Новини, в яких згадується Роберт Карлайл

1 жовтня 2019,  16:45 | Новини серіалів

Телеканал BBC One поділився в мережі першим трейлером своєї очікуваної адаптації знаменитого науково-фантастичного роману Герберта Веллса «Війна світів», чия прем'єра відбудеться пізніше в 2019 році.

Події міні-серіалу розвиваються в едвардіанській Англії і слідують за Джорджем (Рейф Сполл з фантастики «Люди в чорному: Інтернешнл») та його коханою Емі (зірка серіалу «Полдарк» Елінор Томлінсон), коли вони намагаються кинути виклик суспільству і почати спільне життя. Як раптом до Англію прибуває іншопланетний корабель, звідки з'являються величезні іншопланетяни, які починають знищувати все на своєму шляху, і Джордж та Емі опиняються в епіцентрі цієї війни світів.

В цій 3-серійній екранізації роману Веллса також зіграють зірка серіалу «Якось у казці» Роберт Карлайл та зірка «Шерлока» Руперт Грейвз.

13 травня 2018,  00:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після 7 сезонів та 155 серій фентезійний серіал «Якось у казці» підходить до свого завершення. Дивіться промо-ролик його фінальної серії.

Для прощання з казковим світом у фіналі повертаються Емма (Дженніфер Моррісон), Білосніжка (Джінніфер Гудвін) та Прекрасний принц (Джошуа Даллас). Вони об'єднуються з Реджиною (Лана Паррія) і Капітаном Крюком (Колін О'Донохью) в той складний час, коли велике зло в образі небувало сильного Румпельштільцхена (Роберт Карлайл) загрожує відібрати їх хеппі-енди раз і назавжди.

Прем'єра заключної серії «Leaving Storybrooke» («Залишаючи Сторібрук»), яку зняв Ральф Хемекер, відбудеться 19 травня за українським часом.

25 липня 2017,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер 7 сезону фентезійного серіалу «Якось у казці» показує, як нове прокляття знову змінило Сторібрук. Генрі (Ендрю Дж. Вест) виріс, і тепер в його двері стукає дитина — дівчинка Люсі (Елісон Фернандез), яка стверджує, що є його донькою і що він потрібен своїй сім'ї. З постійних персонажів повертаються Реджина (Лана Паррілла), містер Голд (Роберт Карлайл) та капітан Крюк (Колін О'Донохью), останній з яких тепер працює копом. Матір'ю Люсі виявляється Попелюшка (Данія Рамірез), а її злою мачухою буде леді Тремейн (Габріель Анвар).

Прем'єра 7 сезону «Якось у казці» відбудеться 6 жовтня.

3 березня 2017,  16:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер продовження культової драми «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2») присвячений її 20-річній спадщині, яка вплинула на музичні смаки, культуру та світогляд цілого покоління. І тепер Рентон (Юен МакГрегор), Хворий (Джонні Лі Міллер), Качан (Юен Бремнер) й Бегбі (Роберт Карлайл) повертаються, щоб знову підсадити вас на свою залежність від життя.

Український трейлер кінокартини Денні Бойла, яка вийде в кіно 9 березня, дивіться тут.

28 січня 2017,  13:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський телеведучий Грем Нортон не міг не скористатися моментом, коли на його шоу зібрався каст культової драми «На голці», включаючи Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла та Юена Бремнера, щоб разом відтворити їх культовий постер, зрозуміло не без своєї участі, адже комусь потрібно було замінити Келлі Макдоналд.

Побачити цих акторів в своїх знаменитих образах можна буде в сиквелі «Т2 Трейнспоттінг» («На голці 2»), знятого Денні Бойлом, в березні.

13 січня 2017,  17:17 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Режисер Денні Бойл ризикнув і зняв сиквел культової картини «На голці». На радість прихильників, у новому фільмі з’явиться увесь акторський склад з першого фільму: Юен Макгрегор (Марк Рентон), Юен Бремнер («Качан»), Джонні Лі Міллер («Кайфолом») і Роберт Карлайл (Френсіс Беґбі). Продовження історії трьох друзів, які намагаються замутити порнобізнес, зняте за бестселером Ірвіна Велша «Порно». Часи змінються. Вони – ні.

У кінотеатрах України з 9 березня.

23 листопада 2016,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжнародний трейлер довгоочікуваного продовження культової драми «На голці 2» обіцяє ще більше божевілля в житті героїв Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла та Юена Бремнера. Чи зможуть вони в цей раз протистояти спокусі і знайти собі нову, безпечну залежність?

Режисером сиквела виступив режисер оригіналу і володар «Оскара» Денні Бойл.

3 листопада 2016,  13:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через 20 років четвірка безбашенних шотландців у втіленні Юена МакГрегора, Джонні Лі Міллера, Роберта Карлайла і Юена Бремнера повертається з новими божевільними пригодами в драмі «На голці 2». Вони знову будуть міркувати про недоліки сучасного суспільства, спостерігати за поїздами, намагатися протистояти своїй залежності й тікати від сірості цього світу.

Також трейлер розкриває, що в сиквелі, який зняв режисер оригіналу Денні Бойл, все-таки повернеться Келлі Макдоналд!

5 грудня 2015,  15:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Кинокомпания TriStar Pictures приобрела мировые права на сиквел к культовому фильму Дэнни Бойла «На игле», который называется «Порно». Вместе с этим было подтверждено, кто вернется из оригинального каста.

Читати далі...