Оновлення, в яких згадується Рутгер Хауер

29 жовтня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося трейлер бойовика з елементами трилера «Доба на життя», де головну роль виконує 4-кратний номінант на премію «Оскар» Ітан Хоук. Він грає найманого вбивцю Тревіса Конрада, чия сім'я була убита, а його самого витягли з того світу, щоб він виконав останнє завдання. Тепер у нього з'явився шанс спокутувати свої гріхи, але часу на роздуми у Тревіса немає, оскільки жити йому залишилося всього 24 години.

Компанію Хоуку тут складають Рутгер Хауер, Пол Андерсон, Наталі Болтт, Таня ван Граан і Ліам Каннінгем з «Гри престолів».

Українська прем'єра фільму Брайана Смрза, який працював над трюками «Місія нездійсненна 2» та «Люди Ікс: Початок. Росомаха», раніше планувалася на 2 листопада, але дата може бути змінена.

16 жовтня 2017,  00:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув божевільний ТБ-ролик французько-голландської комедії «Ґанґстердам», в якому з'являється легендарний Рутгер Хауер. Фільм розповість про пригоди студента в Амстердамі, який намагається завоювати серце молодої жінки, ганяючись за пакетом наркотиків, який на його нещастя належить голландській мафії.

Українська прем'єра картини Ромейна Леві, яка на сайті IMDb отримала всього 3,8 бала, відбудеться 19 жовтня.

25 березня 2016,  16:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Люк Бессон представив першу офіційну фотографію свого нового науково-фантастичного фільму «Валер'ян і місто тисячі планет», де головні ролі виконують Дейн ДеХаан і Кара Делевінь.

Читати далі...