Новини фільмів, в яких згадується Маттіас Швайгхефер

19 червня 2023,  18:58 | Новини фільмів

Галь Гадот, відома за роллю Диво-жінки у блокбастерах DC, представила на вихідних в рамках конвенції TUDUM офіційний трейлер свого нового шпигунського екшену Тома Гарпера «Місія Стоун» від платформи Netflix.

Читати далі...
19 січня 2023,  19:31 | Новини фільмів

Зірка «Диво-жінки» Галь Гадот постає в образі нової екшен-героїні на свіжому кадрі шпигунського бойовика «Кам'яне серце», яким поділилася платформа Netflix.

Читати далі...
25 лютого 2021,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ті, хто вижив, заберуть усе. Стримінговая платформа Netflix годину тому поділилася обіцяним тизером майбутнього екшену Зака ​​Снайдера «Армія мерців» («Army of the Dead»), який обіцяє стати одним з головних фільмів прийдешньої весни.

Читати далі...
22 лютого 2021,  18:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Увага всім фанатам фільмів про зомбі-апокаліпсис та пограбування! Режисер Зак Снайдер поділився в соцмережах тизер-постером своєї наступної кінострічки «Армія мерців», який розкриває, що її прем'єра відбудеться 21 травня.

Читати далі...
24 лютого 2020,  16:00 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Джессі Айзенберг втілює молодого актора Марселя Марсо в біографічній драмі «Опір», яку написав і зняв венесуельський кінематографіст Хонатан Якубович.

До того як він став відомим мімом Марселем Марсо, він був Марселем Манжелем, єврейським актором-початківцем, який приєднався до французького Опору, щоб врятувати життя тисячі сиріт від нацистів під час Другої світової війни. Будучи молодим хлопцем, який росте в окупованій нацистами Європі, Марсель не має наміру втягуватися у війну він наслідує Чарлі Чапліна в бурлескних клубах, малює декорації для своїх п'єс і протидіє своєму впертому батькові. Але його життя перевертається, коли його вербують у французький Опір, а його акторська майстерність проходить випробування під час навчання єврейських дітей-сиріт виживанню в страхітливій реальності Голокосту.

Разом з Айзенбергом у фільмі Якубовича зіграють актори Ед Гарріс, Едгар Рамірес, Клеманс Поезі та Маттіас Швайгхефер. Світова прем'єра байопіку «Опір» відбудеться у березні на кінофестивалі в Маямі.

7 вересня 2018,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь світової прем'єри історичної драми Томаса Вінтерберга «Курськ», яка відбулася учора на кінофестивалі в Торонто, в мережі був представлений її міжнародний трейлер.

Читати далі...