Оновлення, в яких згадується Ребекка Голл

12 червня 2019,  14:57 | Оновлення

В інтернеті з'явився український трейлер нового фільму режисера Вуді Аллена під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку», в якому знімалися Тімоті Шаламе, Ель Фаннінг, Ребекка Голл, Джуд Лоу та Селена Гомес.

Фільм розповість про юнака з Манхеттена та дівчину з Арізони, які навчаються далеко від Нью-Йорка, але разом приїжджають туди на вихідні. Втім, замість прогулянки дівчина відправляється на інтерв'ю з відомим режисером. А хлопець ж зустрічає свою стару подругу.

Фільм Вуді Аллена «Дощовий день в Нью-Йорку», прем'єра якого була під загрозою через проблеми режисера з компанією Amazon, вийде в український прокат у жовтні 2019 року.

18 липня 2017,  18:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На хвилі популярності Диво-жінки американці вирішили зняти байопік про її творця Вільяма М. Марстона, який отримав гучну назву «Професор Марстон і Диво-жінки». Його перший трейлер представляє Люка Еванса в образі Марстона і Ребекку Холл в образі його дружини Елізабет, разом з якою вони починають романтичні відносини з його студенткою Олів (Белла Хіткот). Обидві жінки надихають його на створення супергероїні-феміністки, яку в 1940-х роках критикували за її «сексуальну збоченість».

Кадри фільму, на яких Хіткот постає в костюмі Диво-жінки, ви знайдете в нашій галереї.