Новини фільмів, в яких згадується Кріс Гемсворт

18 квітня 2024,  23:18 | Новини фільмів

Студія Paramount Pictures представила офіційний трейлер анімаційного екшену «Трансформери: Початок» («Transformers One»), який озвучили зірки Marvel.

Читати далі...
19 березня 2024,  19:22 | Новини фільмів

Другий український трейлер пригодницького блокбастера режисера Джорджа Міллера «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» представляє новий погляд на акторку Аню Тейлор-Джой в образі легендарної імператриці Фуріози.

Читати далі...
1 грудня 2023,  19:08 | Новини фільмів

Тримайтеся, бо нарешті примчав епічний трейлер пригодицького екшену «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», де головні ролі зіграють Аня Тейлор-Джой та Кріс Гемсворт.

Читати далі...
17 червня 2023,  07:20 | Новини фільмів

У п'ятницю, 16 червня, на платформі Netflix відбулася прем'єра очікуваного пригодницького екшену «Евакуація 2», де Кріс Гемсворт повертається в образі знаменитого найманця Тайлера Рейка. Які випробування доля готує йому цього разу?

Читати далі...
8 квітня 2023,  22:17 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі тизер-трейлер очікуваного екшен-трилера «Евакуація 2» режисера Сем Гаргрейва, де бог грому Кріс Гемсворт знову втілить крутого найманця Тайлера Рейка.

Читати далі...
20 грудня 2022,  21:24 | Новини фільмів

Ексклюзивний кадр супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», що вийде наступного року, показує довгоочікуване возз'єднання Пітера Квілла та Гамори, проте є один нюанс.

Читати далі...
20 липня 2022,  14:13 | Новини фільмів

Завтра, 21 липня, в український прокат виходить очікуваний літній блокбастер від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», у якому Наталі Портман отримає суперздібності. Щоб підготуватися до цієї події, представляємо до вашої уваги круту музичну тему її героїні Джейн Фостер.

Читати далі...
16 липня 2022,  21:22 | Новини фільмів

Приготуйте носовички, адже вони точно знадобляться для перегляду нового трейлера супергеройського фільму «Тор: Любов і грім», який згадує найдраматичніші моменти з життя Тора та минулих блокбастерів Marvel за його участю, перераховуючи смерті всіх його близьких.

Читати далі...
12 липня 2022,  17:38 | Новини фільмів

Режисер нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім» Тайка Вайтіті вирішив скласти для четвертої сольної пригоди Тора такий крутий саундтрек, якому позаздрять навіть герої «Вартових Галактики»!

Читати далі...
5 липня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios представила в мережі новий розширений трейлер супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», де Кріс Гемсворт повертається в ролі легендарного бога грому Тора, одного з оригінальних Месників.

Читати далі...
2 липня 2022,  16:25 | Новини фільмів

Представляємо локалізований постер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», створений IMAX, за участю героїв Кріса Гемсворта, Наталі Портман та Тесси Томпсон і лиходія Крістіана Бейла.

Читати далі...
29 червня 2022,  15:45 | Новини фільмів

Після світової прем'єри нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», що відбулася у Лос-Анджелесі 23 червня, виконавець головної ролі Кріс Гемсворт вирушив на свою батьківщину, в Австралію, де представив кіно разом із режисером Тайкою Вайтіті. І взяв на прем'єру свою родину.

Читати далі...
24 червня 2022,  23:32 | Новини фільмів

З Тора та Вартових Галактики виходить епічна команда, яка запалює все навколо (у прямому розумінні цих слів), в новому тизер-трейлері супергеройського екшену «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios та Disney.

Читати далі...
22 червня 2022,  15:30 | Новини фільмів

Актриса Тесса Томпсон пояснила, чому її героїня Валькірія у новому супергеройському екшені Тайки Вайтіті «Тор: Любов і грім» носить титул саме короля Нового Асгарду, а не його королеви, хоча є жінкою.

Читати далі...
21 червня 2022,  12:30 | Новини фільмів

Тремти, Крістіан Бейл, вони вже йдуть! Будучи природженим лідером, бог грому Тор вирішує знову зібрати круту суперкоманду в новому промо-ролику супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», що буде 29-м фільмом MCU.

Читати далі...