Новини, в яких згадується Еріка Дюранс

2 жовтня 2019,  00:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники DC, тримайтеся! Два Супермена зіткнулися на знімальному майданчику нового кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
1 жовтня 2019,  17:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї ночі зірка серіалу «Стріла» Стівен Амелл знімався в одній дуже брутальній сцені для шостого кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», після чого не міг заснути.

Читати далі...
28 вересня 2019,  18:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового науково-фантастичного серіалу «Таємниці Смолвіля» Еріка Дюранс зустріла свого колегу Тома Веллінга на зйомках шостого кросовера серіалів Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
9 жовтня 2018,  02:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара повертається на роботу і стає ментором майбутньої супергероїні Мрійниці на офіційних кадрах 1 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
19 червня 2018,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я не буду вбивати. Навіть її.»

Супергероїня Нешнл-Сіті відстоює свої моральні принципи у фрагменті фінальної 23 серії 3 сезону «Супергьорл».

Команда проводить в DEO збори, щоб визначитися з планом дій щодо Рейн (Одетт Еннейбл). Джеймс (Мехкад Брукс) повідомляє, що поки Кара (Мелісса Бенойст) була в Арго, то Лєна (Кеті МакГрат) з'ясувала, що Рейн можна вбити величезною дозою криптоніту. Але Супергьорл категорично не згодна з цим планом і хоче знайти інший спосіб зупинити Вбивцю світів. І тут Алура (Еріка Дюранс) каже дочці, що «часом ми повинні зробити те, що йде врозріз з нашими принципами».

Фінальна серія «Поразки і перемоги», яку зняв Джессі Варн, вийшла на американському телебаченні учора, 18 червня. «Супергьорл» повернеться на екрани восени.

5 червня 2018,  23:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», де Землі загрожують Темні криптонці.

Кара (Мелісса Бенойст) дізнається про підлі плани Серени (Анджалі Джай) щодо Землі. Супергьорл, Мон-Ел (Кріс Вуд) та Алура (Еріка Дюранс) придумують план, як зупинити її, перш ніж вона добереться до нашої планети. Дж'онн (Девід Хервуд) готується попрощатися зі своїм батьком М'іррном Дж'оннзом (Карл Ламблі).

Прем'єра серії «Make it Reign» («Хай буде Рейн»), яку зняв Армен В. КеворкянФлеш»), відбудеться за українським часом 12 червня.

«Супергьорл» разом з іншими супергеройськими серіалами каналу The CW продовжена на наступний сезон.

29 травня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Земля залишається без своєї куленепробивної захисниці в 21 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Синопсис майбутньої серії говорить, що Кара (Мелісса Бенойст) приймає важливе рішення, і промо-ролик розкриває, що вона вирішує покинути Землю і повернутися жити на свій рідний Криптон до матері Алури (Еріка Дюранс), яку давно вважала мертвою. Тим часом Дж'онн (Девід Хервуд) дізнається, що зброя спеціального калібру з DEO опиняється на вулицях Нешнл-Сіті; Рейн (Одетт Еннейбл) намагається вирватися на свободу; а Вартовий (Мехкад Брукс) хоробро протистоїть кулям, випущеним в нього з тої самої викраденої зброї.

Серія «Not Kansas» («Не в Канзасі»), яку зняв Дермотт Даунс, вийде на екрани 5 червня за українським часом.

28 травня 2018,  20:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Годину тому канал The CW поділився ексклюзивним хвилинним фрагментом майбутньої 20 серії 3 сезону «Супергьорл», в якому на головну героїню чекає шокуюче відкриття.

Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Мон-Ел (Кріс Вуд) прибувають на дрейфуючий в космосі уламок планети, де супергероїня знаходить Криптоніанський меморіал, встановлений в пам'ять загиблих під час знищення Криптону. Раптово їх оточують літаючі роботи, які вимагають, щоб герої представилися. Але не встигають вони нічого сказати, як роботів відправляє геть жінка в блакитній сукні з символом будинку Елів, в якій Супергьорл впізнає свою матір Алуру (Еріка Дюранс).

Дивіться також промо-ролик серії «Темна сторона Місяця», чия прем'єра відбудеться 29 травня за українським часом.

23 травня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Порятунок майбутнього розкриває минуле в 20 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Супергьорл (Мелісса Бенойст) виявляється шокована відкриттям, що частина Криптону вижила, коли разом з Мон-Елом (Кріс Вуд) прибуває на дрейфуюче в космосі місто і зустрічає там свою матір Алуру (Еріка Дюранс). Тим часом на Алекс (Кайлер Лі) нападають, коли вона сидить з Рубі (Емма Трамбле), а Лєна (Кеті МакГрат) роздумує, як далеко вона готова піти, щоб утримати Рейн (Одетт Еннейбл) в камері.

Серія «Dark Side of the Moon» («Темна сторона Місяця») вийде на екрани 29 травня за українським часом.

7 листопада 2017,  17:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) і Алекс (Кайлер Лі) повертаються додому в Мідвейл в 6 серії 3 сезону серіалу «Супергьорл».

Сестри Денверс планують провести час в рідних місцях, але опинившись у Мідвейлі, Кара переживає болючі спогади про смерть свого друга дитинства і згадує, як цей травмуючий досвід зблизив її з Алекс. У серії буде багато флешбеків з юними Карою і Алекс, яких грають Ізабела Відовіч та Олівія Нікканен, а також тут повернуться Еліза Денверс (Хелен Слейтер) і Алура Зор-Ел (Еріка Дюранс).

Серія «Midvale» («Мідвейл») вийде на екрани 14 листопада за українським часом. Дивимося перше промо кросоверу серіалів «Супергерл», «Флеш», «Стріла» і «Легенди завтрашнього дня», який відбудеться в кінці місяця.

24 липня 2017,  01:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 3 сезону «Супергерл», показаний на Comic-Con, представляє перший погляд на Еріку Дюранс в образі Алури Зор-Ел, матері Кари (Меліса Беноїст), яка буде грати цю героїню замість Лаури Бенанті. Кара тут переживає кризу самоідентичності і втрату свого коханого Мон-Ела (Кріс Вуд), продовжуючи рятувати своє місто з суворим обличчям, Алекс (Кайлер Лі) та Меггі (Флоріана Ліма) цілуються, а також відео показує двох нових ключових героїв 3 сезону: «вбивцю світів» Рейн (Одетт Еннейбл з «Хауса») і «нещадного магната нерухомості» Моргана Еджа (Адріан Пасдар з «Агентів Щ.И.Т.»).

Фото з усміхненими акторами «Супергерл» з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається 9 жовтня.