Новини, в яких згадується Меттью Бродерік

10 березня 2023,  10:14 | Новини фільмів

Мережу підірвав офіційний (та дуже нецензурний) трейлер комедії для дорослих «No Hard Feelings» режисера Джина Ступницькі, головну роль в якій виконує володарка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс. І такою ви її ще не бачили.

Читати далі...
16 вересня 2019,  18:16 | Новини серіалів

Netflix щойно поділився тизер-трейлером свого постапокаліптичного серіалу про школярів «Daybreak», який нагадує божевільний мікс між франшизою «Шалений Макс» та молодіжною стрічкою «Вихідний день Ферріса Бьюллера».

«Daybreak» («Світанок») буде слідувати за школярем-вигнанцем Джошем (Колін Форд), який відправляється на пошуки своєї зниклої дівчини у місті Глендейл, де настав апокаліпсис. У цій небезпечній пригоді до нього приєднуються бойова Анджеліка (Алівія Елін Лінд) та однокласник Веслі (Остін Крут), який раніше його дражнив. Разом їм належить зіткнутися віч-на-віч з багатьма дивними речами.

Прем'єра 1 сезону «Daybreak», де також зіграє зірка «Ферріса Бьюллера» Меттью Бродерік, відбудеться напередодні Геловіна, 24 жовтня.

9 липня 2018,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount представила сьогодні перший тизер-трейлер свого нового мультфільму «Диво-парк», який ви вже можете подивитися в офіційному українському дубляжі.

Це історія про винахідливу дівчинку Джун, яка створила модель особливого місця, де панує справжня магія, — неймовірного парку атракціонів. Та Джун навіть не здогадується, що Диво-парк існує не тільки в її уяві — на неї чекають неймовірні пригоди, нові друзі і важлива місія.

В оригіналі в мультфільмі звучатимуть голоси акторів Міли Куніс, Дженніфер Гарнер, Кенана Томпсона, Кена Жонга та Меттью Бродеріка.

Українська прем'єра «Диво-парку» відбудеться наступної весни, 21 березня 2019 року.