Новини, в яких згадується Стів Бушемі

1 жовтня 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер комедійного фільму від Netflix «Гелловін Г'юбі» був зроблений в дусі трейлерів старих фільмів жахів і показує, як Адам Сендлер самовіддано захищає своє містечко від монстрів за допомогою... ракетки для настільного тенісу.

Читати далі...
10 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Сендлер продовжує свою співпрацю з платформою Netflix, де через місяць відбудеться прем'єра його нової сімейної комедії «Гелловін Г'юбі».

Читати далі...
13 лютого 2020,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону комедійного серіалу «Чудотворці» канал TBS поділився його розширеним фрагментом за участю акторів Деніела Редкліффа, Стіва Бушемі і Джеральдін Вісванатхан.

Читати далі...
10 грудня 2019,  17:54 | Новини серіалів

Ласкаво просимо у Темні століття! Прибув офіційний трейлер комедійної антології «Чудотворці», в якому зірка знаменитої франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф грає нащадка давнього роду тиранів.

У новому сезоні серіалу «Чудотворці» той самий акторський склад розіграє перед вами зовсім іншу історію. Тепер Редкліфф втілює принца, який не виправдовує очікування свого батька-тирана; героїня Джеральдін Вісванатхан не без причини відзначає, що вони мабуть бути «живуть в один з найгірших періодів людської історії»; а персонаж Стіва Бушемі, життєрадісний селянин, постійно потрапляє в ситуації, де його хочуть стратити.

Прем'єра нових серій «Чудотворців», де також повернеться Каран Соні, відбудеться на початку наступного року, 28 січня.

4 квітня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Драйвер, Білл Мюррей і Тільда Свінтон б'ються з зомбі в першому трейлері комедійного горора Джима Джармуша «Мертві не вмирають».

Чорна комедія «Мертві не вмирають» відправить нас в мирне американське провінційне містечко Центервіль, в якому прокидається велике зло. Але сильно не переймайтеся, адже на захист живих одразу встають поліцейські Рональд Петерсон (Драйвер) та Кліфф Робертсон (Мюррей), які збираються битися з зомбі всіма підручними засобами.

Компанію їм в цьому божевіллі складуть Стів Бушемі, Хлоя Севіньї, Селена Гомес, Калеб Лендрі Джонс, Остін Батлер і Денні Гловер.

В американський прокат новий фільм Джармуша прибуде у червні. Чи добереться він до українських кінотеатрів, поки залишається під питанням.

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
29 грудня 2018,  00:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деніел Редкліфф втілює дивакуватого янгола, а Стів Бушемі Бога-пофігіста в офіційному трейлері нового комедійного серіалу «Чудотворці».

Дебютний сезон антології «Чудотворці» буде фентезійною комедією, чиї події розвиваються на Небесах. Крейг (Редкліфф) є янголом нижчого рівня, який відповідає за молитви людей, поки його бос Бог (Бушемі), втомившись від людства, здав свій пост і готовий приступити до нового проекту. У підвал до Крейга переводять нового ангела Елізу (Джеральдін Вісванатхан), і щоб запобігти руйнуванню Землі, двом молодим янголам потрібно відповісти на дуже складну молитву: допомогти двом людям закохатися.

Прем'єра серіалу «Чудотворці» відбудеться 12 лютого.

2 лютого 2018,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Сендлер і Кріс Рок відправляються в спільну поїздку в тизер-трейлері своєї нової комедії «Тиждень до...».

Це історія про двох батьків, чиї дорослі діти вирішили одружитися. За тиждень до весілля майбутні свати вирішують об'єднатися, щоб все пройшло на вищому рівні. Але знайомство двох сімей обертається купою непередбачуваних моментів, які загрожують зіпсувати весілля.

Режисером комедії виступає сценарист «Не жартуйте з Зоханом!» Роберт Шмігель.

Прем'єра фільму «Тиждень до...», де також зіграє Стів Бушемі, відбудеться 27 квітня на сайті Netflix.

15 грудня 2017,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер сатиричної комедії «Смерть Сталіна», натхненної реальними подіями.

Картина розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як режим занурюється в пучину хаосу після його смерті, поки Георгій Жуков (Джейсон Айзекс), Микита Хрущов (Стів Бушемі), Георгій Маленков (Джеффрі Тембор) і інші наближені починають змагатися за власть.Також в «Смерті Сталіна» зіграють Руперт Френд, Андреа Райзборо, Ольга Куриленко, Педді Консідайн і Майкл Пейлін.

В українських кінотеатрах побачити новий фільм від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі буде можливо з 25 січня.

27 вересня 2017,  14:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Біографічна комедія «Смерть Сталіна» за участю Джейсона Айзекса, Стіва Бушемі, Андреа Райзборо й Руперта Френда обзавелася новим веселим трейлером. Фільм розповість про останні дні радянського диктатора Йосипа Сталіна і покаже, як його режим занурюється в пучину хаосу після його смерті.

Режисером кінокартини виступає Армандо Іаннуччі, творець серіалу «Віце-президент» та сценарист «Гущі подій».

12 серпня 2017,  20:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер історико-сатиричного фільму «Смерть Сталіна», який покаже останні дні Сталіна і хаос в СРСР, викликаний його смертю. Генерала Георгія Жукова тут втілює зірка «Гаррі Поттера» Джейсон Айзекс, а Микиту Хрущова — володар «Золотого глобуса» Стів Бушемі. Компанію їм в цьому божевіллі складуть Ольга Куриленко, Руперт Френд, Андреа Райзборо і Джеффрі Тембор.

Світова прем'єра кінокартини від оскарівського номінанта Армандо Іаннуччі відбудеться на кінофестивалі в Торонто у вересні.

12 квітня 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У драматичному трилері «Стратегія Оппенгеймера» Річард Гір втілює незначного, але оптимістичного службовця Нормана Оппенгеймера, який заводить дружбу з молодим політиком. І коли три роки по тому цей політик стає впливовим світовими лідером, життя Нормана змінюється в кращий і одночасно гірший бік.

Компанію Гіру тут склали Майкл Шин, Ден Стівенс, Стів Бушемі та Шарлотта Генсбур.

28 липня 2016,  20:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладатель «Золотого глобуса» Стив Бушеми воплотит в байопике «Смерть Сталина» советского политика и главу СССР Никиту Хрущева.

Читати далі...