Новини фільмів, в яких згадується Ксав'є Долан

5 липня 2019,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарна новина для всіх шанувальників режисера Ксав'є Долана. Цього літа в український прокат вийде його нова драма «Смерть та життя Джона Ф. Донована», яка зібрала зірковий акторський склад.

Фільм «Смерть та життя Джона Ф. Донована» розповість про те, як через десять років після смерті американської телезірки Джона Ф. Донована (зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон) молодий актор Руперт Тернер (Джейкоб Тремблей/Бен Шнетцер) згадує про їхнє листуванні, яке вони вели, коли йому було 11 років, і про те, як ці листи вплинули на життя обох.

Також у новій картині Долана знялися Наталі Портман, С'юзен Сарандон, Тенді Ньютон, Кеті Бейтс і Майкл Гембон. Її українська прем'єра відбудеться 8 серпня.

26 січня 2019,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канадський режисер Ксав'є Долан представив у п'ятницю офіційний трейлер своєї довгоочікуваної драматичної картини «Смерть і життя Джона Ф. Донована», головну роль в якій виконує зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон.

Читати далі...
6 листопада 2018,  15:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо закулісний погляд на нову драматичну картину відомого канадського режисера Ксав'є Долана, яка називається «Маттіас і Максім».

Читати далі...
5 листопада 2018,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Focus Features показала другий трейлер біографічної драми «Зниклий хлопчик», в якій головну жіночу роль виконує володарка премії «Оскар» Ніколь Кідман.

Читати далі...
17 липня 2018,  22:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер біографічної драми Джоела Едгертона «Зниклий хлопчик» вже породжує чутки про «Оскар».

Головним героєм історії є 19-річний хлопець Джаред (Лукас Хеджес), син баптистського пастора з маленького американського міста, чиї батьки (Ніколь Кідман і Рассел Кроу) дізнаються, що він гей. Хлопцеві ставлять ультиматум: або він проходить програму конверсії, яку очолює жорстокий фанатик (Едгертон), або його проженуть з дому, з церкви та з віри. Джаред повинен знайти себе, поки оточуючі люди змушують хлопця піддавати сумніву кожен аспект своєї сутності.

Також у фільмі зіграють актор і режисер Ксав'є Долан та співак Трой Сіван, чия нова драматична пісня «Revelation» звучить в трейлері.

У світовий прокат «Зниклий хлопчик» вийде в листопаді.

6 лютого 2018,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Ксав'є Долан ухвалив рішення видалити сюжетну лінію героїні Джесіки Честейн з драми «Смерть і життя Джона Ф. Донована».

Читати далі...
28 червня 2017,  19:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появились новые закулисные фотографии драмы Ксавье Долана «Смерть и жизнь Джона Ф. Донована» с Китом Харингтоном и Джессикой Честейн.

Читати далі...
14 квітня 2016,  15:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня стала известна официальная программа 69-го Каннского кинофестиваля, куда вошли новые кинокартины Ксавье Долана, Николаса Виндинга Рефна, Педро Альмодовара и Стивена Спилберга.

Читати далі...
14 січня 2016,  13:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый кадр из новой драмы Ксавье Долана «Это всего лишь конец света», где представлена героиня Марион Котийяр.

Читати далі...
25 травня 2015,  10:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері завершився 68-й щорічний Канський кінофестиваль, і «Золоті пальмові гілки» знайшли своїх щасливих власників. 

Головний приз кінофестивалю дістався Жаку Одіару за його «Еррана», історію про солдата Тигрів Таміла, якому довелося втекти з рідної Шрі-Ланки і знайти притулок у Парижі, де і триває його боротьба за нове життя.

Кращим режисером в цьому році став Хоу Сяосянь, який зняв «Вбивцю», драму про жінку-воїна і бойові мистецтва. Звання Краща актриса поділили між собою Руні Мара і Емманюель Берко, перша – за роль в лесбійській драмі «Керол», друга – за романтичну історію «Мій король». Кращим актором назвали Венсана Ліндона, який зіграв в реалістичній драмі «Закон ринку» простого охоронця супермаркету, що стикається на роботі з непередбаченими моральними дилемами.

Президенти журі Джоел і Ітан Коени про те, чому головна нагорода Palme d'Or була віддана «Еррану»:

Рішення про присудження Palme d'Or «Еррану» було прийнято дуже швидко. Нас всіх запалив предмет цього фільму. Були і інші фільми, які дуже сподобалися іншим членам журі, але щодо цього ми всі разом погодилися. Крім того, є фільми, які ми б хотіли побачити знову. Це був дуже напружений досвід. Він змінив глядача всередині нас.

Читати далі...
14 травня 2015,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера, 13 мая, в курортном городе Канны состоялось грандиозное открытие 68-го Каннского кинофестиваля, которое началось с премьеры французской драмы «Молодая кровь» («С высоко поднятой головой») с Катрин Денёв.

Президентами жюри впервые в истории кинофестиваля стало сразу два режиссера Итан и Джоэл Коэны, компанию им составили Ксавье ДоланСофи МарсоСиенна МиллерДжейк ДжилленхолРосси де ПальмаРокия Траоре и Гильермо дель Торо.

Для братьев Коэн это будет также первый опыт работы в жюри и оба совсем не против для разнообразия посмотреть кино вместо того, чтобы его снимать. Несколько лет назад их драма «Внутри Льюина Дэвиса» получила на Каннском кинофестивале Гран-при. 

Но несмотря на то, что братья создали вместе уже много кинокартин, Джоэл признался, что не знает, какие фильмы смотрит Итан:

Мы не говорим об этом. Это станет для меня откровением.

Читати далі...