Оновлення, в яких згадується Демі Ловато

3 квітня 2017,  16:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео мультфільму «Смурфики: Загублене містечко» показує кумедні моменти його озвучення за участю Джулії Робертс, Мішель Родрігес, Демі Ловато та Джо Манганьелло. А друга частина відправляє в майстерню аніматорів, які створюють смурфиків та їх чарівний світ на комп'ютері.

Фінальний трейлер мультфільму дивіться тут. Квитки на його сеанси ви можете придбати на нашому сайті.

20 березня 2017,  17:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Смурфіки об'єдналися з UNICEF, щоб донести до глядачів 17 простих правил, які допоможуть врятувати нашу планету. І в новому промо-ролику «Смурфики: Загублене містечко» актори Мішель Родрігес, Демі Ловато, Джо Манганьелло та Менді Петінкін розповідають, як важливо забезпечити освітою всіх дітей на нашій планеті, перестати забруднювати навколишнє середовище, добре харчуватися і берегти водні ресурси. Причому робити це може кожен, навіть найменший з нас.

Щоб дізнатися більше про те, як допомогти нашій планеті, відвідайте сайт Small Smurfs Big Goals.

3 березня 2017,  15:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, що смурфики теж люблять екстремальні види спорту й навіть винайшли один з них — смурфбордінг, з яким нас знайомить новий фрагмент мультфільму «Смурфики: Загублене містечко». У ньому Смурфетта (Демі Ловато), Силач (Джо Манганьелло), Розумник (Денні Пуді) та Тюхтій (Джек МакБрайер) озброюються персональним бордами й відправляються кататися на них в своєму лісі.

Трейлер «Смурфики: Загублене містечко» з піснею Ловато дивіться тут.

26 лютого 2017,  14:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері мультфільму «Смурфики: Загублене містечко» звучить пісня Демі Ловато «Stars», яка увійде в його офіційний саундтрек. Пригоди цих синіх малюків під таку жваву композицію виглядають значно крутіше.

Промо-відео «Смурфики: Загублене містечко», де смурфики закликають берегти планету і допомагати один одному, дивимося тут.

19 грудня 2016,  00:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік, що минає, ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив відзначити за допомогою своєї традиційної рубрики «Караоке в машині із зіркою». Цього разу до нього в авто сіла Мерайя Кері, і разом з нею, а також з такими зірками, як Адель, Елтон Джон, Леді Гага, Демі Ловато, Нік Джонас, Гвен Стефані, Кріс Мартін, Селена Гомес й одягнені Red Hot Chili Peppers, Корден запально виконав її безсмертний хіт «All I Want for Christmas Is You».

5 листопада 2013,  01:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо відео кліп на пісню молодої американської актриси та співачки Демі Ловато “Let It Go”, яка стала офіційним саундтреком новорічної анімаційної комедії «КРИЖАНЕ СЕРЦЕ» і всього за декілька днів зібрала біль ніж два з половиною мільона переглядів на Ютубі.

Про мультфільм:

Казка Ганса  Крістіана Андерсена «Снігова королева» надихнула кіномитців на створення своєї версії. Щоб урятувати королівство від вічної зими  та зняти прокляття, мрійниця Анна вирушає на пошуки своєї  сестри — снігової королеви Ельзи. Під час небезпечної подорожі крижаними дорогами та засніженими рівнинами Анна зустрінеться з альпіністом Крістофом, смішним сніговиком Олафом, північним однорогим оленем Свеном. Чари підстерігатимуть їх на кожному кроці. Разом вони мчатимуть крізь час, боротимуться з північними воїнами, не втрачаючи надії розтопити крижане серце злої Ельзи.

Старт в Україні: 26 грудня.