Новини, в яких згадується Боб Оденкірк

16 квітня 2021,  18:27 | Оновлення

Пропонуємо подивитися невелике відео, в якому Боб Оденкірк розповідає (і показує) про свою підготовку до зйомок фільму «Ніхто». Це особливо цікаво для тих, хто знайомий з роботами цього актора – адже нова роль не типова для його старого образу.

А сам фільм можна подивитися в кінотеатрах, що не закриті на карантин (сподіваємося, його ще можна буде подивитися і в тих кінотеатрах, які відкриються після карантину).

31 березня 2021,  18:35 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Екшен-трилер «Ніхто», де зірка популярного серіалу «Краще подзвоніть Солу» Боб Оденкірк пускається берега, став одним з головних хітів березня, на честь чого ми підготували для вас підбірку цікавих фактів про його створення та акторів.

Читати далі...
17 березня 2021,  22:30 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 18 березня, в український прокат виходять бойовик «Ніхто» з Бобом Оденкірком, анімаційний блокбастер «Пончари: Глобальне заокруглення», шпигунський фільм «Код: Залізна кора» з Бенедиктом Камбербетчем, сімейне фентезі «В країні фей» та горор-трилер «Перевертень». Який з цих фільмів ви чекаєте найбільше?

Читати далі...
4 березня 2021,  16:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець популярної франшизи «Джон Уік» Дерек Колстад представляє нового небезпечного героя Хатча Менсела у втіленні зірки хітових серіалів «Краще подзвоніть Солу» і «Пуститися берега» Боба Оденкірка, який буде головним героєм екшен-трилера «Ніхто».

Читати далі...
9 лютого 2021,  16:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Краще подзвоніть Солу» Боб Оденкірк грає в Ліама Нісона (з нотками Джона Уіка) у вибуховому ТБ-ролику екшен-трилера «Ніхто», який був представлений на вихідних в рамках Супербоула.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
14 грудня 2020,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка знаменитого серіалу «Краще подзвоніть Солу» Боб Оденкірк пускається берега в першому дубльованому трейлері екшен-трилера «Ніхто», сценаристом якого виступає творець франшизи «Джон Уік» Дерек Колстад.

Читати далі...
26 липня 2018,  23:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції Comic-Con був представлений повноцінний трейлер 4 сезону кримінальної драми «Краще подзвоніть Солу», де головну роль виконує 3-разовий номінант на премію «Золотий глобус» Боб Оденкірк.

Події нових серій приквела серіалу «Пуститися берега» слідують за жахливим суїцидом Чака (Майкл Маккін), показуючи, як ця трагедія вплинула на його брата Джиммі (Оденкірк). У трейлері присутня сцена похорону, після якого Джиммі відчайдушно намагається знайти собі нову роботу, поки не може займатися адвокатською практикою. І раптом у нього з'являється одна ризикована ідея, якою він ділиться з Майком (Джонатан Бенкс).

Коли на екрані починає миготіти нарізка кадрів з майбутніх серій, то можна помітити, як Джиммі перебирає в шафі сорочки різних кольорів, які пізніше стануть фірмовим стилем Сола Гудмана в «Пуститися берега».

Прем'єра 4 сезону серіалу «Краще подзвонiть Солу» відбудеться 6 серпня.

3 липня 2018,  16:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Побажай мені удачі!»

Телеканал AMC поділився учора першим трейлером 4 сезону своєї популярної кримінальної драми «Краще подзвоніть Солу».

В трейлері Джиммі МакГілл (Боб Оденкерк) розповідає жарт про те, що «Бог створив змій перед адвокатами, щоб потренуватися», і повідомляє Кім (Рі Сіхорн), що через 10 місяців він знову стане адвокатом. Також тут повертаються Майк (Джонатан Бенкс), Говард (Патрік Фабіан), Начо (Майкл Мендо) і Гус (Джанкарло Еспозіто), а в кінці відео показує криваву бійню.

Серіал «Краще подзвоніть Солу», на чиєму рахунку є 3 номінації на «Золотий глобус» та 23 номінації на премію «Еммі», повертається на екрани 6 серпня.

11 червня 2018,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Суперсімейка 2» супергероїня Еластика отримає не тільки новий костюм, а й новий мотоцикл.

Третій фрагмент сиквела показує, що перед новою місією на Еластику (Холлі Хантер) очікує в гаражі потужний подарунок від технологічного генія Евелін Дівор (Кетрін Кінер), сестри Вінстона Дівора (Боб Оденкірк), який за допомогою Еластики хоче повернути супергероїв в моду. Хелен приходить в захват від свого нового Еластицикла, названого за аналогією з основним транспортом Бетмена Бетмобілем, а її чоловік Боб (Крейг Т. Нельсон) виявляється шокований тим, що у дружини колись був мотоцикл.

Дивіться також третій український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

2 травня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов японський трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який показує багато нових моментів.

У сиквелі «Суперсімейки» рятувати світ відправляється Еластика (Холлі Хантер), за допомогою якої магнат Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) хоче знову зробити супергероїв популярними. Домашні турботи й виховання бунтівних дітей з суперздібностями лягають на плечі містера Неймовірного (Крейг Т. Нельсон), який намагається підтримати дружину в її сольній кар'єрі. Але коли на місто нападає новий небезпечний суперлиходій, йому, Фіалці (Сара Вавелл), Дешу (Хак Мілнер) й Джек-Джеку доводиться теж надягти маски і костюми, адже сила цієї суперсімейки полягає в єдності.

Дивіться також третій український трейлер «Суперсімейка 2». У кіно з 14 червня.

13 квітня 2018,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер супергеройської анімації «Суперсімейка 2», який складається практично повністю з нових моментів.

Глава передової телекомунікаційної компанії Вінстон Дівор (Боб Оденкірк) є великим фанатом супергероїв і вирішує повернути їх знову в моду, найнявши Еластику (Холлі Хантер), щоб вона рятувала світ. Містер Неймовірний (Крейг Т. Нельсон) залишається вдома, щоб доглядати за трійцею бунтівників Фіалкою (Сара Вауелл), Дешем (Хак Мілнер) і Джек-Джеком, але коли над містом нависає нова суперлиходійська загроза, сім'я Паррів об'єднується з Фрозоном (Семюел Л . Джексон) і знову надягає свої супергеройські костюми.

Дивіться новий промо-ролик «Суперсімейки 2», в якому моделі Хайді Клум і Кендалл Дженнер захоплюються дизайнеркою Едною Мод (Бред Берд). У кіно з 14 червня.

Рецензія на фільм «Секретне досьє»
Як Меріл Стріп і Том Генкс боролися за свободу преси
22 лютого 2018,  12:12 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1971 році в історії преси США відбулася справжня революція: до рук репортерів The New York Times потрапили засекречені документи, в яких розповідалося про десятиліття приховування правди про В'єтнамську війну адміністраціями чотирьох американських президентів. Річард Ніксон, який тоді займав президентський пост, домігся, щоб федеральний суд після трьох статей заборонив їм публікувати документи, що залишилися, і тоді в гру вступила газета The Washington Post, для якої це був шанс вийти на національний рівень. Її бік подій і показує нова картина Стівена Спілберга «Секретне досьє».

Читати далі...
20 січня 2018,  03:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка історичної драми «Секретне досьє» присвячена унікальному баченню Стівена Спілберга.

В даному відео актори Меріл Стріп, Том Генкс, Боб Оденкірк, Елісон Брі та Керрі Кун розповідають, як чудово їм працювалося під керівництвом Спілберга, якому «цікаві ідеї акторів» і який знімає «без репетицій» в дусі «імпровізації» й «спонтанності», оскільки він «точно знає, що йому потрібно». Спілберг створює кіно «в реальному часі», через що на зйомках постійно панувала атмосфера «винахідливості і відкриттів».

Дивіться також український трейлер «Секретне досьє». У кіно з 22 лютого.