Новини, в яких згадується Джессі Л. Мартін

11 лютого 2021,  17:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW вирішив порадувати всіх шанувальників супергеройського серіалу «Флеш», опублікувавши в мережі офіційний постер його майбутнього сезону, який збирає разом п'ятірку головних героїв. І декого на ньому не вистачає.

Читати далі...
2 лютого 2021,  14:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер 7 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яким сьогодні поділився канал The CW, розкриває, що його прем'єра була перенесена на 2 березня.

Читати далі...
18 березня 2020,  20:32 | Новини серіалів

Баррі Аллен (Грант Гастін) боїться не встигнути врятувати життя близької людини в промо-ролику 16 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Після того як кримінальна організація Black Hole наймає Ганчіркову ляльку (Трой Джеймс), щоб він убив Джо (Джессі Л. Мартін), Сінгх (Патрік Сабонгуй) пропонує йому скористатися програмою захисту свідків, але Джо відмовляється припиняти своє розслідування по Карверу (Ерік Неннінгер). Розслідуючи Карвера разом з Циско (Карлос Валдес), Ральф (Гартлі Сойєр) стикається зі Сью (Наталі Дрейфусс). Тим часом Айріс (Кендіс Паттон) починає підозрювати Єву (Ефрат Дор).

Серія із меланхолійною назвою «So Long and Goodnight» («Таке довге "На добраніч"») прибуде на екрани 25 березня за українським часом.

7 березня 2019,  01:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш» Нора повідомляє, що настав день фінального зіткнення команди Флеша і Цикади. Але чи зможе команда впоратися з ним цього разу?

Ліки для мета-людей готові, і Баррі (Грант Гастін) разом з командою намагається знайти спосіб, як знерухомити Цикаду (Кріс Клейн) на достатній час, щоб він їх прийняв. Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) пропонує свій план, Джо (Джессі Л. Мартін) повертається до роботи, а Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) не схвалює план упіймання Цикади.

Прем'єра серії «Failure is an Orphan» («Невдача-сирота»), яку зняв режисер В'єт Нгуйєн, відбудеться за українським часом 13 березня.

11 квітня 2018,  16:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW випустив промо-ролик 18 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш», чий офіційний синопсис читайте нижче.

Баррі (Грант Гастін) і команда знаходять спосіб пробратися в лігво Мислителя, і Ральф (Хартлі Сойєр) роздумує про те, щоб переступити небезпечну межу заради перемоги над лиходієм. Тим часом Джо (Джессі Л. Мартін) переживає щодо нещодавної поведінки Гаррі (Томас Кавана).

Серія «Lose Yourself» («Втрать себе»), яку зняла Ханель М. Кулпеппер, вийде на екрани 18 квітня за українським часом.

14 січня 2018,  17:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений промо-ролик повернення 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Баррі (Грант Гастін) заарештовують за вбивство Кліффорда ДеВо (Ніл Сенділендс), але він заявляє, що є невинною людиною, яку підставляють. Адвокат Сесіль Хортон (Даніель Ніколет) говорить, що його єдиним квитком на свободу може бути зізнання в тому, що він — Флеш. Тим часом Джо (Джессі Л. Мартін) і Ральф (Хартлі Сойєр) підкидають докази, щоб відвести підозру від Баррі, а Айріс (Кендіс Паттон) наважується сказати в суді те, про що мовчить її чоловік.

Серія «The Trial of The Flash» («Суд над Флешем») вийде на екрани 17 січня за українським часом.

3 січня 2018,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився другим промо-роликом 10 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

У серії «The Trial of The Flash» («Суд над Флешем») Баррі (Грант Гастін) заарештовують, а Джо (Джессі Л. Мартін) і Айріс (Кендіс Паттон) повинні вирішити, на що вони готові піти, щоб вберегти Баррі від в'язниці, коли його починають судити за вбивство Кліффорда ДеВо (Ніл Сенділендс).

«Флеш» повернеться 17 січня за українським часом.

1 листопада 2017,  18:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нас очікують дві відв'язні вечірки в 5 серії 4 сезону серіалу «Флеш».

У Централ-Сіті прибуває Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), щоб допомогти Айріс (Кендіс Паттон) та дівчатам відсвяткувати її дівич-вечір, а Баррі (Грант Гастін) разом з хлопцями і своїм майбутнім тестем Джо (Джессі Л. Мартін) відправляється гуляти всю ніч у свій парубочий вечір. Але обидві вечірки швидко виходять з-під контролю, коли до дівчат заявляється лиходій, який розпадається на частини, а Баррі знаходить спосіб напитися до такого стану, що починає розповідати незнайомим людям у барі, що він — Флеш.

Серія «Girls Night Out» («Дівич-вечір»), де також з'явиться Кеті Сакхофф в образі суперлиходійки Амунет Блек, вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

26 вересня 2016,  12:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новый полноценный трейлер первой серии 3 сезона «Флэша» показывает знакомство главного героя с Кидом Флэшем, а кадры — воссоединение с родителями.

Читати далі...
14 травня 2016,  13:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследней серии 2 сезона «Флэша» ожидается очередной кроссовер со «Стрелой», и в ней появится Кэти Кэссиди в образе Черной сирены из параллельной вселенной.

Читати далі...