Новини, в яких згадується Олександр Березань

16 квітня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Із 18 до 20 квітня, в Софії, в міському інституті культури "Надія" в межах Всесвітнього благодійного кіномарафону CinemAid Ukraine Charity Film Marathon глядачі побачать створені за підтримки Держкіно повнометражні фільми "Мої думки тихі" й "Шляхетні волоцюги" та короткометражні стрічки альманаху "Все починається в Києві".

Читати далі...
Рецензія на фільм «Давай танцюй»
Простий хлопець підкорює столицю
22 березня 2019,  21:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Більшість фільмів про танці починається як історія звичайного хлопця (чи дівчини), який хоче домогтися успіху в світі танців. Завжди є якийсь конкурс чи батл, де головний герой повинен довести собі і всім, що він є чудовим танцюристом, а також по ходу справи завоювати серце красивої дівчини. І новий український фільм про танці «Давай танцюй», який зняв режисер Олександр Березань, слідує по цій же добре накатаній сюжетній схемі, але, тим не менш, відчайдушно намагається здивувати глядача своїми божевільних сюжетними ходами.

Читати далі...
20 вересня 2018,  01:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри українська комедія з елементами бойовика «Шляхетні волоцюги» отримала свій третій трейлер, де розповідь ведеться від імені її головної героїні Христі.

Події фільму Олександра Березаня переносять глядача у Львів 1938-39 років. Дівчині Христі (Ірина Гришак) останнім часом катастрофічно не щастить: у неї забирають останні гроші, її коханий хлопець Збишек (Павло Кружнов) вирушає на заробітки, потім помирає її єдиний дядечко, а всі спецслужби світу починають полювати на чарівний браслет, який дістався їй від матері. Але, на щастя, доля посилає дівчині підмогу в особі двох бравих львівських батярів Боді (Іван Шаран) та Мірека (Юрій Хвостенко), які готові до будь-яких пригод.

В українські кінотеатри «Шляхетні волоцюги» увірвуться 27 вересня.

10 серпня 2018,  15:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер українського музично-комедійного бойовика «Шляхетні волоцюги», який зняв режисер Олександр Березань.

Картина перенесе глядачів у Львів 1939 року і познайомить з двома бравими львівськими батярами не плутати з хіпстерами і хіпі Бодею (Іван Шаран) та Міреком (Юрій Хвостенко). Несподівано для себе вони стають опікунами норовливої дівчини Христі (Ірина Гришак). Христю викрадають, і щоб врятувати її та її хлопця Збишека (Павло Кружнов), Боді та Міреку доведеться скористатися своєю незвичайною кмітливістю і битися з німецькими нацистами, які прийшли захоплювати місто.

«Шляхетні волоцюги» увірвуться в кінотеатри цієї осені, 27 вересня.

18 липня 2018,  15:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Шляхетні волоцюги» намагаються розібратися в тонкощах української граматики в своєму новому гумористичному тизері.

Фільм Олександра Березаня, який став одним із переможців Дев'ятого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно в 2016 році, повідає про веселі авантюри двох львівських батярів Боді (Іван Шаран) та Мірека (Юрій Хвостенко). Несподівано для себе вони стають опікунами молодої красуні, і їх пригоди набирають нових обертів.

Дивіться офіційний трейлер фільму «Шляхетні волоцюги». В український прокат він прибуде 27 вересня.

26 березня 2018,  14:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер українського музично-комедійного бойовика Олександра Березаня «Шляхетні волоцюги».

Події фільму відбуваються у Львові в 1938-39 роках. Він розповідає про львівських батярів Бодю та Мірека, які живуть під гаслом: «Любити Львів, жінок і жарти». Аби життя було яскравим, шляхетні волоцюги вдаються до різних авантюр, залишаючись при цьому позитивними героями. Несподівано для себе вони стають опікунами молодої красуні, і їхні пригоди набирають нових обертів.

В українські кінотеатри «Шляхетні волоцюги», де зіграли Юрій Хвостенко, Ірина Гришак й Іван Шаран, увірвуться 27 вересня.

16 серпня 2017,  17:05 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У Львові розпочалися зйомки авантюрної комедії «Шляхетні волоцюги» про славетних львівських відчайдух режисера Олександра Березаня за сценарієм Дмитра Наумова та Тараса Боровока.

Дія стрічки відбувається у довоєнному Львові у 1938-39 роках. Поштовхом до написання сценарію стала польська стрічка 1939-го року, де вперше прозвучала популярна пісня «Тільки у Львові». Проте фільм Олександра Березаня не є сучасною версією польського.

Читати далі...