Новини, в яких згадується Клер Фой

7 грудня 2023,  22:33 | Новини серіалів

Закінчується ціла епоха! Стримінгова платформа Netflix представила трейлер заключних серій фінального сезону історично-біографічної драми «Корона», де на перший план виходить спадкоємець британського престолу принц Вільям.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
14 листопада 2021,  01:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі мало не з дитинства чули імена Леонардо Да Вінчі, Мікеланджело Буонарроті, Вінсента Ван Гога, Сальвадора Далі, Пабло Пікассо, Фріди Кало, але те саме навряд чи можна сказати про англійського художника Луїса Вейна, хоча головний предмет його картин набагато більш близький кожному з нас. Вейн малював чудові, яскраві, незвичайні, кумедні картини, головними героями яких виступали антропоморфні коти. На зламі 19 і 20 століть його чудові картинки дарували людям різного віку щиру радість, хоча життя самого Вейна складно назвати повним радістю чи щастям. І ось нарешті історія цього неординарного художника оживає перед широкою аудиторією в біографічній стрічці Вілла Шарпа «Котячі світи Луїса Вейна», де роль Вейна виконує напевно найталановитіший британський актор нашого часу, Бенедикт Камбербетч.

Читати далі...
23 вересня 2021,  20:24 | Статті

Раді представити Вашій увазі офіційний трейлер до фільму «Котячі світи Луїса Вейна» з номінантом на премію “Оскар” Бенедиктом Камбербетчем в титульної ролі знаменитого художника-ілюстратора, який назавжди змінив ставлення цілих націй до котів, як до домашніх улюбленців.

Читати далі...
12 березня 2021,  22:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Дуже англійський скандал», заснований на реальних подіях, отримає продовження у вигляді «Дуже британського скандалу», головні ролі в якому виконають зірка «Корони» Клер Фой та зірка «Ванда/Віжн» Пол Беттані.

Читати далі...
7 грудня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий кадр біографічної драми «Луїс Вейн», який з'явився більш ніж через рік після виходу першого кадру, показує зірку серіалу «Шерлок» Бенедикта Камбербетча та зірку серіалу «Корона» Клер Фой в образах творчого подружжя Луїса та Емілі Вейнів.

Читати далі...
17 серпня 2020,  20:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці хітового історичного серіалу «Корона» знайшли ще три ідеальні кандидатури на ролі королеви Єлизавети, принца Філіппа та принцеси Маргарет в особах Імелди Стонтон, Джонатана Прайса та Леслі Менвілл.

Читати далі...
9 березня 2020,  21:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стартували зйомки фільмів «Ув'язнений номер 760» і «Сила собаки», головні ролі в яких виконає зірка серіалу «Шерлок» і номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч.

Читати далі...
20 вересня 2019,  17:30 | Новини серіалів

На початку року Олівія Колман отримала «Оскар» за втілення королеви Анни у фільмі «Фаворитка», а тепер актриса зіграє зрілу королеву Єлизавету II в 3 сезоні історичної драми «Корона».

Читати далі...
28 серпня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії Amazon і StudioCanal представили дебютний кадр з біографічного фільму «Луїс Вейн», головну роль в якому виконає зірка «Шерлока» і «Доктора Стренджа» Бенедикт Камбербетч.

Читати далі...
14 серпня 2019,  17:04 | Новини серіалів

Прощай, Клер Фой! Роль королеви Єлизавети II в 3 сезоні популярної історичної драми «Корона» буде виконувати володарка премії «Оскар» Олівія Колман.

Вчора стримынговий сервіс Netflix опублікував в мережі перший тизер 3 сезону «Корони», який здійснить значний стрибок у часі і покаже правління королеви Єлизавети II з 1964 по 1977 рік, тому тепер її буде грати Колман. Також разом з Фой ми змушені попрощатися і з акторами Меттом Смітом і Ванессою Кірбі. В 3 сезоні ролі принца Філіпа, чоловіка королеви, та принцеси Маргарет, її сестри, виконуватимуть Тобайас Мензіс та Гелена Бонем Картер.

Нааприкінці тизер повідомляє, що прем'єра нових серій «Корони» відбудеться 17 листопада.

23 квітня 2019,  02:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Знамените американське скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі» оголосило, що Адам Сендлер, Емма Томпсон і Пол Радд стануть останніми запрошеними ведучими 44 сезону.

Читати далі...
10 листопада 2018,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures опублікувала в мережі третій фрагмент детективного трилера «Дівчина у павутинні», який показує спецвідділ АНБ і представляє його експерта з безпеки Едвіна Нідема.

У перезапуску франшизи «Дівчина з тату дракона» культова героїня Лісбет Саландер (Клер Фой) вирішує допомогти програмісту Франсу Болдеру (Стівен Мерчант), який створив для американського Агентства національної безпеки одну небезпечну програму, що може знищити весь світ. Витік цієї програми виявляє агент Нідем (Лакіт Стенфілд), і він тут же відправляється в Швецію, щоб знайти хакера, який її вкрав.

Читайте нашу рецензію на фільм «Дівчина у павутинні», який вийшов в український прокат цього тижня, 8 листопада.

Квитки на сеанси «Дівчина у павутинні» ви знайдете в нашій афіші.

Рецензія на фільм «Дівчина у павутинні»
Не та дівчина з тату дракона
8 листопада 2018,  04:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2011 році Девід Фінчер представив свою екранізацію шведського детективного роману-бестселера «Дівчина з тату дракона», головні ролі в якій виконали Руні Мара і Деніел Крейг, і вона миттєво стала культовим фільмом, справжньою класикою жанру детективний трилер і отримала 5 номінацій на «Оскар», в одній з яких навіть здобула перемогу. Стіг Ларссон написав ще дві книги про дівчину з тату дракона Лісбет Саландер, тому після успіху творіння Фінчера зйомки продовження її пригод були неминучими. І ось після 7 років переписування сценарію на екрани виходить «Дівчина у павутинні», заснована на романі вже іншого письменника, з іншими акторами і режисером, але все ще претендує на лаври тієї ж франшизи.

Читати далі...
7 листопада 2018,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лісбет Саландер допомагає своєму союзнику втекти з аеропорту у другому фрагменті детективного трилера Федеріко Альвареса «Дівчина у павутинні», що був знятий у дусі Джейсона Борна.

Ґрунтуючись на романі Давида Лагеркранца, «Дівчина у павутинні» возз'єднає геніальну хакерку Лісбет Саландер (Клер Фой) та журналіста-детектива Мікаеля Блумквіста (Сверрір Гуднасон), і вони опиняться в епіцентрі глобальної змови кіберзлочинців та корумпованих чиновників. У даному фрагменті Лісбет прибуває в аеропорт, і коли її обличчя фіксує камера, виявляється, що вона в розшуку, і вся охорона починає на неї полювання. Хакерка зламує систему контролю аеропорту та звільняє з його камери Едвіна Нідема (Лакіт Стенфілд), експерта з безпеки АНБ, який їй потрібен для розслідування.

Дивіться також розширений український ТБ-ролик трилера «Дівчина у павутинні», який виходить в прокат у четвер, 8 листопада.

Квитки на сеанси «Дівчина у павутинні» ви знайдете в нашій афіші.