Новини, в яких згадується Лана Паррілла

6 жовтня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Останні роки зірка «Трансформерів» Шайя ЛаБаф невпинно дивує сміливими проектами і незвичайними образами, і його нова роль в драматичному трилері «Збирач боргів» точно зможе вас приголомшити.

Читати далі...
2 липня 2020,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер екшенів «Лють» та «Загін самогубців» Девід Ейр знову відправляє глядачів у світ криміналу в своєму новому фільмі «Збирач податків», одну з основних ролей в якому виконує зірка науково-фантастичної франшизи «Трансформери» Шайа ЛаБаф.

Читати далі...
13 травня 2018,  00:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після 7 сезонів та 155 серій фентезійний серіал «Якось у казці» підходить до свого завершення. Дивіться промо-ролик його фінальної серії.

Для прощання з казковим світом у фіналі повертаються Емма (Дженніфер Моррісон), Білосніжка (Джінніфер Гудвін) та Прекрасний принц (Джошуа Даллас). Вони об'єднуються з Реджиною (Лана Паррія) і Капітаном Крюком (Колін О'Донохью) в той складний час, коли велике зло в образі небувало сильного Румпельштільцхена (Роберт Карлайл) загрожує відібрати їх хеппі-енди раз і назавжди.

Прем'єра заключної серії «Leaving Storybrooke» («Залишаючи Сторібрук»), яку зняв Ральф Хемекер, відбудеться 19 травня за українським часом.

25 липня 2017,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер 7 сезону фентезійного серіалу «Якось у казці» показує, як нове прокляття знову змінило Сторібрук. Генрі (Ендрю Дж. Вест) виріс, і тепер в його двері стукає дитина — дівчинка Люсі (Елісон Фернандез), яка стверджує, що є його донькою і що він потрібен своїй сім'ї. З постійних персонажів повертаються Реджина (Лана Паррілла), містер Голд (Роберт Карлайл) та капітан Крюк (Колін О'Донохью), останній з яких тепер працює копом. Матір'ю Люсі виявляється Попелюшка (Данія Рамірез), а її злою мачухою буде леді Тремейн (Габріель Анвар).

Прем'єра 7 сезону «Якось у казці» відбудеться 6 жовтня.