Новини, в яких згадується Нумі Рапас

6 квітня 2022,  18:13 | Новини фільмів

Зірка трилогії «Дівчина з тату дракона» та блокбастера «Шерлок Холмс: Гра тіней» Нумі Рапас бореться за виживання у постапокаліптичному світі у новому науково-фантастичному екшен-трилері від Netflix «Чорний краб».

Читати далі...
6 вересня 2019,  15:11 | Новини серіалів

Оскільки небезпечних пригод в 1 сезоні йому було явно недостатньо, відважний спецагент у втіленні Джон Красінскі повертається в новому трейлері 2 сезону шпигунського екшену «Джек Раян».

У нових серіях агент ЦРУ Джек Раян вирушає до Венесуели, відстежуючи нелегальну торгівлю зброєю, вякій замішані росіяни. Тим часом у Венесуелі відбувається державний переворот, спрямований проти диктатора Ніколаса Рейеса (Хорді Молья), який відчайдушно намагається зберегти свою владу, і місія Джека ускладнюється тим, що він потрапляє під перехресний вогонь.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Джек Раян», де разом з Красінскі знялися Нумі Рапас, Венделл Пірс та Майкл Келлі, відбудеться 1 листопада.

17 серпня 2019,  12:32 | Новини фільмів

Зірка фільмів «Шерлок Холмс: Гра тіней» і «Сім сестер» Нумі Рапас переслідує сім'ю з маленькою дівчинкою в дубльованому трейлері драматичного трилера «Мій янгол».

Фільм режисера Кім Фаррант розповідає про матір-одиначку Ліззі (Рапас). Сім років тому вона втратила свою новонароджену дочку і досі не може змиритися з втратою. Одного разу Ліззі знайомиться з семирічною дівчинкою Лолою, яку приймає за свою втрачену дитину. Це стає нав'язливою ідеєю, і Ліззі починає втрачати зв'язок з реальністю.

Українська прем'єра трилера «Мій янгол», де також зіграють Люк ЕвансКрасуня і чудовисько», «Дівчина у потягу») та Івонн СтраховскіХижак», «Декстер»), відбудеться 29 серпня.

29 липня 2019,  17:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми теж раді його бачити. Джон Красінскі повертається на екрани в образі відомого спецагента в тизер-трейлері 2 сезону американського політичного трилера «Джек Раян».

Серіал Карлтона Кьюза і Грема Роланда слідує за аналітиком ЦРУ Джеком Раяном (Красінскі), який відправляється на небезпечне завдання, коли розкриває канал терористичних комунікацій. У нових серіях Раян буде вести нову справу в Південній Америці, де зустріне агента секретної німецької розвідки Гаррієт «Гаррі» Бауманн, роль якої виконає зірка фільмів «Прометей», «Шерлок Холмс: Гра тіней» і «Дівчина з татуюванням дракона» Нумі Рапас.

Точна дата прем'єри 2 сезону «Джека Раяна» поки не повідомляється, але вона очікується наприкінці літа.

8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
4 квітня 2019,  12:50 | Оновлення

Опублікований український трейлер кримінальної чорної комедії «Стокгольмський синдром» за участю Ітана Хоука та Нумі Рапас. Сюжет стрічки заснований на відомому пограбуванні шведського банку, що сталось у 1973 році та дав життя терміну «стокгольмський синдром».

Злочинець Ян-Ерік Ульсон, який втік з в'язниці, захопив банк Kreditbanken та взяв у полон чотирьох заручників. Коли через кілька днів Ульсон був взятий поліцією, полонені заступилися за нього.

Картина «Стокгольмський синдром» вийде на екрани 16 травня.

28 лютого 2019,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук грабує банк і бере в заручники Нумі Рапас в офіційному трейлері кримінально-біографічної комедії «Одного разу в Стокгольмі».

Фільм «Одного разу в Стокгольмі», який в оригіналі називається просто «Stockholm», відправить глядачів у Стокгольм, де у 1973 році банда дивних грабіжників захопила банк і взяла в заручники його працівників, але, провівши зі злочинцями деякий час, заручники подружилися з ними і захищали їх під час переговорів з поліцією.

Картина режисера і сценариста Роберта Будро, де також знявся Марк Стронг, вийде у світовий прокат у квітні. Світова прем'єра «Одного разу в Стокгольмі» відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю Трайбека.

6 січня 2019,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після Нового року нас вирішили порадувати новими трейлерами фільму жахів «Щасливий день смерті 2» і мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», а також тизер-трейлером й промо-роликом до нових сезонів серіалів «Каратель» і «Сирена».

Читати далі...
5 січня 2019,  00:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шведської трилогії «Дівчина з тату дракона» Нумі Рапас втілює вірного тілоохоронця в офіційному трейлері бойовика «Близько».

Картина «Близько» («Close») розповідає про експерта з безпеки Сем (Нумі Рапас), яку наймає багата родина, щоб вона захистила Зої (Софі Нелісс), розпещену спадкоємицю їхньої бізнес-імперії. Незабаром на дівчину відкривають справжнє полювання, і Сем залишається її єдиним шансом на виживання.

Прем'єра фільму Вікі Джуісон в Інтернеті відбудеться 18 січня.

23 грудня 2017,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася епічним фінальним трейлером без цензури свого фентезійного екшену «Яскравість», в якому звучить похмура інтерпретація різдвяної пісні «Silent Night».

Події «Яскравості» переносять нас в сучасний Лос-Анджелес, де люди живуть пліч-о-пліч з орками і ельфами. Коп-людина Ворд об'єднується з копом-орком Джейкобі, щоб знайти зброю, за яку всі готові вбити. Цих дуже різних напарників втілюють Вілл Сміт і Джоел Едгертон, а компанію їм складають Нумі Рапас, Едгар Рамірес, Люсі Фрай і Джей Ернандес.

З 22 грудня фільм Девіда ЕйраЛють», «Загін самогубців») став доступним для перегляду на Netflix.

21 грудня 2017,  02:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент фентезійного екшену «Яскравість» представляє зірку «Прометея» Нумі Рапас в образі допитливої ельфійки.

Читати далі...
15 грудня 2017,  00:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася третім трейлером картини «Яскравість», де звучить нова пісня «Crown» у виконанні Каміли Кабейо і електронного дуету Grey.

Події «Яскравості» розгортаються в альтернативній сучасності, де люди, орки, ельфи і феї жили разом з початку часів. Офіцери Ворд (Вілл Сміт) та Джейкобі (Джоел Едгертон) відправляються у звичайний нічний патруль, але знаходять небезпечну темряву і опиняються в епіцентрі подій, що змінять їх світ. Також в трейлері з'являються Нумі Рапас в образі бойової ельфійки і Джей Ернандес, який разом зі Смітом грав в «Загоні самогубців».

Прем'єра фентезійного бойовика Девіда Ейра в Інтернеті відбудеться 22 грудня.

25 жовтня 2017,  19:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вілл Сміт і Джоел Едгертон втілюють парочку незвичайних офіцерів поліції Лос-Анджелеса — людину та орка — в новому трейлері фентезійного екшену «Яскравість». Вони знаходять могутній артефакт — чарівну паличку, яка здійснює бажання, і всі злочинці міста починають на них полювання. Відео показує, як напарники намагаються втекти від погоні, але врізаються в невидимий силовий бар'єр і опиняються на лікарняних ліжках, але часу на відпочинок у них поки немає. Компанію Сміту і Едгертону тут складають Нумі Рапас та Едгар Рамірес, які грають небезпечних ельфів.

Прем'єра фільму від режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра відбудеться 22 грудня на сайті Netflix.

6 вересня 2017,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Семи сестер» Нумі Рапас втілює ельфійку в фентезійному екшені «Яскравість».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Сім сестер»
Занадто багато Нумі Рапас
31 серпня 2017,  13:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли талановитому акторові пропонують зіграти багатостороннього персонажа, він з цікавістю хапається за таку можливість. Що вже говорити за сім ролей одразу, яких потрібно зіграти в одному фільмі. Встояти перед таким викликом зможе далеко не кожен, тверезо оцінивши свої можливості. Ось і Нумі Рапас не втрималася, підписавшись на роль сімох близнючок у науковій фантастиці «Сім сестер», але «Спліта» з цього не вийшло...

Історія про те, як в антиутопічному майбутньому, де сім'ї за законом дозволено мати лише одну дитину, живуть семеро сестер-близнючок, ховаючись і обманюючи всіх навколо, щоб вижити, звучить досить цікаво. Але потім за її екранізацію взявся Віркола, режисер таких «хітів», як «Операція Мертвий сніг» і «Мисливці на відьом».

У Вірколи вийшов фільм, який розрахований не стільки на шанувальників наукової фантастики і антиутопій (оскільки їх це творіння точно розчарує), скільки на шанувальників Нумі Рапас, якої тут набагато більше, ніж потрібно. Актриса дуже старалася створити 7 різних героїнь, але це завдання настільки її перегрузило, що все обернулося тим, що в кожній сцені, де потрібно показати хоч якусь яскраву емоцію, актриса жахливо переграє. Смерті її героїнь – упс, спойлер, ну нічого, може, якщо я досить багато наспойлерю, ви не підете на цей фільм в кіно і не будете мучитися цілих 2 години, як я – нагадали ту смерть Маріон Котійяр у фільмі «Темний лицар повертається», над якою досі глядачі сміються, оскільки вона абсурдна і неправдоподібна.

Рапас була хороша в «Дівчині з татуюванням дракона», «Прометеї» і в менш серйозному «Шерлоку Холмсі: Гра тіней», чому на неї дивитися в «Сім сестер» практично неможливо – велике питання. Очевидно, зіграти одночасно сімох людей до снаги не кожному. Не кожен народжується Джеймсом Макевоєм.

«Великою лиходійкою» історії виявляється Гленн Клоуз, і що в цьому балагані забула 6-кратна (!) номінантка на премію «Оскар», сказати тяжко. Її героїня вводить частково адекватний закон: по одній дитині на сім'ю. Чому частково? Тому що через генно-модифіковані продукти у людей народжуються по п'ять-сім дітей за раз. І замість того, щоб видаляти зайві ембріони на ранній стадії вагітності, ця мадам пропонує вводити дітей у кріосон, щоб потім вони прокинулися в світлому майбутньому. Тобто технології перемогти голод і мутацію ембріонів у них немає, а ось як заморожувати і розморожувати живих людей, вони вже вміють.

Жахлива правда, що стоїть за порядком у світі «Семи сестер», по ідеї, повинна нас шокувати, але вона була очевидна на самому початку фільма. Тому хочеться запитати у жителів цього майбутнього: невже ви дійсно повірили героїні Клоуз? Невже повелися на те, що в уряду немає мізків і ресурсів прогодувати наявне населення, зате через кілька років вони цю проблему вирішать і виведуть з кріосна мільйони (якщо не мільярди) голодних ротів, які тут же повернуть все на круги своя? Це ж повна маячня. А в кінці нам показують графік того, як завдяки її закону про одну дитину зменшилося населення чи Америки, чи то всієї планети (сказати складно). І толку? Жити люди краще не стали, їх міста розділені на гетто, вони харчуються щурами і бояться народжувати. Чергове безрадісне майбутнє, плід хворої фантазії кінематографістів, як не крути.

в «Семи сестрах» з'являється Віллем Дефо, який грає не батька, а дідуся головних героїнь. Саме він навчає дівчаток, щоб вони жили під одним іменем, і вчить їх ховатися від інших. Він розуміє, на який ризик іде, залишаючи семерняшок в цьому жорстокому світі, але діти цього не розуміють. Краще б вони стали ключовими героїнями в його підступному плані з повалення нинішнього порядку, а то жити під замком і прикидатися однією людиною до самої старості – зовсім не весело.

На додаток до всього фільм показує одну з найгірших постільних сцен в історії кіно, яку дивитися нестерпно ніяково (а ми спокійно дивимося сцени інцесту Серсеї і Джеймі). Не можу зрозуміти, навіщо Рапас погодилася заради неї повністю роздягтися перед камерою. Заради «Дівчини з татуюванням дракона» зрозуміло, навіщо роздягатися, а тут... Хоча може Рапас просто дуже сподобався актор Марван Кензарі, от і вирішила показатися йому в чому мати народила. До речі, він скоро зіграє Джафара в «Аладдіні» Гая Річі, шкода що там у нього не буде постільних сцен.

Загалом, якщо ви збираєтеся провести літо/відкрити осінній кіносезон фільмом «Сім сестер» – категорично не раджу цього робити. Подивіться поки що «На драйві», або почекайте виходу «Воно», цей ужастик просто зобов'язаний не розчарувати після такого кіноліта.

Навіть якщо вам дуже подобається Рапас, ви навряд чи витримаєте ці дві години безглуздої антиутопії і погано поставленого екшену.