Новини, в яких згадується Дрейк Дорімус

30 липня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шейлін Вудлі опиняється в любовному трикутнику з Джеймі Дорнаном і Себастіаном Стеном в українському трейлері пристрасної кінострічки «Коханці», також відомої як «Endings, Beginnings» і «Кохання на трьох».

Читати далі...
21 лютого 2020,  17:07 | Новини фільмів

Вийшов дуже гарячий трейлер романтичної драми Дрейка Дорімуса «Кохання на трьох», в якому Шейлін Вудлі не може обрати між Себастіаном Стеном і Джеймі Дорнаном. І її складно в цьому звинувачувати.

Головною героїнею фільму «Кохання на трьох» («Endings, Beginnings»), який віддалено був заснований на сценарії і знімався з великою часткою імпровізації, виступає тридцятирічна художниця з Лос-Анджелеса Дафна (Вудлі). Вона закінчує тривалі відносини і вирішує присвятити час собі. Але незабаром її життя перевертає знайомство з письменником Джеком (Дорнан) і його найкращим другом Френком (Стен). У них з Джеком багато спільного, але Френк також закохався в Дафну і вирішує її добитися.

Прем'єра нового творіння Дорімуса, який відомий завдяки драмам «Як божевільний», «Рівні», «Новизна» та «Зої», відбулася минулої осені в рамках кінофестивалю в Торонто.

21 червня 2018,  14:28 | Оновлення

Представляємо український трейлер науково-фантастичної мелодрами «Зої» від режисера Дрейка Дорімуса.

Головні ролі у фільмі виконали Леа Сейду007: Спектр») та Юен МакГрегорНа голці»).

Співробітники однієї з наукових лабораторій розробляють засіб, який зможе зміцнювати романтичні стосунки. Чим більше вчені просуваються в цьому дослідженні, тим цікавішими виглядають результати їх роботи.

Українська прем'єра фільму «Зої» відбудеться 19 липня.

29 жовтня 2017,  02:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер мелодрами «Новизна» за участю Ніколаса Холта та Лайї Кости. Події історії відбуваються в сучасному Лос-Анджелесі, в еру соціальних мереж. Їх герої знайомляться за допомогою програми для одиноких сердець, закохуються один в одного та вирішують бути у відкритих відносинах, продовжуючи свої сексуальні експерименти з іншими людьми. Але одного разу їх гра з емоціями один одного заходить занадто далеко.

У фільмі також зіграли Денні Г'юстонДиво-жінка»), Пом Клемент'єффВартові Галактики 2»), Меттью Грей ГаблерМислити як злочинець») та Джессіка ХенвікЗалізний кулак»).

Режисером «Новизни», чия прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс», є Дрейк Дорімус, який зняв мелодраму «Як божевільний».