Новини, в яких згадується Джо Корніш

13 січня 2023,  21:32 | Новини серіалів

Гарна новина для усіх шанувальників хітової серії романів британського письменника Джонатана Страуда! Вже цього місяця на платформі Netflix вийде перший сезон серіалу «Агенція "Локвуд і Ко"», як підтверджує його офіційний трейлер.

Читати далі...
26 жовтня 2022,  17:05 | Новини серіалів

На честь Гелловіна стримінгова платформа Netflix презентувала перший погляд на свій фентезійний серіал про привидів «Агенція "Локвуд і Ко"», що буде адаптацією серії фентезійних романів британського письменника Джонатана Страуда, які також перекладені українською мовою.

Читати далі...
14 березня 2019,  15:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в український прокат виходить британський фентезійний фільм для всієї сім'ї «Майбутній король», чий новий дубльований ТБ-ролик показує, як група школярів рятує світ від злої чарівниці.

Фентезі «Майбутній король», режисером якого виступає Джо Корніш, слідує за скромним школярем Алексом (Луїс Ешборн Серкіс), чиє життя змінюється, коли він знаходить легендарний меч короля Артура Екскалібур і дістає його з каменю. Тепер разом з друзями та могутнім чарівником Мерліном (Енгус Імрі/Патрік Стюарт) Алекс повинен встати на захист нашого світу від армії чаклунки Моргани (Ребекка Фергюсон), яка хоче влаштувати тут справжнє пекло.

Квитки на сеанси «Майбутній король» ви знайдете в нашій афіші.

27 лютого 2019,  00:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У битві з могутнім зло не перемогти без великого мага, тому в британському фентезійному фільмі «Майбутній король» на допомогу юним героям прийде легендарний чарівник Мерлін.

Події фільму Джо Корніша розвиваються в сучасному Лондоні, де живе сором'язливий школяр Алекс (Луїс Ешборн Серкіс). Він вважає себе абсолютно звичайним, поки не знаходить в камені легендарний меч короля Артура Екскалібур і не стає його власником. Тепер він повинен битися зі злою чаклункою Морганою (Ребекка Фергюсон), і допомагати йому в цій справі будуть друзі й чарівник Мерлін (Енгус Імрі/Патрік Стюарт), який творить в даному ТБ-ролику різні чудеса.

Дивіться також третій трейлер фентезі «Майбутній король», який показує диявольську армію Моргани і згадує Гаррі Поттера. У кіно з 14 березня.

11 лютого 2019,  18:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер британського сімейного фентезі «Майбутній король», яке буде сучасною адаптацією легенди про короля Артура в дусі Гаррі Поттера.

Стародавня магія зустрічається з сучасним світом в епічній пригоді «Майбутній король», яку зняв Джо Корніш. Тінейджер Алекс (Луїс Ешборн Серкіс) вважає себе звичайним ніким, поки не знаходить в камені міфічний меч Екскалібур і не стає його власником. Тепер він повинен об'єднати своїх шкільних друзів і ворогів в команду лицарів Круглого столу і разом з легендарним чарівником Мерліном (Патрік Стюарт/Енгус Імрі) перемогти злу чаклунку Моргану (Ребекка Фергюсон) та її армію палаючих монстрів.

Дивіться також перший фрагмент фентезі «Майбутній король». У кіно з 14 березня.

23 січня 2019,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox представила дебютний фрагмент сімейного фентезі «Майбутній король», який показує тренування головного героя і «його лицарів» з чарівником Мерліном.

У фентезійній картині Джо Корніша стара добра магія зіткнеться з сучасним світом. Її головним героєм виступає школяр Алекс (Луїс Ешборн Серкіс), який вважає себе зовсім звичайним, поки не знаходить у камені міфічний меч Екскалібур. До нього прибуває чарівник Мерлін (Патрік Стюарт/Енгус Імрі) і каже хлопчику, що він повинен захистити світ від злої чаклунки Моргани (Ребекка Фергюсон) та її армії. Допомагати йому в цій битві будуть його власні лицарі Круглого столу в особі друзів Ленса (Том Тейлор), Кай (Ріанна Дорріс) і Беддерса (Дін Чауму). І в даному фрагменті кожен з них отримує по мечу й стикається з деревами-монстрами.

Дивіться також другий трейлер фентезі «Майбутній король». У кіно з 14 березня.

28 грудня 2018,  03:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Люди Ікс» Патрік Стюарт втілює легендарного чарівника Мерліна в новому трейлері британського фентезі «Майбутній король».

Картина режисера Джо Корніша буде сучасною адаптацією легенди про короля Артура, чиї події відбуваються у Великій Британії в наші дні. Хоробрий хлопчик Алекс (Луїс Ешборн Серкіс) знаходить меч Екскалібур, дістає його з каменю і стає обраним, як його кумири Гаррі Поттер чи Люк Скайвокер. Після чого до нього приходить чарівник Мерлін (Патрік Стюарт/Енгус Імрі), який може міняти зовнішність, і повідомляє, що Алекс повинен зібрати своїх лицарів Круглого столу, щоб перемогти злу чаклунку Моргану (Ребекка Фергюсон), чия пекельна армія готується захопити світ.

Дивіться також офіційний український трейлер фентезі «Майбутній король», чия прем'єра відбудеться навесні, 14 березня.

8 грудня 2018,  01:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український постер британської фентезійної картини «Майбутній король», головну роль в якій грає син зірки «Володаря перснів» і «Хоббіта» Енді Серкіса.

Читати далі...
18 жовтня 2018,  12:44 | Оновлення

Друзі, представляємо український трейлер фантастичного фільму «Майбутній король» від режисера Джо Корніша.

Фільм розповість нову версію історії короля Артура, яка розгорнеться у наші дні. За сюжетом дванадцятирічний хлопчик на ім'я Алекс знаходить меч Екскалібур. Він збирає свій орден лицарів круглого столу, щоб боротися зі злою чарівницею Морганою.

Головну роль у картині виконав син англійського актора Енді СеркісаЛуїс Ешборн. Патрік Стюарт зіграв чарівника Мерліна, а Ребекка Фергюсон зіграла Моргану.

Світова прем'єра стрічки «Майбутній король» запланована на 13 лютого 2019 року, в Україні картина вийде 28 лютого 2019 року.

13 липня 2015,  19:46 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Наступна віха еволюції кіновсесвіту компанії Marvel приводить творців «Месників» до першої появи на великому екрані нового супергероя – «Людини-Мурахи». 

Хенк Пім, він же Людина-мураха, уперше з’явився на сторінках коміксів Marvel «Дивовижні історії №27» у 1962 році. Пізніше Пім приєднався до команди Месників у випуску коміксів «Месники №1» у 1963р. Пім став Людиною-мурахою, відкривши хімічний елемент, який він назвав Часткою Піма. Вона дозволила йому зменшуватися і отримувати надлюдську силу. За допомогою ще однієї розробки Пім навчився керувати арміями мурах.

Читати далі...