Новини, в яких згадується Елінор Томлінсон

24 березня 2021,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дотик сили може змінити світ. Стримінгова платформа HBO Max представила у вівторок повноцінний трейлер свого очікуваного серіалу про жінок-супергероїнь «Неймовірні» («The Nevers»).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Кохання. Весілля. Повтор»
Як пережити божевільне весілля сестри
17 квітня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весілля часто буває найбільш очікуваною і одночасно найбільш стресовою подією для нареченої. Вона бажає, щоб цей день пройшов гладко і за планом, щоб під час танцю вони з нареченим не спіткнулися і щоб банкет і торт виправдали очікування... І точно не хоче в цей день вирішувати сто і одну проблему, які обрушуються на неї сніжним комом з прибуттям на церемонію її колишнього хлопця під кайфом. Дбайливий брат поспішає нареченій на допомогу, ось тільки його теж в цей день переслідують найнеймовірніші невдачі, що починаються зі снодійного, яке приймає не та людина...

Читати далі...
1 квітня 2020,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix вирішила підняти нам настрій і нагадати про веселе свято 1 квітня, поділившись смішним трейлером романтичної комедії «Кохання. Весілля. Повтор» з Семом Клафліном в головній ролі.

Читати далі...
1 жовтня 2019,  16:45 | Новини серіалів

Телеканал BBC One поділився в мережі першим трейлером своєї очікуваної адаптації знаменитого науково-фантастичного роману Герберта Веллса «Війна світів», чия прем'єра відбудеться пізніше в 2019 році.

Події міні-серіалу розвиваються в едвардіанській Англії і слідують за Джорджем (Рейф Сполл з фантастики «Люди в чорному: Інтернешнл») та його коханою Емі (зірка серіалу «Полдарк» Елінор Томлінсон), коли вони намагаються кинути виклик суспільству і почати спільне життя. Як раптом до Англію прибуває іншопланетний корабель, звідки з'являються величезні іншопланетяни, які починають знищувати все на своєму шляху, і Джордж та Емі опиняються в епіцентрі цієї війни світів.

В цій 3-серійній екранізації роману Веллса також зіграють зірка серіалу «Якось у казці» Роберт Карлайл та зірка «Шерлока» Руперт Грейвз.

7 липня 2019,  02:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал PBS опублікував тизер-трейлер 5 і фінального сезону британської історичної драми «Полдарк», головну роль в якій виконує зірка трилогії «Хоббіт» Ейдан Тернер.

Події серіалу розгортаються наприкінці 18 століття і слідують за Россом Полдарком (Тернер), який повернувся з Війни за незалежність США до рідного Корнволлу і виявив, що його батько помер, кохана збирається заміж за іншого, а будинок і майно опинилося в руїнах і боргах. На щастя, Росс зустрічає дівчину Демельзу (Елінор Томлінсон), яка в майбутньому стане його дружиною, і знаходить в собі сили, щоб вступити в боротьбу зі своїм жадібним противником по бізнесу Джорджем Ворлегганом (Джек Фартінг).

Прем'єра 5 сезону «Полдарка» відбудеться через тиждень, 14 липня.

12 липня 2018,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі втілює скандальну французьку письменницю в першому трейлері біографічної драми Воша Вестмоленда «Колетт».

Кінокартина заснована на історії письменниці Сідоні-Габріель Колетт, яка була однією із зірок Прекрасної епохи. У 20 років вона виходить заміж за знаменитого письменника та видавця Анрі Готьє-Віллара (Домінік Вест), який незабаром переконує її писати під його псевдонімом Віллі. Книги Колетт про дотепну дівчину з провінції Клодін стають бестселерами, а вони з чоловіком перетворюються на сенсацію вищого світу Парижа. Але коли Віллі намагається змусити її написати ще один роман, Колетт вирішує боротися за творчу незалежність й гендерні права та творити свою власну історію, не ховаючись за чужими псевдонімами.

В американський прокат картина «Колетт», де також з'являться Елінор Томлінсон та Фіона Шоу, вийде у вересні, напередодні оскарівської гонки.

31 травня 2018,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал BBC One представ офіційний трейлер 4 сезону британської історичної драми «Полдарк».

У нових серіях Росс Полдарк (Ейдан Тернер) повинен буде захистити Корнуолл від уповноваженого Джорджа Ворлеггана (Джек Фартінг), вирушаючи в непросту політичну подорож, яка доводить його до Вестмінстера. У трейлері Росс зазначає, що йому доведеться продати «свою душу, щоб стати політиком». Тим часом Демельза (Елінор Томлінсон) говорить Армітіджу (Джош Вайтхаус), що їм більше не варто бачитися, але лейтенант з цим не згоден.

«Полдарк» повертається на екрани 10 червня.

19 квітня 2018,  19:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія BBC зняла нову екранізацію детективного роману Агати Крісті «Випробування невинністю» за участю Білла Найї, Меттью Гуда, Елли Пернелл, Люка Тредевея та Елінор Томлінсон.

Події міні-серіалу, що складається з 3 серій, відбуваються під час святкування Різдва 1954 року. Багата жінка-філантроп Рейчел Аргайл (Анна Ченселлор) вбита в своєму сімейному маєтку. За підозрою у вбивстві заарештовують її прийомного сина Джека (Ентоні Бойл). Але Джек відчайдушно протестує проти своєї причетності до злочину...

Прем'єра детективу «Випробування невинністю», режисером якого виступила Сандра ГолдбахерВікторія», «Час»), відбулася 1 квітня.

21 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

23 листопада у широкий прокат виходить польсько-британський повнометражний анімаційний фільм «З любов'ю, Вінсент».

Це перша в історії стрічка, кожен кадр для якого був намальований олійними фарбами і стилізований під роботи Ван Гога. В основі фільму — натюрморти, пейзажі, герої 120-ти картин художника, яких адаптували та зіграли зірки британського кіно: Сірша Ронан, Ейдан Тернер, Дуглас Бут, Хелен МакКрорі, Елінор Томлінсон, Кріс О'Дауд. За основу сценарію лягли листи з особистого архіву великого митця.

Режисерами фільму виступили лауреат «Оскара» Дорота Кобела та Г'ю Велчман.