Оновлення, в яких згадується Махершала Алі

30 листопада 2018,  16:47 | Оновлення

Представляємо український трейлер комедійної біографічної драми «Зелена книга» від режисера Пітера Фарреллі.

Картина розповідає реальну історію подорожі по півдню США відомого джазового піаніста і звичайного водія, між якими, згодом, виникає дружба.

Головні ролі виконали Вігго Мортенсен, Махершала Алі та Лінда Карделліні. Прем'єра фільму «Зелена книга» в Україні відбудеться 24 січня 2019 року.

8 грудня 2017,  23:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox представила повноцінний трейлер екранізації манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел», яку зняв культовий режисер Роберт Родрігес.

Події картини розгортаються в майбутньому. Одного разу прогулюючись по звалищі, доктор Дісон Ідо, якого втілює володар 2 премій «Оскар» Крістоф Вальц, знаходить там понівечену жінку-кіборга Аліту (Роза Салазар) і вирішує її полагодити. Але коли Аліта приходить до тями, то виявляє, що не пам'ятає свого минулого. Так починаються її пошуки загублених спогадів. Разом з ними у відео з'являються герої і лиходії у втіленні лауреатів премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі і Махершали Алі, Еда Скрейна і Ейси Гонсалес.

Українська прем'єра «Аліти», сценаристом і продюсером якої є Джеймс Кемерон, відбудеться 19 липня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.

28 липня 2017,  21:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший та дуже дивний трейлер 1 сезону комедійного екшену «Товариш детектив». У ньому Ченнінгу Татуму приносять стару відеокасету з його улюбленим румунського телесеріалом, він включає його, і ми вирушаємо в Румунію часів Холодної війни, тобто в 1983 рік, де двоє детективів у втіленні акторів Флоріна Пьєрсіка мол. й Корнеліу Уліча, які говорять голосами Татума та Джозефа Гордона-Левітта, ловлять злочинців.

У серіалі також візьмуть участь Дженні Слейт, Нік Офферман, Хлоя Севіньї, Махершала Алі, Кім Бейсінгер і Деніел Крейг. Що з цього вийде, дізнаємося 4 серпня.

14 грудня 2016,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер драми «Місячне сяйво», що отримала в понеділок 6 номінацій на «Золотий глобус», дві з яких дісталися її режисерові й сценаристові Баррі Дженкінсу. Це історія про афроамериканського хлопчика, потім хлопця, а потім і молодого чоловіка, який живе в Маямі в небезпечний період розквіту наркоторгівлі. Він переживає сімейний крах, конфлікти з однолітками та усвідомлення своєї нетрадиційної орієнтації, намагаючись прийняти самого себе.

Дата виходу фільму, де батьків головного героя зіграли Махершала Алі та Наомі Харріс, в український прокат поки невідома.

24 листопада 2016,  19:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер історичної драми «Невидимі цифри», головних героїнь якої зіграли Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер і Жанель Моне, знайомить нас ближче з командою афроамериканських жінок, які роблять для NASA важливі математичні розрахунки, щоб було можливо здійснити успішний запуск перших космічних місій.

У фільмі, чия українська прем'єра відбудеться в лютому 2017 року, також зіграли Кевін Костнер, Кірстен Данст, Джим Парсонс і Махершала Алі.

26 вересня 2016,  22:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер 1 сезону «Люка Кейджа» знайомить нас ближче з його основними героями у втіленні Майка Колтера, Махершали Алі, Сімони Міссік, Тео Россі та Елфрі Вудард, і показує, що на вулицях Гарлема йде справжня війна, а Клер Темпл (Розаріо Доусон) говорить невразливому герою, що раз ніщо не може його поранити, то чого ж він боїться? Як бонус в відео приховано камео самого Стена Лі, так що будьте більш уважними.

Прем'єра всіх серій 1 сезону відбудеться 30 вересня на Netflix.

14 вересня 2016,  12:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Власник нічного клубу в Гарлемі Корнелл «Коттонмаус» Стоукс, який звик робити бізнес за допомогою насильства, заявляє в новому фрагменті «Люка Кейджа», що «кожен хоче бути королем».

Втілює цього лиходія Махершала Алі, який відомий завдяки ролям у «Картковому будиночку» і «Голодних іграх».