Оновлення, в яких згадується Кейт Вінслет

4 грудня 2017,  02:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кейт Вінслет робить Джастіну Тімберлейку дуже дорогий і екстравагантний подарунок у другому фрагменті драми «Колесо чудес».

Картина розповість про дружину оператора каруселі Джіні (Вінслет), яка закохується в молодого пляжного рятувальника на ім'я Міккі (Тімберлейк). Свої почуття жінка висловлює подарунком — кишеньковий годинник з гравіюванням вартістю 500$ — але Міккі каже, що не може його прийняти, а в кінці сцени додає, що їм «потрібно поговорити».

Дивимося український трейлер «Колесо чудес». У кіно фільм Вуді Аллена вийде 15 лютого.

28 жовтня 2017,  12:39 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер фільму Вуді Аллена «Колесо чудес». В український прокат фільм виходить 15 лютого 2018 року.

Романтичний Нью-Йорк 50-х років. Знаменитий Конні Айленд, де як на каруселі закручується любовний трикутник між героями Кейт Вінслейт, Джастіна Тімберлейка і Джуно Темпл.

19 жовтня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент майбутньої драми Вуді Аллена «Колесо чудес» відправляє нас на Коні-Айленд 1950-х років. У ньому дівчина Керолайн (Джуно Темпл) прибуває в цей парк атракціонів, щоб знайти свого батька Хампті (Джеймс Белуші), і в місцевій закусочній вона зустрічає його дружину Джіні (Кейт Вінслет), яка шокована побачити Керолайн і зазначає, що Хампті буде здивований не менше.

Дивимося повноцінний трейлер «Колесо чудес», де також зіграє Джастін Тімберлейк. Українська прем'єра фільму очікується 7 грудня.

5 жовтня 2017,  02:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon Studios поділилася дебютним трейлером нової драми оскароносного Вуді Аллена «Колесо чудес», в якій зіграли Кейт Вінслет, Джастін Тімберлейк, Джеймс Белуші та Джуно Темпл.

Події фільму відбуваються на Коні-Айленді в 1950-х роках. Вінслет і Белуші втілюють офіціантку Джінні та її чоловіка, оператора каруселі Хампті. Вони нещасні в шлюбі, і коли до них приїжджає його доросла дочка Кароліна (Темпл) й повідомляє, що ховається від гангстерів, все стає ще гірше. Джінні здається, що вона більше не витримає, як раптом зустрічає на пляжі молодого рятувальника Мікі (Тімберлейк) і закохується у нього.

В українські кінотеатри «Колесо чудес» прибуде в грудні. Решту релізів цього місяця ви знайдете в нашому графіку прем'єр.

29 вересня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент пригодницької драми «Гора між нами» показує, як втомлені герої Кейт Вінслет та Ідріса Ельби відпочивають на снігу. Як раптом Ельба відходить в сторону, щоб покликати собаку, а лід під Вінслет стає все більш тонким, і вона провалюється в холодні води гірського озера.

Закулісне відео, яке показує, що актриса дійсно наважилася пірнути під лід заради цієї сцени, дивіться тут. У кіно з 30 листопада.

14 вересня 2017,  23:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент драми про виживання «Гора між нами» показує, як його головні герої у втіленні Кейт Вінслет та Ідріса Ельби влаштувалися на нічліг в розбитому літаку. Вінслет виглядає неважливо, мабуть вона сильно постраждала під час катастрофи, зате у них є вогонь, багато води, оскільки кругом лежить сніг, та деякі запаси їжі. І коли Ельба перераховує, що у них є їстівного, єдине, що цікавить Вінслет — яке він знайшов печиво, чи не шоколадне раптом.

Попередній фрагмент картини Хані Абу-Ассада, де Ельба запевняє, що вони сьогодні не помруть, дивіться тут. Її прем'єра відбудеться в листопаді.

12 вересня 2017,  17:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася дебютним фрагментом своєї майбутньої драми «Гора між нами», в якій вертоліт Ідріса Ельби та Кейт Вінслет падає в горах, і вони повинні боротися там з голодом і холодом. В один з моментів герой Ельби впадає у відчай і просить Вінслет зробити його останню фотографію, щоб залишилася пам'ять, коли він помре. Але вона відмовляється, оскільки одного разу вже зробила фотографію дівчини після вибуху, і та дійсно незабаром померла. Ельба намагається її підбадьорити і каже, що сьогодні вони не помруть.

Український трейлер фільму Хані Абу-Ассада дивіться тут. У кіно він вийде в листопаді.

22 серпня 2017,  19:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер пригодницької драми «Гора між нами» з Кейт Вінслет і Ідрісом Ельбою в головних ролях.

Вцілілі після страшної авіакатастрофи, двоє незнайомих людей мусять знайти спільну мову, аби вижити в екстремальних умовах далеких засніжених гір. Усвідомивши, що на допомогу ніхто не прийде, вони вирушають у небезпечну подорож через дику місцевість довжиною в сотні кілометрів, допомагаючи одне одному вижити. Несподівано між героями спалахує справжнє почуття...

Дивіться в кінотеатрах України з 30 листопада.

29 червня 2017,  15:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер з перекладом пригодницької драми «Гора між нами», де Кейт Вінслет та Ідріс Ельба сідають у вертоліт, який незабаром розбивається в горах. Незважаючи на те, що вони нічого одне про одного не знають, тепер кожен з них повинен беззаперечно довіряти незнайомцю, щоб вижити в холодній і безлюдній місцевості та повернутися додому.

В українські кінотеатри фільм Хані Абу-Ассада прибуде на два тижні раніше, ніж планувалося, 5 жовтня.

31 травня 2017,  22:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер пригодницької драми «Гора між нами», де володарка «Оскара» Кейт Вінслет і володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба втілюють двох незнайомців, чий вертоліт розбивається в горах, і тепер вони повинні розраховувати один на одного, щоб не померти від голоду, холоду та нападів диких звірів.

В український прокат кінокартина ізраїльського режисера Хані Абу-Ассада, якій вже пророкують номінації на «Оскар», вийде 19 жовтня.

19 грудня 2016,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширену фічуретку драми «Прихована краса» в українському перекладі. В ній режисер Девід Франкель і виконавці ключових ролей, в числі яких Вілл Сміт, Кейт Вінслет, Едвард Нортон, Хелен Міррен та Кіра Найтлі, беруть вас за лаштунки своєї нової кінокартини, де герой Сміта намагається оговтатися від жахливої втрати, зрозуміти життя й знову знайти в ньому сенс.

Нашу рецензію на даний фільм, який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

18 грудня 2016,  19:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська фічуретка драми «Прихована краса» розповідає про цей надихаючий фільм словами його акторів Вілла Сміта, Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Едварда Нортона, Кіри Найтлі, Наомі Харріс та Майкла Пеньї. Вони порівнюють свою нову роботу з «Різдвяною історією» та «Цим чудовим життям» й сподіваються, що після перегляду глядачі вийдуть з кіно з бажанням жити.

Нашу рецензію на даний фільм читайте тут.

30 листопада 2016,  18:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому українському ТБ-ролику драми «Прихована краса» Вілл Сміт нагадує нам про те, що наше життя — це люди, які нас оточують, і що ми всі взаємопов'язані. Чи зможе він знову відчути цей зв'язок і відкритися людям?

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Кейт Вінслет, Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Едвард Нортон, Наомі Харріс та Майкл Пенья, дивимося тут.

10 листопада 2016,  16:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Warner Bros. поділилися повноцінним трейлером прийдешньої драми «Прихована краса» («Примарна краса»), в якій герой Вілла Сміта втратив найдорожче — свою дочку — і тепер не знає, як жити далі. Щоб впоратися з депресією, він починає писати листи всесвіту, і, як не дивно, він вирішує відповісти, посилаючи Смерть, Любов і Час на допомогу цьому чоловікові з розбитим серцем.

Перший трейлер кінокартини, де також зіграли Хелен Міррен, Кіра Найтлі, Кейт Вінслет, Наомі Харріс і Едвард Нортон, в українському дубляжі дивимося тут.