Оновлення, в яких згадується Ентоні Руссо

7 червня 2017,  03:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт продовжує знімати дивні, але забавні промо-ролики до фільмів Кіновсесвіту Marvel, й опинившись на зйомках «Месників: Війна нескінченності», він не змарнував нагоди пригадати братам Руссо, що вони не вписали його в «Першого месника: Протистояння», показавши, що було б з кожним з Месників, якби там з'явився Тор. Актор залишив цілими й неушкодженими лише Бакі Барнса (Себастьян Стен) та Сокола (Ентоні Макі), сказавши, що ці хлопці йому подобаються. Але Кеп (Кріс Еванс) відправився літати, так що складно говорити однозначно про те, на чиєму боці був би Тор в Громадянській війні.

Восени Гемсворт повернеться на екрани в «Торі: Рагнарок», а «Месники: Війна нескінченності» вийдуть на екрани 3 травня 2018 року.

12 лютого 2017,  12:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel вирішили нас порадувати цікавим закулісним поглядом на початок зйомок свого грандіозного проекту «Месники: Війна нескінченності» за допомогою фічуретки, де ми бачимо першу зустріч Месників Роберта Дауні мол. і Тома Холланда з Вартовим Галактики Крісом Преттом, а продюсер Кевін Файгі та режисери Ентоні і Джо Руссо розповідають про те, як довго вони йшли до цієї битви супергероїв з Таносом.

Раніше Файгі повідомив, що Танос (Джош Бролін) буде головним персонажем «Месників: Війна нескінченності».