Новини, в яких згадується Джош Гордон

16 серпня 2022,  21:40 | Новини фільмів

Зустрічайте чарівного крокодила, який співає, на першому офіційному постері сімейної комедії «Мій домашній крокодил», головного героя якої озвучує відомий канадський співак Шон Мендес, для якого це буде перша велика роль у кіно.

Читати далі...
11 липня 2022,  22:41 | Новини фільмів

Цієї осені – 20 жовтня, зустрічайте захопливу та зворушливу історію «Мій домашній крокодил» за мотивами однойменного оповідання про крокодила на ім’я Ліл!

Читати далі...
2 грудня 2016,  21:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер святкової комедії «Новорічний корпоратив», де зіграли Дженніфер Еністон, ТіДжей Міллер, Кейт МакКіннон, Олівія Манн та Джейсон Бейтман, показує, що навіть найближчі ваші колеги можуть вас здивувати, влаштувавши в одну ніч на рік божевільну вечірку, де покажуть себе справжніх.

Український трейлер кінокартини від оскарівських номінантів Джоша Гордона і Вілла Спека дивимося тут.

4 листопада 2016,  16:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Paramount Pictures вирішили скрасити кінець робочого тижня новим божевільним трейлером святкової комедії «Новорічний корпоратив», де співробітники великої компанії у втіленні ТіДжея Міллера, Кейт Маккіннон, Олівії Манн і Джейсона Бейтмана вирішують влаштувати грандіозну вечірку всупереч своєму строгому босові, якого зіграла Дженніфер Еністон.

Режисерами цього безумства виступили оскарівські номінанти Джош Гордон та Вілл Спек, які працювали з Еністон і Бейтманом над комедією «Більше, ніж друг».