Новини, в яких згадується Томас Броді-Сенгстер

9 листопада 2020,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятайте того пухляша Дадлі Дурсля, двоюрідного брата Гаррі Поттера з «маловідомої» кінофраншизи, заснованої на книгах Дж.К. Роулінг? Його грав актор Гаррі Меллінг, якого зараз ви можете побачити в новому хіті від Netflix «Хід королеви», але ви навряд чи його там впізнаєте.

Читати далі...
4 листопада 2020,  00:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви вже встигли подивитися новий хітовий міні-серіал «Хід королеви», який вийшов на Netflix наприкінці жовтня, то вам напевно здався знайомим актор, який зіграв роль Бенні, друга головної героїні. Вже згадали, де ви його бачили? Якщо ні, то ми вам підкажемо.

Читати далі...
24 вересня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому міні-серіалі від Netflix «Ферзевий гамбіт» зірка супергеройського екшену «Нові мутанти» Аня Тейлор-Джой втілює геніальну шахістку, яка думає, що сходить з розуму, і звертається до таблеток і алкоголю.

Читати далі...
14 березня 2018,  01:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» кінокомпанія 20th Century Fox повідомила, коли фантастичний бойовик Веса Болла можна буде придбати на Blu-ray.

Трейлер закликає стати свідками фінальної глави протистояння Томаса (Ділан О'Брайен) й виживших глейдерів з лиходійною корпорацією «П.Е.К.Л.О.», яка роками ставила експерименти над дітьми, щоб знайти ліки від смертельного вірусу «Спалах», що вбив більшу частину людства. У фільмі також зіграли Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Патрішія Кларксон і Ейдан Гіллен.

У форматі Digital кінокартина «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» вийде 10 квітня, а на Blu-ray і DVD вона стане доступна з 24 квітня.

22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Читати далі...
20 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заражені нападають на виживших глейдерів в свіжому фрагменті фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Читати далі...
18 січня 2018,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася новим фрагментом очікуваного фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Томас (Ділан О'Брайен), Ньют (Томас Сенгстер), Фрайпен (Декстер Дарден), Бренда (Роза Салазар) і Хорхе (Джанкарло Еспозіто) опиняються в натовпі людей, які розлючено протестують під стінами організації «П.Е.К.Л.О.». Побачивши цю акцію, Дженсон (Ейдан Гіллен) наказує жорстоко розібратися з протестуючими.

Дивимося, як Томас стрибає з вікна висотки в другому фрагменті «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У кіно з 25 січня.

10 січня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий фрагмент фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті», який є завершальною частиною трилогії.

Опинившись в штаб-квартирі секретної організації «П.Е.К.Л.О.», Томас (Ділан О'Брайен), Ньют (Томас Сенгстер) та Мінхо (Лі Гі-хон), хоча і переодяглися в костюми її працівників, все одно були помічені Дженсоном (Ейдан Гіллен). Хлопці замкнулися в кабінеті, розташованому на пристойній висоті, і, не маючи іншого вибору, вирішили розбити вікно й вистрибнути у нього...

Яким дивом героям вдалося вижити після цього стрибка, дізнаємося 25 січня. А поки дивимося другий український трейлер «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

4 січня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася веселим промо-відео заключної частини антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

У ролику з'являються Ділан О'Брайен, Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Лі Гі-Хон і Декстер Дарден, які за 90 секунд на одному диханні намагаються переказати сюжет перших двох фільмів франшизи «Той, що біжить лабіринтом» і «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем». В останній главі Томасу і вижившим глейдерам доведеться зіткнуться з організацією «П.О.Р.О.К.» у фінальному протистоянні і знайти ліки від «Спалаху».

В грудні був представлений другий український трейлер «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У кіно з 25 січня.

25 жовтня 2017,  20:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix вирішив зняти серіал в жанрі вестерн під назвою «Забуті Богом», де зіграють зірка «Абатства Даунтон» Мішель Докері, зірка «Нескореного» Джек О'Коннелл, а також 4-кратний номінант на «Золотий глобус» Джефф Деніелс і Томас Броді Сенгстер з «Гри престолів».

Події серіалу розгортатимуться в 1884 році, коли Рой Гуд (О'Коннелл), намагаючись втекти від свого прийомного батька і жорстокого бандита Френка Гріффіна (Деніелс), що тероризує дикий Захід, потрапляє в тихе містечко Ла Белль, в якому, за дивними обставинами, мешкають одні жінки. Але ці жінки виявляються не менш небезпечними, ніж сам Гріффін.

Прем'єра всього 1 сезону «Забутих Богом» відбудеться 22 листопада.

25 вересня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ось прибув і український трейлер фільму «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У ньому Томас (Ділан О'Брайен) та глейдери, які вижили, знову змушені протистояти секретній організації «П.О.Р.О.К.». Тепер вони мають битися, аби знайти ліки від смертельної хвороби, відомої як «Спалах», яка забрала життя більшої частини людства. Дружба та вірність пройдуть чергову перевірку на міцність, і ми нарешті дізнаємося, хто виживе у фінальній сутичці.

Українська прем'єра заключної частини трилогії Веса Болла, де також повернуться Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Наталі Еммануель й Роза Салазар, переїхала на 25 січня.

27 травня 2017,  01:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Г'ю Грант, Білл Найї, Ровен Еткінсон, Колін Ферт, Лора Лінні, Ліам Нісон і Томас Сенгстер зібралися 14 років після подій мелодраматичної комедії «Реальне кохання», щоб знятися в її короткометражному продовженні «День червоних носів» заради благодійності. А компанію цьому зоряному касту склали Кейт Мосс і Патрік Демпсі. Вгадайте, кого вони зіграли.

Дивимося, розчулюємось і слухаємо надихаючу промову Гранта в кінці, де він говорить, що «добро переможе, я в цьому впевнений». Давайте й ми будемо в це вірити і допомагати один одному.

12 травня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь телесвята День червоних носів, покликаного збирати кошти на благодійність, режисер Річард Кертіс зняв короткометражку, що покаже, як живуть персонажі мелодраматичної комедії «Реальне кохання» 13 років потому. І в її трейлері повертаються Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Білл Найї, Ровен Аткінсон, Ліам Нісон, Томас Броді Сенгстер, Колін Ферт та Г'ю Грант. Бракує тільки Мартіна Фрімана, Емми Томпсон й покійного Алана Рікмана.

На екрани короткометражка «День червоних носів» вийде 25 травня.

30 серпня 2016,  12:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Съемки «Бегущего в лабиринте: Лекарство от смерти», которые были остановлены после травмы исполнителя главной роли Дилана О'Брайена, продолжатся в феврале 2017 года.

Читати далі...
14 червня 2016,  13:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Релиз третей части франшизы «Бегущий в лабиринте» отложен на 2018 год в связи с травмой ее главного актера Дилана О'Брайена, но сообщается, что он идет на поправку.

Читати далі...