Новини фільмів, в яких згадується Крейг Т. Нельсон

15 червня 2018,  20:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент мультфільму від Pixar і Disney «Суперсімейка 2» показує повернення улюбленої всіма дизайнерки супергероїв Едни Мод.

В «Суперсімейці 2» Еластика (Холлі Хантер) відправляється в свою сольну місію, залишаючи містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон) сидіти з дітьми. Домашні турботи перетворюють супергероя на невиспаного зомбі, тому він разом з непосидючим малюком Джек-Джеком звертається по допомогу до давньої подруги Едни Мод (Бред Берд), яка завжди дасть чесну пораду.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Суперсімейка 2», який вийшов в український прокат 14 червня.

Квитки на сеанси «Суперсімейки 2» ви знайдете в нашій афіші.

11 червня 2018,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Суперсімейка 2» супергероїня Еластика отримає не тільки новий костюм, а й новий мотоцикл.

Третій фрагмент сиквела показує, що перед новою місією на Еластику (Холлі Хантер) очікує в гаражі потужний подарунок від технологічного генія Евелін Дівор (Кетрін Кінер), сестри Вінстона Дівора (Боб Оденкірк), який за допомогою Еластики хоче повернути супергероїв в моду. Хелен приходить в захват від свого нового Еластицикла, названого за аналогією з основним транспортом Бетмена Бетмобілем, а її чоловік Боб (Крейг Т. Нельсон) виявляється шокований тим, що у дружини колись був мотоцикл.

Дивіться також третій український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

9 червня 2018,  20:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви залишилися няньчити наймолодшого члена супергеройської сім'ї Паррів Джек-Джека, запасіться великою банкою з печивом, радить другий фрагмент піксарівської анімації «Суперсімейка 2».

Коли Хелен (Холлі Хантер) відправляється в свою сольну місію, Боб (Крейг Т. Нельсон) залишається сам на домашньому господарстві з трьома непосидючими дітьми, які сумують за своєю мамою. Особливі труднощі виникають у батька-супергероя з молодшим сином Джек-Джеком, який ще не вміє контролювати свої надздібності й періодично зникає в інший вимір, чим дуже шокує друга сім'ї Фрозона (Семюел Л. Джексон), який зайшов до Паррів в гості.

Дивіться також супергеройський фрагмент «Суперсімейки 2», в якому Парри захищають своє місто від суперлиходія Шахтаря Підривашкіна. У кіно з 14 червня.

7 червня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Pixar представила новий фрагмент очікуваного мультфільму «Суперсімейка 2», що показує Паррів під час їх битви з давнім противником.

Сиквел оскароносної «Суперсімейки» почнеться з того самого моменту, на якому закінчилася перша частина пригод сім'ї супергероїв Паррів. Їх місто за допомогою величезної бурової машини тероризує суперлиходій Шахтар Підривашкін (Джон Ратценбергер), тому Боб (Крейг Т. Нельсон), Хелен (Холлі Хантер), Вайолетт (Сара Вауелл), Деш (Хак Мілнер) та малюк Джек-Джек кидаються на захист його жителів, рятуючи бабусь від машин, що летять на них.

Дивіться другий український ТБ-ролик «Суперсімейка 2». У прокат мультфільм Бреда Берда виходить 14 червня.

Квитки на сеанси «Суперсімейки 2» скоро з'являться в нашій афіші.

31 травня 2018,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуже непросто впоратися з немовлям з супергеройськими здібностями, показує другий український ТБ-ролик піксарівської анімації «Суперсімейка 2».

Коли Хелен (Холлі Хантер) відправляється в свою сольну місію, Боб (Крейг Т. Нельсон) залишається вдома, щоб доглядати за дітьми. Домашні обов'язки його жахливо вимотують, зате батько-супергерой знаходить відмінний спосіб зробити так, щоб Джек-Джек знову став видимим, — покликати його печивом. І поки Боб видихає з полегшенням, друг сім'ї Луціус (Семюел Л. Джексон) виявляється шокований ситуацією й робить висновок, що «це ненормально».

Дивіться також новий промо-ролик «Суперсімейки 2», в якому Софія Буш представляє нових супергероїв. У кіно з 14 червня.

24 травня 2018,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«У мами нова робота.»

Представляємо розширений український ТБ-ролик очікуваного супергеройського мультфільму «Суперсімейка 2», який вийде на екрани рівно через 3 тижні.

Коли Хелен Парр (Холлі Хантер) відправляється в сольну місію, на господарстві залишається Боб (Крейг Т. Нельсон), але впоратися з трьома бунтівними дітьми без допомоги дружини виявляється найскладнішою місією, за яку коли-небудь брався містер Неймовірний. Вайолетт (Сара Вауелл), Деш (Хак Мілнер) і Джек-Джек не дають батькові ні хвилини спокою, тому Боб викликає в якості підмоги свого друга Фрозона (Семюел Л. Джексон).

Дивіться також промо-ролик «Суперсімейки 2», який відсилає до «Месників». У кіно з 14 червня.

16 травня 2018,  22:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Була ідея: об'єднати разом групу видатних людей...»

Семюел Л. Джексон трохи заплутався у всіх цих супергеройських всесвітах і в новому промо-ролику мультфільму «Суперсімейка 2» почав штовхати промову Ніка Ф'юрі з «Месників».

У «Суперсімейці 2» Джексон знову озвучить супергероя Луціуса Беста, відомого як Фрозон, який має здатність заморожувати воду та створювати лід з вологості в повітрі. Будучи найкращим другом містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон), Фрозон допомагатиме сімейці Паррів боротися в сиквелі з новим суперлиходієм, який загрожує знищити все, що їм дороге.

Дивіться четвертий трейлер «Суперсімейка 2», в якому прибувають нові супергерої. У кіно з 14 червня.

14 травня 2018,  20:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер очікуваного мультфільму «Суперсімейка 2» показує трійцю нових супергероїв, які знаходяться під впливом гіпнотичного суперлиходія.

Читати далі...
2 травня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов японський трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який показує багато нових моментів.

У сиквелі «Суперсімейки» рятувати світ відправляється Еластика (Холлі Хантер), за допомогою якої магнат Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) хоче знову зробити супергероїв популярними. Домашні турботи й виховання бунтівних дітей з суперздібностями лягають на плечі містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон), який намагається підтримати дружину в її сольній кар'єрі. Але коли на місто нападає новий небезпечний суперлиходій, йому, Фіалці (Сара Вавелл), Дешу (Хак Мілнер) й Джек-Джеку доводиться теж надягти маски і костюми, адже сила цієї суперсімейки полягає в єдності.

Дивіться також третій український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

30 квітня 2018,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В украинских кинотеатрах перед блокбастером «Мстители: Война бесконечности» демонстрируются свежие трейлеры к пятерке ожидаемых фильмов от киностудий MarvelDisney и Universal.

Читати далі...
13 квітня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який складається практично повністю з нових моментів.

Глава передової телекомунікаційної компанії Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) є великим фанатом супергероїв і вирішує повернути їх знову в моду, найнявши Еластику (Холлі Хантер), щоб вона рятувала світ. Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон) залишається вдома, щоб доглядати за трійцею бунтівників Фіалкою (Сара Вауелл), Дешем (Хак Мілнер) і Джек-Джеком, але коли над містом нависає нова суперлиходійська загроза, сім'я Паррів об'єднується з Фрозоном (Семюел Л . Джексон) і знову надягає свої супергеройські костюми.

Дивіться новий промо-ролик «Суперсімейки 2», в якому моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер захоплюються дизайнеркою Едною Мод (Бред Берд). У кіно з 14 червня.

1 квітня 2018,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний ТБ-ролик очікуваного супергеройського мультфільму «Суперсімейка 2» повідомляє, що чекати залишилося вже недовго.

У сиквелі оскароносної «Суперсімейки» Еластика (Холлі Хантер) відправляється в одиночну місію, залишивши містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон) на господарстві. Тепер він готує їжу, прибирає в будинку і робить разом з непосидючими дітьми домашнє завдання. Але навіть вся його суперміць не допоможе, коли Фіалка (Сара Вауелл), Деш (Хак Мілнер) та малий Джек-Джек почнуть бунтувати.

Дивіться другий український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

22 лютого 2018,  20:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий тизер мультфільму «Суперсімейка 2» продовжує тему Зимової Олімпіади 2018, показуючи крижаного супергероя Фрозона, якого знову озвучує Семюел Л. Джексон.

Люціус Бест, відомий як Фрозон, є найкращим другом Боба Парра (Крейг Т. Нельсон), і в сиквелі він знову прийде на допомогу містерові Неймовірному, коли його дружина Хелен (Холлі Хантер) відправиться рятувати світ, залишивши Боба самого на господарстві.

Дивіться новий український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

20 лютого 2018,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Pixar продовжує радувати шанувальників мультфільму «Суперсімейка» тизерами сіквела, які присвячені Зимовій Олімпіаді 2018.

Читати далі...