Новини, в яких згадується Ліззі Каплан

12 жовтня 2019,  21:50 | Новини серіалів

У кожної правди є свої наслідки. Стримінговий сервіс Apple TV+ показав офіційний трейлер свого нового детективного серіалу «Truth Be Told», головну роль у якому виконує лауреатка премій «Золотий глобус» і «Оскар» Октавія Спенсер.

Нова багатосерійна історія від продюсера серіалу «Гарна дружина» Нішель Д. Трамбл розповість про ведучу популярного подкасту про злочини Поппі Парнелл (Спенсер), яка знаходить нові докази по справі про вбивство, що зробило її національною сенсацією. Їй належить знову зіткнутися віч-на-віч з Ворреном Кейвом (зірка серіалу «Пуститися берега» Аарон Пол), якого вона можливо помилково допомогла відправити за ґрати 18 років тому. Її розслідування торкнеться сучасних проблем конфіденційності, медіа та расизму.

У серіалі також з'явиться зірка «Майстрів сексу» Ліззі Каплан, яка зіграє сестер-близнючок. Прем'єра серіалу «Truth Be Told» відбудеться 6 грудня.

1 жовтня 2019,  22:10 | Новини серіалів

Енні Вілкс, медсестра-маніячка з фільму «Мізері», перевертає життя маленького містечка в офіційному трейлері 2 сезону серіалу «Касл-Рок».

Серіальна антологія, знята в жанрі психологічний горор, об'єднує знаменитих персонажів з творів майстра жахів Стівена Кінга в один мультивсесвіт і відправляє їх у вигадане містечко Касл-Рок. У 2 сезоні серіалу війна між ворогуючими кланами досягає точки кипіння, коли починаюча психопатка Енні Вілкс (Ліззі Каплан), медсестра з пекла, потрапляє у Касл-Рок.

Серіал «Касл-Рок», де також зіграє зірка фільму «Втеча з Шоушенка» Тім Роббінс, повернеться з новими серіями 23 жовтня.

14 вересня 2019,  01:11 | Новини серіалів

«Касл-Рок» повертається! Стримінговий сервіс Hulu поділився у п'ятницю тизер-трейлером його 2 сезону, який очолює зірка серіалу «Майстри сексу» та фільму «Ілюзія обману 2» Ліззі Каплан.

Багатосерійний психологічний горор об'єднує культових персонажів майстра жахів Стівена Кінга в один мультивсесвіт і відправляє глядача у вигадане містечко Касл-Рок, що фігурувало у багатьох його творах. Нові серії покажуть, як війна між ворогуючими кланами досягає точки кипіння, коли починаюча психопатка Енні Вілкс (Каплан), медсестра з «Мізері», потрапляє до Касл-Року.

Компанію Каплан складе Тім Роббінс, який прославився завдяки головній ролі в драмі «Втеча з Шоушенка», екранізації повісті Кінга.

Прем'єра 2 сезону «Касл-Рок» відбудеться 23 жовтня.

16 липня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройської картини «Веном», святкової анімації «Ґрінч», пригодницького фільму «Альфа», трилера «Проста послуга» та діснеївського фентезі «Крістофер Робін», а також трейлер для Blu-ray блокбастера «Месники: Війна нескінченності» і перші трейлери історичної драми «Фаворитка» та мультфільму «Диво-парк», чия прем'єра відбудеться у 2019 році.

Читати далі...
11 липня 2018,  22:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майкл Пенья, якого зараз можна побачити в кумедному супергеройському екшені «Людина-мураха та Оса», виконує головну роль у більш серйозному фантастичному трилері «Занепад цивілізації».

Пітер (Пенья) — нічим не примітний чоловік, чиє життя складається з круговороту роботи і сім'ї. Вночі йому часто сняться кошмари про те, як він втрачає свою сім'ю. Одного разу ці кошмари стають реальністю, коли на планету нападають іншопланетяни. Щоб врятувати дружину і дочок, Пітер повинен розшифрувати свої сни й зрозуміти, як перемогти прибульців.

На Netflix прем'єра фільму Бена Янга, де також зіграють Ліззі КапланМонстро») та Майк КолтерЛюк Кейдж»), відбудеться в кінці місяця, 27 липня.

17 лютого 2016,  10:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Девять героев сиквела об изобретательных фокусниках-преступниках «Иллюзия обмана: Второй акт» красуются в зеркальной комнате на своих первых персональных постерах.

Читати далі...