Новини, в яких згадується Кріс Такер

30 березня 2023,  10:14 | Новини фільмів

Наступного тижня, 6 квітня, в український прокат вийде очікувана стрічка «Ейр», яку зняв лауреат премії «Оскар» Бен Аффлек. І разом з ним у цій драматичній історії зіграє його давній друг, лауреат премії «Оскар» Метт Деймон.

Читати далі...
26 серпня 2017,  21:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джекі Чан вже неодноразово демонстрував на екрані свій пісенний талант — чого тільки вартий їх музичний номер з Крісом Такером з фільму «Час пік 3». Без пісень не обійшовся і один з його останніх комедійних екшенів «Відчайдушні напарники», який вийшов у кіно на початку року, де Чан круто заспівав знамениту пісню Адель «Rolling in the Deep». Дивимося й насолоджуємося. І підспівуємо.

Зараз в українських кінотеатрах йде мультфільм «Реальна білка 2», де голосом Чана говорить мишеня, яке володіє кунг-фу. Восени актор озвучить «Лего. Ніндзяго. Фільм».

27 лютого 2017,  19:16 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На вечірці після «Оскара-2017» зустрілися давні друзі і зірки франшизи «Година пік» Джекі Чан і Кріс Такер.

Читати далі...
27 жовтня 2016,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер військової драми оскароносного режисера Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу», де Джо Елвін втілює юного американського солдата, чий взвод вижив у битві в Іраці, й під час недовгого повернення на батьківщину з цих хлопців ліплять справжніх героїв, відправляючи їх в грандіозний тур, який завершиться шоу в перерві футбольного матчу в День подяки.

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд і Кріс Такер, дивіться тут.

13 вересня 2016,  13:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова військова драма володаря 2 «Оскарів» Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу» отримала український трейлер, в якому 19-річний солдат Біллі Лінн повертається додому для переможного туру після жахливої битви в Іраку.

Головну роль у фільмі, докладніше про який можна прочитати тут, грає Джо Елвін, а компанію йому склали Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд та Кріс Такер.

13 травня 2016,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый тизер военной драмы «Долгая прогулка Билли Линна в перерыве футбольного матча» знакомит нас с солдатом Билли Линном, который оказывается вовлеченным в грандиозный промо-тур после битвы в Ираке.

Читати далі...
9 квітня 2015,  13:38 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведутся переговоры по поводу того, чтобы каст нового проекта Энга Ли «Долгая прогулка Билли Линна» пополнился Вином Дизелем и Крисом Такером.

Фильм, чьим полным названием является «Долгая прогулка Билли Линна в перерыве футбольного матча», будет адаптацией романа Бена Фонтейна. Перенесет историю на экран режиссер Энг Ли, 2-кратный лауреат «Оскара», известный благодаря фильмам «Крадущийся тигр, затаившийся дракон», «Горбатая гора» и «Жизнь Пи».

Сценарий, адаптированный Саймоном Бофоем, рассказывает историю 19-летнего рядового Билли Линна, выжившего в битве в Ираке, которую снимали камеры репортеров. Он вместе с компанией солдат возвращается в США для промо-тура, чьей кульминацией станет шоу на футбольном матче в День благодарения. Большая часть фильма будет происходить в день игры с военными флешбэками.

Дизель воплотит профессионального солдата, а Такер – кинопродюсера, который хочет снять фильм о солдатах.

Сейчас Дизеля можно увидеть на больших экранах в «Форсаже 7», который бъет рекорды кассовых сборов, Такер же после франшизы «Час пик» появился лишь во второплановой роли в комедийной мелодраме «Мой парень – псих», вышедшей в 2012 году.

Главную роль Билли Линна сыграет новичок Джо Элвин. В фильме также должны сняться Стив Мартин, Кристен Стюарт и Гаррет Хедлунд, игравшие вместе в роуд-муви «На дороге».

Съемки начнутся уже в этом месяце. Создавать «Долгую прогулку Билли Линна» планируют в 3D с использованием революционных технологий высокой частоты кадров.