Новини, в яких згадується Антон Єльчин

5 грудня 2017,  01:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультсеріал «Мисливці на тролів» від культового майстра фентезі Гільєрмо дель Торо повертається! Століттями тролі, які живуть під людським містом Аркадія, вели свою війну добра і зла. І коли Аркадії стала загрожувати армія злісних тролів з Темних земель, юний мисливець на тролів Джим та його друзі-люди разом з добрими тролями сміливо вирішують виступити на захист людського і чарівного світів.

В оригіналі головного героя як і раніше буде озвучувати Антон Єльчин, який встиг перед смертю записати досить реплік, і дель Торо вирішив скористатися цими записами і не шукати йому заміну.

Всі серії 2 сезону «Мисливців на тролів» стануть доступні на Netflix з 15 грудня.

4 грудня 2017,  01:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівія Кук показує Ані Тейлор-Джой, як плакати по команді і розпланувати вбивство, в новому трейлері драматичного трилера «Чистокровні».

Вони втілюють двох дівчат з передмістя Коннектикуту, Аманду й Лілі, які возз'єдналися через багато років. Перша з них нічого не відчуває, прикидається і маніпулює почуттями інших, в той час як друга відчуває все, а злий вітчим вирішує відправити її в школу інтернат для дівчаток, що їй зовсім не до душі. Тому Аманда й Лілі виношують жорстокий план помсти, в який втягують дрібного бандита Тіма у втіленні покійного Антона Єльчина.

У світовий прокат «Чистокровні», які є режисерським дебютом Корі Фінлі, вийдуть в березні 2018 року.

14 жовтня 2017,  17:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features поділилася тизер-трейлером драматичного трилера «Чистокровні», в якому зіграли Аня Тейлор-Джой, Олівія Кук і Антон Єльчин. Це історія про двох дівчат-тінейджерів з вищого суспільства, які відроджують свою дружбу після багатьох років розлуки. Разом вони виношують план вирішення своїх проблем, і заради цього дівчата готові піти на все — навіть на вбивство.

Світова прем'єра режисерського дебюту Корі Фінлі відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат «Чистокровні» вийдуть в березні 2018 року.

13 жовтня 2017,  02:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через рік подорожей по кінофестивалях усього світу мелодрама «Порту» нарешті отримала свій дебютний трейлер. Це одна з останніх робіт Антона Єльчина, який разом з французькою актрисою Люсі Лукас тут втілюють Джейка і Маті — двох аутсайдерів в Порту, між якими колись був короткий зв'язок. Моменти, які вони ділили, оповиті таємницею, і під час подорожі своїми спогадами вони знову переживають глибоку ніч, яка не піддалася часу.

Режисером історії виступає Гейб Клінгер, а одним з продюсерів — Джим Джармуш.

15 серпня 2017,  00:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер одного з останніх фільмів за участю Антона Єльчина — науково-фантастичного трилера «Згадати заново». Головну роль в ньому виконує зірка «Гри престолів» Пітер Дінклейдж. Його герой береться за розслідування загадкового вбивства талановитого вченого, який загинув за день до презентації свого унікального відкриття — приладу, що може записувати й відтворювати спогади. А Єльчин грає тут одного з проблемних пацієнтів вченого.

Світова прем'єра кінокартини, де також зіграла володарка премії «Еммі» Джулія Ормонд, відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс».

20 липня 2016,  18:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завтра в украинский прокат выходит «Стартрек: За пределами вселенной», чей релиз приурочен к 50-летию франшизы. Самое время узнать о фильме 20 интересных фактов.

Читати далі...
19 липня 2016,  17:24 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки «Стартреку: За межами всесвіту» Джон Чо і Софія Бутелла поділилися смішними відео з собою, Крісом Пайном і Антоном Єльчиним, де під час зйомок розважаються за допомогою додатку Dubsmash.

17 липня 2016,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третя частина перезапуску науково-фантастичної саги «Стартрек׃ За межами всесвіту» буде присвячена відразу двом його акторам, які пішли з життя за останні півтора року: Леонарду Німою і Антону Ельчину.

Читати далі...
21 червня 2016,  14:27 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Сайт про кіно JoBlo представив свій зворушливий триб'ют акторові Антону Єльчину, який загинув в минулу неділю.

Щоб зробити це чимось успішним, чимось великим, тобі потрібно робити тут щось своє.

Антон Єльчин

20 червня 2016,  14:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джей Джей Абрамс поделился трогательной запиской, адресованной погибшему вчера актеру «Стартрека» Антону Ельчину.

Читати далі...
6 червня 2016,  14:57 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Экранизация произведения Стивена Кинга «Мистер Мерседес» нашла исполнителей основных ролей. Ими станут Брендан Глисон и Антон Ельчин.

Читати далі...
30 серпня 2015,  14:09 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Звездного пути 3» сделал трибьют в честь Леонарда Нимоя, игравшего Спока на протяжении почти 50 лет.

Съемочная команда и актеры «Звездного пути 3», среди которых Антон ЕльчинКарл УрбанИдрис ЭльбаЗои СалданаКрис ПайнЗакари КуинтоСаймон Пегг и Джон Чо, решили почтить память Нимоя, создав благотворительную инициативу в поддержку 9 разных нуждающихся в этом организаций. В их числе оказалась и детская больница St. Jude Children’s Research Hospital, занимающаяся поиском эффективного лечения от детского рака и разных неизлечимых заболеваний. Этому исследовательскому центру Нимой помогал вместе со своей женой.

Закари Куинто, который перенял эстафету изображения на экране Спока от Нимоя, о почтении памяти великого актера:

Леонард был актером, чемпионом искусств и настоящим вдохновением для многих. Благодаря его легендарному изображению Спока он повлиял на бессчетное количество ученых и артистов, в том числе на меня и остальных членов каста. Это была большая честь и привилегия знать его и называть его другом. Любовь Леонарда к человеческому духу отражается во всем, что он делал. Он прикоснулся к жизням по всему миру, и его очень не хватает.

Такая инициатива стала частью кампании Omaze, в рамках которой среди поклонников «Стартрека» разыгрывается роль в новом фильме франшизы. 

Леонард Нимой воплощал Спока с 1964 года, когда снимали пилот сериала «Звездный путь», и до 2013, когда он появился в фильме «Стартрек: Возмездие». Актер ушел из жизни 27 февраля 2015 года в возрасте 83 лет. 

«Звездный путь 3» выйдет 50 лет спустя выхода первых серий культового сериала, 8 июля 2016 года.