Новини, в яких згадується Джейсон Момоа

7 лютого 2024,  21:57 | Новини фільмів

З 8 лютого шанувальники вже культової наукової фантастики Дені Вільньова «Дюна» зможуть ще раз насолодитися нею на великих екранах, бо її знову покажуть у кінотеатрах напередодні прем'єри сиквела «Дюна: Частина друга».

Читати далі...
10 січня 2024,  20:35 | Кастінг

Пригодницька стрічка «Майнкрафт», заснована на однойменній відеогрі, продовжує збирати зірковий акторський склад на чолі з зіркою «Аквамена» Джейсоном Момоа.

Читати далі...
19 грудня 2023,  22:10 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь виходу в прокат останнього супергеройського екшену цього року «Аквамен і загублене королівство», який зняв режисер першого «Аквамена» Джеймс Ван, ми зібрали про нього цікаві факти.

Читати далі...
7 грудня 2023,  23:24 | Новини фільмів

Фінальним блокбастером цього року стане супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де в ролі підводного супергероя повертається зірка хітового фентезі «Гра престолів» Джейсон Момоа.

Читати далі...
1 листопада 2023,  16:24 | Новини фільмів

Наприкінці цього року кіновсесвіт DCEU, заснований на персонажах та коміксах DC, офіційно завершиться другою сольною пригодою Аквамена «Аквамен і загублене королівство», яку зняв режисер Джеймс Ван.

Читати далі...
14 вересня 2023,  21:15 | Новини фільмів

Чотири роки тому він був ніким, а тепер став королем Підводного світу! Дивіться перший український трейлер супергеройського екшену Джеймса Вана «Аквамен і загублене королівство», де у головній ролі повертається Джейсон Момоа.

Читати далі...
11 вересня 2023,  15:40 | Новини фільмів

Нарешті студія Warner Bros. Pictures поділилася тизером супергеройського екшену «Аквамен і загублене королівство», який повідомляє, що трейлер вийде у четвер.

Читати далі...
23 серпня 2023,  16:20 | Кастінг

Десь у паралельному всесвіті Аквамен (він же Джейсон Момоа) та Дракс (він же Дейв Батіста) вирушать разом у спільну пригоду, що отримала назву «The Wrecking Crew».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
18 червня 2023,  07:17 | Новини фільмів

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Читати далі...
14 червня 2023,  23:59 | Новини фільмів

Ви теж у захваті від головного антагоніста блокбастера «Форсаж 10», якого втілив зірка «Аквамена» та «Гри престолів» Джейсон Момоа? Як розкриває нова фічуретка екшену, до команди шанувальників Момоа також належать зірки франшизи Він Дизель, Шарліз Терон та Мішель Родрігес.

Читати далі...
30 березня 2023,  20:00 | Новини фільмів

У мережі з'явилися три нові кадри очікуваного пригодницького блокбастера «Форсаж 10», які показують не тільки Віна Дизеля, а й нових героїв у втіленні зірки «Капітана Марвел» Брі Ларсон та зірки «Аквамена» Джейсона Момоа.

Читати далі...
4 березня 2023,  22:24 | Кастінг

Наприкінці року у кінотеатри припливе супергеройський екшен «Аквамен і загублене королівство», де разом з Джейсоном Момоа повернеться багато персонажів його першого сольника, що вийшов у 2018 році.

Читати далі...
10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...