Новини фільмів, в яких згадується Тімоті Оліфант

7 липня 2022,  09:12 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Девід О. Рассел представив перший трейлер свого наступного фільму «Амстердам», головні ролі в якому виконують лауреат премії «Оскар» Крістіан Бейл, номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі та зірка «Тенета» Джон Девід Вашингтон.

Читати далі...
24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
21 травня 2019,  19:00 | Новини фільмів

Подивіться другий український трейлер фільму «Одного разу в... Голлівуді» режисера Квентіна Тарантіно. Цей фільм стане дев'ятим за рахунком серед робіт Тарантіно. Після десятої стрічки він має намір піти з кіно.

Події картини розгортаються в Лос-Анджелесі у 1969 році. Вона розповідає історію екс-зірки телевізійних вестернів Ріка Далтона та його дублера Кліффа Бута. Дія відбувається на тлі подій, пов'язаних з бандой Чарльза Менсона, та вбивства дружини Режисер Романа Поланські акторки Шерон Тейт.

У картині знялися Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт, Марго Роббі, Аль Пачіно, Курт Рассел, Тімоті Оліфант, Дакота Фаннінг, Люк Перрі та інші.

Прем'єра фільму відбулася на Каннському фестивалі, в Україні картину «Одного разу в... Голлівуді» почнуть показувати 8 серпня.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
22 березня 2019,  17:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал HBO вирішив зняв повнометражне продовження свого відомого серіального вестерну «Дедвуд», де повернуться його зірки Іен МакШейн, Тімоті Оліфант, Моллі Паркер, Кім Діккенс та Бред Дуріф.

Фільм «Дедвуд» відправить нас у 1889 рік, коли жителі кримінального містечка Дедвуд возз'єднуються, щоб відсвяткувати присвоєння Південній Дакоті статусу штату. І під час цього довгоочікуваного возз'єднання колишнє суперництво відродиться, союзи пройдуть випробування, а старі рани знову відкриються, поки герої намагаються адаптуватися до неминучих змін, які несуть із собою сучасність і час.

В кінці трейлер повідомляє, що прем'єра фільму режисера Даніеля Мінахана на американському телебаченні відбудеться в останній день весни, 31 травня.

18 березня 2019,  16:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Леонардо ДіКапріо представив офіційний постер драматичної картини Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», компанію в якій йому складе Бред Пітт.

Читати далі...
18 березня 2019,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройських фільмів «Месники: Завершення» і «Шазам!», діснеївського мюзиклу «Аладдін», фентезійного екшену «Хеллбой» та новий трейлер без цензури 5 сезону серіалу «Ґотем», який показує народження Бейна.

Читати далі...
12 вересня 2018,  12:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі втілює актрису Шерон Тейт в новому творінні Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

Читати далі...