Новини, в яких згадується Роб Леттерман

25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
8 травня 2019,  20:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки блокбастер «Месники: Завершення» розбиває серця дорослих, зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс підготував сюрприз для будь-якого віку – сімейне фентезі «Покемон детектив Пікачу», де він озвучив улюбленого всіма покемона Пікачу. Крокуючи маленькими крочками, цей пухнастий малюк відправляється вести заплутане розслідування разом зі своїм новим другом-людиною, який відчайдушно шукає свого зниклого батька.

Читати далі...
3 травня 2019,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Раян Рейнольдс записав свій мейкап туторіал в дусі Youtube для пригодницького фільму «Покемон детектив Пікачу», де він показує, як проходило його перетворення на улюбленого всіма покемона.

Читати далі...
2 травня 2019,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пікачу робить масаж ніг Псайдаку в розширеному ТБ-ролику пригодницького фентезі «Покемон детектив Пікачу», яким учора поділилася студія Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
23 квітня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я не плачу, це ти плачеш». Раян Рейнольдс поділився третім трейлером пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу», де покемони змагаються в тому, хто з них є більш милим.

Читати далі...
15 квітня 2019,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Впіймай їх усіх! Студія Warner Bros. поділилася цікавим закулісним відео пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу», яке заявляє, що в ньому знімалися справжні покемони.

Читати далі...
3 квітня 2019,  14:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницько-комедійне фентезі «Покемон детектив Пікачу» покаже поєдинок Пікачу зі знаменитим покемоном-драконом Чарізардом.

У фільмі Роба Леттермана Пікачу (Раян Рейнольдс) буде допомагати Тіму Гудману (Джастіс Сміт) знайти його зниклого при загадкових обставинах батька, слідуючи за доказами, і в ході цієї пригоди вони зустрінуть багатьох покемонів. Зокрема головному герою доведеться зайти в клітку з вогнедишним Чарізардом. Пікачу зазначає в ТБ-ролику, що колись він вже з ним бився, але зараз у нього виникають проблеми з генерацією електрики, оскільки «на нього всі дивляться».

Дивіться також ТБ-ролик «Покемон детектив Пікачу», в якому дівчина Люсі (Кетрін Н'ютон) чухає Пікачу за вушком. У кіно з 9 травня.

23 березня 2019,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те що Пікачу в пригодницько-детективному фентезі «Покемон детектив Пікачу» розмовляє голосом зірки «Дедпула» Раяна Рейнольдса, він все-таки буде дуже жовтим і пухнастим.

Третій ТБ-ролик картини Роба Леттермана показує знайомство Пікачу (Рейнольдс) і його напарника Тіма Гудмана (Джастіс Сміт) з дівчиною на ім'я Люсі (Кетрін Ньютон), яка раніше з'являлася в трейлерах всього на кілька секунд. Люсі дуже любить покемонів і вирішує почухати Пікачу за щічками, що викликає у знаменитого детектива багато радісних емоцій. Разом вони вирушать на пошуки батька Тіма Гаррі Гудмана, який зник при загадкових обставинах.

Дивіться також другий український трейлер «Покемон детектив Пікачу», який показує захоплюючий світ покемонів. У кіно з 9 травня.

28 лютого 2019,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу» з яскравим українським дубляжем, який тут є дуже важливим, оскільки в оригіналі головного героя озвучує зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс.

Фільм Роба Леттермана розпочинається із загадкового зникнення приватного детектива Гаррі Гудмана. Після цього його 21-річному синові Тіму (Джастіс Сміт) належить з’ясувати, що сталось з батьком. І у цьому Тімові допоможе його новий друг покемон детектив Пікачу, милий та мудрий дотепник, який часом є загадкою навіть для себе самого. Тім та Пікачу разом вирушають у неймовірну пригоду. Вони шукають ключ до розгадки у неоновому мегаполісі Рима-сіті, де люди та покемони живуть пліч-о-пліч у неймовірно реалістичному світі. Тім та Пікачу знайомляться з різноманітними покемонами та дізнаються шокуючу правду, здатну покласти край мирному співіснуванню та поставити під загрозу увесь світ покемонів.

В українські кінотеатри стрічка «Покемон детектив Пікачу», де також зіграють Білл Найї, Сьюкі Вотерхаус, Кетрін Ньютон, Каран Соні, Кен Ватанабе і Ріта Ора, прибуде навесні, 9 травня.

26 лютого 2019,  20:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures щойно представила другий офіційний трейлер свого фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу», де зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс весело озвучує улюбленого всіма покемона.

Події фільму Роба Леттермана розгортаються в мегаполісі Райм-Сіті, де поруч з людьми живуть дивовижні істоти покемони. І в новому трейлері головний герой детектив Пікачу (Раян Рейнольдс) розповідає, що він прокинувся посеред ніде з амнезією і в капелюсі якогось Гаррі Гудмена, який привів покемона до його сина Тіма Гудмена (зірка «Світу Юрського періоду 2» Джастіс Сміт). Гаррі безслідно зник, і Пікачу пропонує Тіму свою допомогу в його пошуках.

Дивіться також український трейлер «Покемон детектив Пікачу».

Відправитися в подорож з Пікачу українські глядачі зможуть навесні, 9 травня.

13 листопада 2018,  00:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс озвучує знаменитого жовтого покемона, який б'ється струмом, в першому трейлері детективно-фентезійної комедії «Детектив Пікачу».

Коли його батько-детектив зникає при загадкових обставинах, 21-річний Тім Гудмен (зірка «Світу Юрського періоду 2» Джастіс Сміт) починає своє розслідування. Його партнером в цій заплутаній справі стає детектив Пікачу (Рейнольдс): смішний, мудрий і милий суперсищик, який дивує сам себе. З'ясувавши, що Тім є єдиною людиною, яка його розуміє, Пікачу допомагає йому шукати зачіпки на неонових вулицях сучасного мегаполісу Райм-Сіті, де люди і покемони живуть пліч-о-пліч.

В українські кінотеатри «Детектив Пікачу», режисером якого є Роб ЛеттерманПідводна братва», «Страшилки»), прибуде у травні 2019 року.

17 грудня 2017,  02:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра художнього фільму «Детектив Пікачу» відбудеться навесні 2019 року.

Читати далі...