Новини, в яких згадується Меттью Грей Габлер

25 січня 2020,  17:54 | Новини фільмів

Компанія Netflix поділилася дивним трейлером драматичного трилера «Наїзниця» із зіркою відомого серіалу «Блиск» Елісон Брі в головній ролі, який буде зовсім не про коней і скачки.

У новому фільмі сценариста і режисера Джеффа БейниЯкщо твоя дівчина – зомбі», «Малі години») Брі втілює молоду жінку на ім'я Сара, у якій немає друзів і яка дуже любить займатися творчістю, спілкуватися з кіньми і дивитися надприродні детективні серіали. Її бабуся збожеволіла в молодому віці, і тепер з Сарою починають відбуватимуться такі ж дивні речі. Чи зможе вона відрізнити реальність від сну?

Компанію Брі в цій історії складають актори Моллі Шеннон, Меттью Грей Габлер і Деббі Раян. Прем'єра «Наїзниці» відбудеться в понеділок, 27 січня, на кінофестивалі «Санденс», а на Netflix вона стане доступна для перегляду з 7 лютого.

19 грудня 2019,  16:51 | Новини серіалів

Полювання на небезпечного маніяка триває в промо-ролику 15 сезону знаменитого детективного серіалу «Мислити як злочинець», який буде для нього фінальним. Чи це маніяк полює на наших героїв?

У промо-ролику за кадром грає зловісна пісня «Something wicked this way comes», яка попереджає, що на команду чекає щось жахливе в найближчому майбутньому. Прентісс (Пейджет Брюстер) каже, що «той, з ким ми маємо справу, все ще на полює на людей», після чого пошепки можна почути, що «ви ніколи його не зловите». Россі (Джо Мантенья) і Льюїс (Аїша Тайлер) вриваються в якийсь будинок, але Россі зазначає, що у їхнього ворога «немає особистості». Елвес (Адам Родрігес) отримує загадкову посилку, на екрані трапляється вибух, а поки Рід (Меттью Грей Габлер) намагається зв'язатися з Джей Джей (А.Дж. Кук), хтось в неї стріляє.

Перші дві серії фінального сезону, які отримали назви «Under the Skin» («Під шкірою») і «Awakenings» («Пробудження»), вийдуть 8 січня.

29 жовтня 2017,  02:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер мелодрами «Новизна» за участю Ніколаса Холта та Лайї Кости. Події історії відбуваються в сучасному Лос-Анджелесі, в еру соціальних мереж. Їх герої знайомляться за допомогою програми для одиноких сердець, закохуються один в одного та вирішують бути у відкритих відносинах, продовжуючи свої сексуальні експерименти з іншими людьми. Але одного разу їх гра з емоціями один одного заходить занадто далеко.

У фільмі також зіграли Денні Г'юстонДиво-жінка»), Пом Клемент'єффВартові Галактики 2»), Меттью Грей ГаблерМислити як злочинець») та Джессіка ХенвікЗалізний кулак»).

Режисером «Новизни», чия прем'єра відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс», є Дрейк Дорімус, який зняв мелодраму «Як божевільний».