Новини, в яких згадується Кет Грехем

2 вересня 2022,  23:09 | Новини фільмів

Свій осінній кіносезон платформа Netflix вирішила відкрити романтичним фільмом під назвою «Вілла "Романтика"», онлайн-прем'єра якого відбулася 1 вересня.

Читати далі...
22 лютого 2020,  00:41 | Новини фільмів

Актор Шамеік Мур, який озвучував супергероя Майлза Моралеса в мультфільмі «Людина-павук: Навколо всесвіту», опиняється по ту сторону закону в новому трейлері кримінальної драми «Місто головорізів».

У центрі нової стрічки режисера RZA та сценариста Пола Куширі знаходяться четверо друзів, які в 2005 році повертаються у свій сильно постраждалий від урагану Катріна дев'ятий округ Нового Орлеана. Дуже скоро вони усвідомлюють, що тепер у них можуть виникнути складності з роботою. Тому їм нічого не залишається, як звернутися по допомогу до місцевого гангстера, який наймає їх для скоєння пограбування казино прямо в центрі міста.

Компанію Муру в цьому фільмі складають актори Ітан Гоук, Веслі Снайпс, Ейса Гонсалес, Кет Грехем, Терренс Говард, Ті-Ай та Кіан Джонсон. Світова прем'єра «Міста головорізів» відбудеться в березні на кінофестивалі South by Southwest.

14 липня 2018,  01:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь релізу науково-фантастичної картини «Як це закінчується» стримінговый сервіс Netflix представив його фінальний трейлер.

На Землі відбувається загадкова подія, після якої на планеті починають траплятися один за одним різні катаклізми, провокуючи хвилю насильства серед людей. Зірка «Дівергента» Тео Джеймс втілює чоловіка, який об'єднується зі своїм тестем (лауреат премії «Оскар» Форест Вітакер), щоб відправитися в небезпечну подорож через всю країну і врятувати свою вагітну дружину (зірка «Щоденників вампіра» Кет Грехем).

На Netflix прем'єра фільму Девіда М. Розенталя відбулася в п'ятницю, 13 липня.

25 червня 2018,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила офіційний трейлер свого нового апокаліптичного трилеру «Як це закінчується», головну роль в якому виконує зірка «Дивергенту» Тео Джеймс.

Події фільму «Як це закінчується» розвиваються в світі, де відбувається загадковий апокаліпсис, що викликає поширення дезінформації та насилля серед громадян США. Молодий чоловік Вілл (Джеймс) об'єднується зі своїм тестем Томом (володар премії «Оскар» Форест Вітакер), щоб відправитися на інший бік країни, яка загрузла в хаосі, і врятувати свою вагітну дружину Саманту (зірка «Щоденників вампіра» Кет Грехем).

На Netflix стрічка Девіда М. Розенталя, знята за сценарієм Брукса МакЛарена, стане доступна до перегляду з 13 липня.

10 лютого 2017,  17:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст «Щоденників вампіра» поділився милими фотографіями з останнього дня зйомок і вечірки на честь їх закінчення.

Читати далі...