Новини, в яких згадується Есай Моралес

14 жовтня 2023,  01:38 | Кастінг

Наступного року Том Круз знову втілить суперганта Ітана Ганта у пригодницькому екшені «Місія неможлива 8». Хто з акторів та акторок повернеться разом з ним?

Читати далі...
19 травня 2023,  21:02 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Майже через рік після виходу тизер-трейлера пригодницького бойовика Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» нам нарешті вирішили показати його офіційний трейлер, де Круз знову рятує світ і виконує божевільні трюки з байком та потягом.

Читати далі...
19 липня 2022,  20:52 | Новини фільмів

За рік, у липні 2023 року, Том Круз відправить нас у нову шпигунську пригоду разом зі своїм героєм Ітаном Гантом у фільмі «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», який отримав свій перший український трейлер.

Читати далі...
23 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Ітан Гант знову збирає свою команду з порятунку світу для однієї масштабної операції. Не встиг ще вийти на екрани фільм «Топ Ґан: Меверік», як Том Круз вирішив представити перший трейлер свого наступного екшену «Місія неможлива 7», чия прем'єра відбудеться у 2023 році.

Читати далі...
22 травня 2020,  16:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В шпигунських екшенах «Місія неможлива 7» та «Місія неможлива 8» герой Тома Круза зіткнеться з новим небезпечним лиходієм у втіленні актора Есая Моралеса, який зіграв Дефстроука в серіалі «Титани».

Читати далі...
25 листопада 2019,  17:00 | Новини серіалів

Тремти, Дезстроук. Трейлер фінальної серії 2 сезону супергеройського серіалу «Титани» розкриває круте прибуття та костюм Найтвінга.

У фіналі сезону Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбой (Раян Поттер), Диво-дівчина (Конор Леслі), Супербой (Джошуа Орпін), Яструб (Алан Річсон) і Голубка (Мінка Келлі) готуються до битви з Дезстроуком (Есай Моралес), оскільки їм набридло жити в страху за своє життя і бачити кошмари. І коли Слейд перегороджує їм шлях, на допомогу друзям приходить Дік Грейсон (Брентон Твейтс), який тепер буде боротися зі злом під псевдонімом Найтвінг.

Серія так і називається «Nightwing» («Найтвінг») і вийде на телеекрани 30 листопада за українським часом. А ви готові до цього епічного фіналу?

28 серпня 2019,  13:58 | Новини серіалів

Офіційний трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Титани» показує, що команда Діка Грейсона значно розшириться напередодні їхнього зіткнення з лиходієм Слейдом Вілсоном, відомим як Дезстроук.

Читати далі...
7 серпня 2019,  02:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юний Робін шалено (і нецензурно) радіє своєму поверненню в тизер-трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Титани», знятого за коміксами DC.

Разом з поверненням Робіна (Каррен Волтерс) трейлер показує возз'єднання Діка Грейсона (Брентон Твейтс), Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбоя (Раян Поттер), Яструба (Алан Річсон) і Голубки (Мінка Келлі). Разом з ними в нових серіях з'являться Бетмен (Іен Глен), Аквалед (Дрю Ван Екер), Супербой (Джошуа Орпін), Єрихон (Chella Man) та Спустошниця (Челсі Чжан). Оце весела буде компанія!

А наприкінці відео на пару секунд в кадрі можна побачити знаменитого суперлиходія Дезстроука (Есай Моралес). Як вам його костюм?

Прем'єра 2 сезону «Титанів» відбудеться 6 вересня.