Новини, в яких згадується Лоренцо Ді Бонавентура

22 квітня 2020,  00:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Диво-жінка» і «Стартрек» Кріс Пайн виконає головну роль у рімейку пригодницького екшен-трилера «Святий», який вийшов в 1997 році.

Читати далі...
8 червня 2015,  13:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Майкл Бей збирається перенести на великий екран науково-фантастичну книгу письменника Уеслі Чу «Time Salvager» («Збирач часу»), зав'язку історії якої порівнюють з «Інтерстелларом». 

Книга ще не встигла вийти (її реліз відбудеться 7 липня), як вже знаменитий режисер буде її екранізувати.

Її сюжет слідує за засудженим Джеймсом Гріффіном-Марсом, у часи якого Земля перетворилася на токсичний, покинутий світ. Людство змушене продовжувати існування на планетах іншої сонячної системи. І Джеймса вибирають виконувати одну з найнебезпечніших робіт в історії. Він стає людиною часу, яка виконує різні місії в минулому, де з обережністю повинен збирати ресурси і скарби, не змінюючи при цьому тимчасового потоку. Під час останньої місії перед пенсією головний герой зустрічає інтригуючу вчену Еліз Кім з минулого століття. Він рятує її життя, і в майбутньому вони обидва стають втікачами, шукаючи надію для порятунку рідної планети людства.

Екранізацією будуть займатися студія Paramount і продюсери Лоренцо Ді Бонавентура і Марк Вахрадян, обидва вони працювали над чотирма «Трансформерами».

Автор «Time Salvager» став відомим завдяки своїй трилогії «Життя Тао». Також він є актором, зігравши другопланові ролі в декількох фільмах.

Минулого тижня з'явилося повідомлення, що Бей об'єднатися з Леонардо Дікапріо. Вони разом будуть продюсувати драму про американського велосипедиста Tour de France Джонатана Бойера, який переїхав до Руанди, щоб тренувати місцевих велоспортсменів.

Серед продюсерських проектів Бея також знаходяться хоррори «П'ятниця 13-е», «Судна ніч 3» і «Віджа. Смертельна гра 2», які вийдуть в 2016 році. Крім того він продюсує «Черепашки-ніндзя 2» і «Трансформери 5».

На даний момент режисер зайнятий зйомками драми «13 годин», яка є адаптацією книги журналіста Мітчелла Закоффа, що розповідає про те, як після вбивства американського посла під час атаки в Лівії команда безпеки намагається розібратися в цьому хаосі.

І, за чутками, в майбутньому Бей збирається знімати «Поганих хлопців 3», де до своїх відомих ролей можуть повернутися Уілл Сміт і Мартін Лоуренс.

28 березня 2015,  12:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures планує розширити франшизу «Трансформерів» спін-оффами і новими сіквелами.

Допомагати в розширенні Всесвіту «Трансформерів» буде оскароносний сценарист Аківа Голдсман. Співпрацю з ним вирішили почати режисер Майкл Бей і продюсер Лоренцо Ді Бонавентура, які працювали разом над створенням усіх чотирьох фільмів про протистояння двох інопланетних рас Автоботів і Десептиконів.

Голдсман найбільш відомий завдяки фільмам «Я, робот», «Нокдаун», «Код Да Вінчі» і «Я – легенда», а «Оскар» він отримав за «Ігри розуму». Але при роботі над цією франшизою він буде виконувати не стільки обов'язки сценариста, скільки повинен буде зібрати «повну кімнату письменників», у яких повинні будуть народитися ідеї щодо сіквелу з двох частин і потенційних спін-оффів.

Швидше за все Голдсман приєднається до Бея, Ді Бонавентури та Стівена Спілберга в якості продюсера франшизи.

Невідомо, чи повернеться Бей в режисерське крісло наступних «Трансформерів», зараз він зайнятий проектом «13 годин».

Франшиза є величезним пріоритетом для Paramount Pictures, адже її останній фільм «Трансформери: Епоха винищення» зібрав в минулому році більше $1 мільярда в світовому прокаті, ставши третім фільмом з цієї серії, який перетнув таку рису.

21 травня 2013,  14:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Голлівуд, Каліфорнія – Майкл Бей та Paramount Pictures сьогодні оголосили, що китайську актрису Лі БінбінОселя зла: відплата») затвердили на роль в стрічці «Трансофрмери 4». Актриса приєднується до Марка Волберга, Стенлі Туччі, Келсі Греммер, Джека Рейнора, Ніколя Пелтца та Софії Майлз в четвертій частині успішної фантастичної франшизи, основаної на персонажах компанії Hasbro. Фільм запланований до прокату 27 червня 2014 року.

«Я радий, що до нас приєдналася Лі Бінбін і що ми зніматимемо частину фільму в її рідному Китаї. Мене завжди надихала робота з найкращими акторами, а склад нашої стрічки саме таким і є», - говорить Майкл Бей.

Останні фільми, в яких знялася актриса, є хітами в Китаї – стрічка режисера Цу Харка «Детектив Ді і таємниця фантомного полум’я» та , «1911». Вона почала працювати і в американському кіно, нещодавно знявшись в стрічці Пола Андерсона «Оселя зла: відплата», а до того – в фільмі «Сніжна квітка і таємничий вітер», а також «Заборонене королівство». Журнал Variety назвав її «азіатською зіркою року», що відзначали в Лос-Анджелесі минулого місяця. Лі представляють компанії UTA та Li Bingbing Studio.

«Я страшенно рада працювати з Майклом Беєм. «Трансформери» справили вплив на багато поколінь китайців, а франшиза повнометражних фільмів має дуже велику фанатську базу. Я щаслива приєднатися до цього міжнародного проекту. Дякую Paramount за запрошення!» - Лі Бінбін.

Paramount, China Movie Channel та Jiaflix Enterprises в квітні оголосили угоду про співпрацю по зйомках «Трансформерів 4» в Китаї. Відповідно до угоди, China Movie Channel, а також державна теле-радіо-адміністрація (SARFT), співпрацюватимуть з Paramount та сприятимуть зйомкам стрічки в Китаї. В китайський прокат фільм вийде також 27 червня 2014 року. Сторони також домовились співпрацювати і по іншим напрямкам щодо «Тарнсформерів 4», в тому числі по вибору локацій в Китаї, театральному промоушену, а також можливим пост-продакшн активностям в Китаї і кастингу акторів.

Дана угода являє собою перший випадок співпраці China Movie Channel із західною кіностудією.

«Ми раді, що міс Лі Бінбін зніметься в крупній ролі в «Тарнсформерах 4», надзвичайно успішній світовій франшизі, - говорить Йан Хаомінь, президент China Movie Channel. – Міс Лі відома талановита китайська актриса, яка має багато фанів в Китаї. В її арсеналі є також багато успішних проектів з China Movie Channel та M1905.com. Ми бажаємо їй успіху та любові світової аудиторії, яка безперечно оцінить її талант».

Зйомки проходитимуть на численних локаціях в США та Китаї. Режисер стрічки Майкл Бей. Продюсери: Лоренцо ді Бонавентура, Дон Серфі, Том ДеСанто та Йан Брайс. Виконавчі продюсери: Стівен Спілберг, Майкл Бей, Браян Голднер та Марк Варадіан. Сценарій Ерена Кругера на основі персонажів компанії Hasbro.

Третій фільм, «Трансформери: темний бік місяця» є п’ятим фільмом усіх часів в рейтингу по касовим зборам - $1.124 мільярди в світовому бокс-офісі.