Новини фільмів, в яких згадується Нумі Рапас

6 квітня 2022,  18:13 | Новини фільмів

Зірка трилогії «Дівчина з тату дракона» та блокбастера «Шерлок Холмс: Гра тіней» Нумі Рапас бореться за виживання у постапокаліптичному світі у новому науково-фантастичному екшен-трилері від Netflix «Чорний краб».

Читати далі...
17 серпня 2019,  12:32 | Новини фільмів

Зірка фільмів «Шерлок Холмс: Гра тіней» і «Сім сестер» Нумі Рапас переслідує сім'ю з маленькою дівчинкою в дубльованому трейлері драматичного трилера «Мій янгол».

Фільм режисера Кім Фаррант розповідає про матір-одиначку Ліззі (Рапас). Сім років тому вона втратила свою новонароджену дочку і досі не може змиритися з втратою. Одного разу Ліззі знайомиться з семирічною дівчинкою Лолою, яку приймає за свою втрачену дитину. Це стає нав'язливою ідеєю, і Ліззі починає втрачати зв'язок з реальністю.

Українська прем'єра трилера «Мій янгол», де також зіграють Люк ЕвансКрасуня і чудовисько», «Дівчина у потягу») та Івонн СтраховскіХижак», «Декстер»), відбудеться 29 серпня.

8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
28 лютого 2019,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук грабує банк і бере в заручники Нумі Рапас в офіційному трейлері кримінально-біографічної комедії «Одного разу в Стокгольмі».

Фільм «Одного разу в Стокгольмі», який в оригіналі називається просто «Stockholm», відправить глядачів у Стокгольм, де у 1973 році банда дивних грабіжників захопила банк і взяла в заручники його працівників, але, провівши зі злочинцями деякий час, заручники подружилися з ними і захищали їх під час переговорів з поліцією.

Картина режисера і сценариста Роберта Будро, де також знявся Марк Стронг, вийде у світовий прокат у квітні. Світова прем'єра «Одного разу в Стокгольмі» відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю Трайбека.

6 січня 2019,  19:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після Нового року нас вирішили порадувати новими трейлерами фільму жахів «Щасливий день смерті 2» і мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», а також тизер-трейлером й промо-роликом до нових сезонів серіалів «Каратель» і «Сирена».

Читати далі...
5 січня 2019,  00:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шведської трилогії «Дівчина з тату дракона» Нумі Рапас втілює вірного тілоохоронця в офіційному трейлері бойовика «Близько».

Картина «Близько» («Close») розповідає про експерта з безпеки Сем (Нумі Рапас), яку наймає багата родина, щоб вона захистила Зої (Софі Нелісс), розпещену спадкоємицю їхньої бізнес-імперії. Незабаром на дівчину відкривають справжнє полювання, і Сем залишається її єдиним шансом на виживання.

Прем'єра фільму Вікі Джуісон в Інтернеті відбудеться 18 січня.

23 грудня 2017,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася епічним фінальним трейлером без цензури свого фентезійного екшену «Яскравість», в якому звучить похмура інтерпретація різдвяної пісні «Silent Night».

Події «Яскравості» переносять нас в сучасний Лос-Анджелес, де люди живуть пліч-о-пліч з орками і ельфами. Коп-людина Ворд об'єднується з копом-орком Джейкобі, щоб знайти зброю, за яку всі готові вбити. Цих дуже різних напарників втілюють Вілл Сміт і Джоел Едгертон, а компанію їм складають Нумі Рапас, Едгар Рамірес, Люсі Фрай і Джей Ернандес.

З 22 грудня фільм Девіда ЕйраЛють», «Загін самогубців») став доступним для перегляду на Netflix.

21 грудня 2017,  02:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент фентезійного екшену «Яскравість» представляє зірку «Прометея» Нумі Рапас в образі допитливої ельфійки.

Читати далі...
15 грудня 2017,  00:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix поділилася третім трейлером картини «Яскравість», де звучить нова пісня «Crown» у виконанні Каміли Кабейо і електронного дуету Grey.

Події «Яскравості» розгортаються в альтернативній сучасності, де люди, орки, ельфи і феї жили разом з початку часів. Офіцери Ворд (Вілл Сміт) та Джейкобі (Джоел Едгертон) відправляються у звичайний нічний патруль, але знаходять небезпечну темряву і опиняються в епіцентрі подій, що змінять їх світ. Також в трейлері з'являються Нумі Рапас в образі бойової ельфійки і Джей Ернандес, який разом зі Смітом грав в «Загоні самогубців».

Прем'єра фентезійного бойовика Девіда Ейра в Інтернеті відбудеться 22 грудня.

6 вересня 2017,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Семи сестер» Нумі Рапас втілює ельфійку в фентезійному екшені «Яскравість».

Читати далі...
19 червня 2016,  21:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый постер биографической драмы «Каллас» представляет исполнительницу главной роли Нуми Рапас в образе легендарной оперной певицы Марии Каллас.

Читати далі...
29 листопада 2015,  19:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ридли Скотт раскрыл, что кроме продолжения «Чужой: Завет» он запланировал еще два фильма-приквела, которые должные подвести историю к первому «Чужому».

Читати далі...
16 квітня 2015,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Только стало известно, что голливудский военный триллер «Номер 44» запретили к показу в России, как его тут же сняли с проката в Украине и Белоруссии.

Кинофильм является экранизацией одноименного романа британского писателя Тома Роба Смита, рассказывающего о маньяке сталинского времени. Главным героем истории является бывший агент МГБ Лео Демидов, расследующий серию детских убийств.

Кроме того, что в романе остро освещается преступность в советской эпохе, автор исследует другие проблемы того времени: паранойю, систему образования, аппарат секретной милиции, детские дома, гомосексуальность в СССР и психиатрические лечебницы.

Сам роман «Child 44» был номинирован на 17 международных наград и выиграл 7. По жанру он не является документальным или историческим, но в России его экранизацию сняли с проката именно по причине «искажения истории». Российский прокатчик «Централ Партнершип» пытался цензурировать фильм, но он все равно не был допущен к прокату.

Вслед за Россией «Номер 44» изъяли из проката в Белоруссии, поскольку этим фильмом в двух странах занимался один и тот же прокатчик. Потом вдруг отозвали лицензию на его демонстрацию и в Украине. Ранее фильм должен был выйти в прокат в 20 украинских городах, и до резкой российской критики фильма никто не планировал его отменять. 

Дистрибуцией фильма в Украине занималась украинская независимая компания Multi Media Distribution, но она не смогла повлиять на решение правообладателя, который вскоре после запрета фильма в России сообщил об отзыве лицензии на прокат и в Украине.

Фильм был снят режиссером Даниэлем Эспиносой («Код доступа «Кейптаун»), а основные роли в нем сыграли известные актеры Том ХардиГари Олдман и Нуми Рапас.

Судя по ранним рейтингам, «Номер 44» вряд ли бы стал особо популярным в прокате, но после такого запрета сразу в трех странах его наверняка захотят посмотреть гораздо больше зрителей, чем предполагалось, чтобы самим понять, что в данной запрещенной экранизации такого преступного и неправдивого. Только делать это они будут уже в Интернете.

Выход в мировой прокат «Номера 44» состоится завтра, 17 апреля. В Украине фильм должен был появиться в кинотеатрах сегодня, но теперь наши зрители не увидят его на большом экране.