника ООН Говарда Сілка, який виявляє, що агентство, на яке він працює, приховує ворота в паралельний вимір. З того боку прибуває двійник Говарда, який полює на кілера зі свого виміру, що пройшов крізь ворота і вбиває людей з цього світу.

Прем'єра серіалу, де також грають Гаррі ЛлойдОлівія Уільямс та Кеннет Чої, відбулася 21 січня на телеканалі STARZ.

17 вересня 2017,  02:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO вирішив порадувати шанувальників «Гри престолів», нудьгуючих за новими серіями, випустивши анімаційний серіал, який покаже історію Семи королівств.

Читати далі...
30 липня 2015,  11:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Опубликован первый кадр с Джейми Дорнаном и Киллианом Мёрфи в военном триллере «Антропоид».

Основанный на реальных событиях, произошедших с двумя чехословацкими солдатами, которых воплотят Дорнан и Мёрфи, фильм расскажет о том, как их отправили в 1941 году устранить главу СС Рейнхарда Гейдриха, одного из реконструкторов «окончательного решения еврейского вопроса», известного также как Пражский Мясник. И прежде чем исполнить свою миссию, эти солдаты, выбранные из лав чехословацкой армии, прошли тренировку у британцев.

«Антропоид», чье название – отсылка к операции по устранению Гейдриха, является совместным производством Великобритании, Франции и Чехии; во главе ее стоит режиссер Шон Эллис, снявший «Возврат».

Вместе с Дорнаном и Мёрфи в фильме сыграют Тоби Джонс, Гарри Ллойд, Шарлотта Ле Бон, Сэм Кили.

В этом году Дорнан появится в комедии «Шеф» и исполнит главную роль в триллере «Девятая жизнь Луи Дракса», в 2016 с ним выйдет военная драма «Jadotville», а позже актер вернется в образе Кристиана Грея в сиквелах «На пятьдесят оттенков темнее» и «Пятьдесят оттенков свободы».

Мёрфи же можно будет увидеть в приключенческом экшене «В сердце моря», криминальной кинокартине Бена Уитли «Пальба» и комедии о 1960-х «Хиппи Хиппи Шейк».