Чутки, в яких згадується Метт Сміт

27 березня 2015,  13:36 | Чутки | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився слух, що зірка серіалу «Доктор Хто» актор Метт Сміт може зіграти головну роль у новій екранізації твору Дж.К. Роулінг «Фантастичні звірі і місця їх проживання».

Багато акторів з фільмів про юного чарівника з'являлися в серіалі «Доктор Хто», тому було б доречно провести обмін особами і в зворотному порядку. В обох історіях зіграли Девід Теннант, він же 10-й Доктор, Майкл ГембонХелен МаккроріДжон КлізЗое УонамейкерДжим БродбентТобі ДжонсБілл НайіРоджер Ллойд ВекШирлі Хендерсон та інші. Чи приєднається до цього списку і 11-й Доктор, він же Метт Сміт?

Сміту вже вдалося блискуче впоратися з роллю інопланетянина, що подорожує крізь простір і час і рятуючи всіх і вся, тому і роль чарівника Ньюта Скамандера, що досліджує незвичайних звірів світу Гаррі Поттера, йому б теж дуже підійшла.

Дж.К. Роулінг про проект:

Хоча події будуть відбуватися в суспільстві відьом і чарівників, де я була щаслива протягом сімнадцяти років, «Фантастичні звірі і місця їх проживання» не буде ні приквелом, ні сіквелом до фільмів про Гаррі Поттера, але розширенням чарівного світу. Закони і звичаї прихованого магічного суспільства будуть знайомі кожному, хто читав книги про Гаррі Поттера або дивився фільми, але історія Ньюта почнеться в Нью-Йорку, за сімдесят років до початку історії Гаррі.

Режисером спін-оффу призначений Девід Йетс, який зняв останні чотири фільми про пригоди Гаррі Поттера. З цієї історії планують зробити трилогію.

Найближчим часом Сміта можна буде побачити в режисерському дебюті Райана Гослінга «Як зловити монстра», «Термінаторі: Генезис», а також у «Гордості і упередженні і зомбі».

Прем'єра «Фантастичних звірів і місць їх проживання» призначена на 18 листопада 2016 року.