Новини, в яких згадується Мерілін Менсон

15 грудня 2019,  01:16 | Новини серіалів

Телеканал HBO нарешті поділився повноцінним трейлером очікуваного міні-серіалу «Новий Папа», який буде складатися з 9 серій.

«Новий Папа» буде продовженням хітового серіалу Паоло Соррентіно «Молодий Папа», який був номінований на премії «Золотий глобус» та «Еммі». Коли Ленні Белардо (Джуд Лоу), відомий на весь світ як Папа Римський Пій XIII, мало не загинув і опинився в комі, Ватикан обирає нового понтифіка, яким стає Джон Бреннокс (Джон Малкович). Але Ленні вирішує повернутися до життя, і коли він приходить до тями, у Ватикані починається справжня криза. Хто ж тепер з них є Папою?

Компанію Лоу і Малковичу в нових серіях складуть Шерон Стоун та Мерилін Менсон. Наприкінці трейлер розкриває, що прем'єра міні-серіалу «Новий Папа» відбудеться вже через місяць, 13 січня.

8 серпня 2016,  20:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер 3 сезону серіалу «Салем» представляє нового кошмарного персонажа — цирульника/хірурга у втіленні музиканта Меріліна Менсона.

Прем'єра сезону відбудеться 2 листопада.

15 червня 2016,  11:03 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

После «Bohemian Rhapsody» в дебютном трейлере наверняка многим стало интересно, какие же еще легендарные композиции прозвучат в «Отряде самоубийц», и вот стал известен его возможный саундтрек.

Читати далі...