Новини фільмів, в яких згадується Бетті Джилпін

28 листопада 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра науково-фантастичного бойовика «Війна завтрашнього дня» («The Tomorrow War»), яка повинна була відбутися у грудні, у зв'язку з пандемією коронавірусу переїхала на 22 липня 2021 року.

Читати далі...
28 лютого 2020,  01:11 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер гучного трилера «Полювання», який зняв режисер популярних серіалів «Світ Дикого Заходу» і «Американські боги» Крейг Зобел. І цей фільм вже порівнюють з хітом Джордана Піла «Пастка».

Група схиблених багатіїв-маніяків збирається в глушині для незвичайного полювання... на звичайних людей. Одна з жертв, молода жінка на ім'я Крістал, яку втілює зірка серіалу «Блиск» Бетті Гілпін, відмовляється приймати жахливу реальність і змінює правила гри. Всемогутні мисливці стануть здобиччю. Полювання триває!

Компанію Гілпін в цій боротьбі за виживання складуть Емма Робертс, Джастін Гартлі, Айк Барінхолц та лауреатка премії «Оскар» Гіларі Свенк. Українська прем'єра фільму «Полювання» очікується 23 квітня.

10 січня 2020,  22:22 | Новини фільмів

Представляємо дубльований ТБ-ролик фільму «Прокляття», який буде першим фільмом жахів 2020 року. Готові полоскотати собі нерви?

В новому містичному горорі, який зняв режисер Ніколас Песке, ріелтор Пітер Спенсер (Джон Чо), відправляється в похмурий особняк на Рейберн-драйв, 44, не підозрюючи, що там знайде не нову вигідну угоду, а справжній кошмар, який спробує його вбити. Після він звертається по допомогу до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає своє небезпечне розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Адже прокляття звернуло на неї увагу і жадає крові.

Також у фільмі знялися Деміан Бішір, Бетті Гілпін, Лін Шей та Джекі Вівер. Українська прем'єра горора «Прокляття» відбудеться через тиждень, 16 січня.

29 жовтня 2019,  16:24 | Новини фільмів

Продюсер Сем Реймі представляє нову версію відомого японського фільму жахів Такасі Сімідзу «Прокляття», в якій знялися Джон Чо, Бетті Гілпін, Андреа Райзборо, Джекі Вівер, Лін Шей і Деміан Бішір.

Нове «Прокляття» («The Grudge»), чий український трейлер дивіться нижче, покаже, як Пітер Спенсер (Джон Чо), бажаючи придбати будинок, знаходить один похмурий маєток на Рейберн-драйв, 44, де живе щось кровожерне і потойбічне. Він звертається за допомогою до детектива Малдун (Андреа Райзборо), і вона починає розслідування, яке піддає небезпеці і її життя, і життя її дітей. Оскільки в її особі прокляття придивилося собі нову жертву.

Українська прем'єра горора Ніколаса Песке відбудеться 16 січня 2020 року.

29 червня 2019,  19:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ретро-трейлер комедійного екшена «Водій для копа» був створений в дусі старих бойовиків про парочку дивних, але відважних копів-напарників, яку тут втілюють Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані.

Фільм режисера Майкла Дауса представить нову незвичайну парочку напарників обережного водія Uber Стю (Кумейл Нанджіані) і брутального поліцейського Віка (Дейв Батіста), які об'єднуються, щоб зупинити небезпечного злочинця.

Також в цій божевільній пригоді з погонями, перестрілками і вибухами візьмуть участь Карен Гіллан, Бетті Гілпін, Іко Вайс, Наталі Моралес, Міра Сорвіно та Джиммі Татро.

В українські кінотеатри «Водій для копа» увірветься 11 липня.

10 червня 2019,  22:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до шаленої поїздки? Якщо так, то пристебніть ремені безпеки і тільки тоді вмикайте новий трейлер комедійного бойовика «Водій для копа» за участю Дейва Батісти і Кумейла Нанджіані.

«Водій для копа» покаже, як дуже обережний водій Uber Стю (Кумейл Нанджіані), який завжди намагається догодити клієнту, одного разу підбирає суворого поліцейського Віка (Дейв Батіста), який полює на небезпечного злочинця. І тепер їх обох з усіх боків намагаються вбити бандити.

Українська прем'єра екшен-комедії Майкла Дауса, де також зіграють Карен Гіллан, Бетті Гілпін, Іко Вайс та Стів Хові, відбудеться 11 липня.

30 січня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася трейлером своєї нової сімейної драми «Подорож хорошого пса», яка є сиквелом фільму «Життя і мета собаки», що вийшов у 2017 році.

Пес Бейлі (голос Джоша Гада) живе щасливим життям на мічиганській фермі свого власника Ітана (Денніс Квейд) та його дружини Ханни (Марг Гельгенбергер) та з задоволенням грає з маленькою онукою Ханни СіДжей. Одного разу мама СіДжей Глорія (Бетті Гілпін) забирає дівчинку з ферми у місто, і Бейлі дає собі обіцянку, що знайде її в своєму наступному житті. Пес перероджується і стає цуценям вже більш дорослої СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт). І, щоб не трапилося, він завжди буде повертатися до своєї нової власниці.

Українська прем'єра фільму Гейла Манкусо «Подорож хорошого пса» відбудеться влітку, 13 червня.

1 листопада 2018,  02:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ребел Вілсон цілує і роздягає Ліама Гемсворта у першому офіційному трейлері романтичної комедії «Чи не романтично це?».

Читати далі...