Новини, в яких згадується Мішелль Борт

30 січня 2021,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Міган Гуд, яка в супергеройському екшені «Шазам!» втілила дорослу Дарлу, повідомила, що зйомки його сиквела «Шазам: Лють богів» стартують у травні.

Читати далі...
29 серпня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Шазам!» Закарі Лівай вирішив порадувати шанувальників, опублікувавши в мережі той самий постер його сиквела з єдиноріжками, що був представлений в рамках конвенції DC FanDome.

Читати далі...
2 липня 2019,  20:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила вирізана сцена супергеройського фільму «Шазам!», яка показує шістку супергероїв в їхній тронній залі. Але один трон поки що залишається пустим...

Якщо ви дивилися «Шазам!», то знаєте, що наприкінці фільму в дорослого супергероя перетворюється не тільки Біллі Бетсон, але й усі його прийомні брати і сестри. І вирізана сцена показує їх після битви з доктором Сіваною (Марк Стронг) та армією монстрів в їхньому власному секретному лігві. Дорослі супергерої, яких грають Закарі Лівай, Адам Броді, Міган Гуд, Мішель Борт, Росс Батлер і Д. Дж. Котрона, сидять на своїх тронах, як раптом одна героїня помічає, що сьомий трон вільний, тим самим натякаючи на прибуття Чорного Адама, якого в DCEU збирається втілити Двейн Джонсон.

У форматі Digital супергеройський екшен режисера Девіда Ф. Сандберга вийшов сьогодні, 2 липня, а на Blu-Ray ви зможете його придбати з 16 липня.