Новини фільмів, в яких згадується Гарві Кайтель

19 листопада 2019,  18:01 | Новини фільмів

Щойно вийшов фінальний трейлер очікуваної кримінальної драми Мартіна Скорсезе «Ірландець», в якій зіграють такі знамениті актори, як Роберт Де Ніро, Аль Пачіно, Джо Пеші, Гарві Кейтель та Анна Пеквін.

Фільм «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність і політику в поствоєнній Америці, яку нам розкажуть від імені ветерана Другої світової війни Френка Ширана (Роберт Де Ніро), який став найманим вбивцею і працював на одних з найжорстокіших фігур 20 століття. Події кінокартини охоплять кілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії — зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Прем'єра нового фільму Скорсезе на Netflix відбудеться 27 листопада.

1 серпня 2019,  21:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний режисер Мартін Скорсезе повертає на екрани світ нещадних гангстерів в своєму новому фільмі «Ірландець», тизер-трейлером якого учора поділився стримінговий сервіс Netflix.

Біографічна драма «Ірландець» буде епічною сагою про організовану злочинність у поствоєнній Америці, розказаною ветераном Другої світової війни Френком Шираном (Роберт Де Ніро), найманим вбивцею, який працював на одних із найбільш жорстоких фігур 20 століття. Події фільму охоплюють декілька десятиліть, і в їхньому центрі опиняється одна з головних нерозв'язаних загадок в американській історії зникнення американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно).

Світова прем'єра фільму «Ірландець», де разом з Де Ніро і Пачіно знялися Джо Пеші, Анна Пеквін та Гарві Кейтель, відбудеться восени.

26 лютого 2019,  23:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився інтригуючим першим тизером кримінально-біографічної картини «Ірландець», яку зняв легендарний Мартін Скорсезе.

«Ірландець» («The Irishman») буде історією одного найманого вбивці, який згадує свою можливу участь у вбивстві американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа, що зник влітку 1975 року при загадкових обставинах. Роль Гоффа виконує Аль Пачіно, і разом з його ім'ям у тизері з'являються імена не менш легендарних акторів, як Роберт Де Ніро, Джо Пеші і Гарві Кейтель.

Точна дата прем'єри нового фільму Скорсезе поки не повідомляється, але Netflix каже, що вона відбудеться восени. Сподіваємося, що «Ірландця» також покажуть на великих екранах, а не обмежаться прокатом онлайн.

6 березня 2018,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарный голливудский режиссер Мартин Скорсезе сообщил о завершении съемочного процесса своего криминального байопика «Ирландец».

Читати далі...
18 жовтня 2015,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня вечером, 18 октября, состоится открытие кинотеатра «Жовтень», отстроенного после пожара. В честь открытия в кинотеатре пройдет допремьерный показ кинофильма «Юность» Паоло Соррентино.

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...
22 травня 2015,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На солнечной набережной Круазет продолжается 68-й Каннский кинофестиваль. В эту среду и четверг там были показаны новые работы Паоло Соррентино и Жака Одиара, а скандальности добавила откровенная «Любовь» Гаспара Ноэ.

Режиссер «Великой красоты», получившей в 2014 году «Оскар», Паоло Соррентино теперь привез в Канны «Юность» (в кинотеатрах Украины с 4 сентября). Представлять фильм ему помогал актерский состав в лице Рейчел ВайсМайкла КейнаХарви КейтеляПола Дано и Джейн Фонды.

Разворачиваясь на итальянском курорте, события «Юности» знакомят зрителя с двумя почтенного возраста мужчинами, один из которых хочет написать свой последний в карьере сценарий, а второй, музыкант, уже и не планирует возвращаться к музыке. Они с любопытством наблюдают за жизнью своих детей и других постояльцев отеля, один из которых любой ценой хочет услышать игру этого музыканта в отставке.

Во время пресс-конференции обнаружилось, что Майкл Кейн не был в Каннах почти полвека! Он немного рассказал о своем прошлом пребывании на этом кинофестивале и почему он вернулся именно сейчас, развеселив присутствующих своим увством юмора:

Я был в Каннах 50 лет назад с фильмом «Элфи». И фильм выиграл приз, а я нет. Поэтому я и не возвращался. Обычно за просто так я никуда не езжу. Но в этот раз, с этим фильмом [«Юность»], я так его полюбил, что поехал бы с ним куда угодно, даже за просто так. Тут мне не важно, выиграю ли я какой-то приз. Считаю, что Паоло – один из величайших режиссеров мира. Я посмотрел фильм на днях, и весь его актерский состав просто великолепен. Поэтому, если кто-то один получит награду, думаю, каждый из нас также ее должен получить.

Читати далі...